Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rettenet6

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát sorry.Nem gondoltam, hogy ezt a blogot valaha olvassa majd más is.:D Azt hittem, egyedül posztolgatok majd magamnak, a magam kedvére. xDJólesik, de az a baj, hogy folytonos küzdelmeim elbuktak, és még mindig ugyanugy füstölök, mint eddig. Azért indítottam el ezt a blogot amugy,…..
Mindenhova kell egy sablon bevezető. Kezdjük azzal, hogy női blogoló vagyok.Ez a "szokj le"- dolog a cigiről szól. Sose drogoztam, és sosem ittam függőség szerűen, de kitudja, kinek segít még. (Ha segít). Ja és hogy félreértések ne essenek, a drogot még ki sem próbáltam. Egyiket…..
Rettenet6 2013.11.22 12:26:57
@TheRminator: Te meg ne úgy prédikálj, hogy nem ismersz. Amikor gyerekkel jönnek az utcán, mindig kikerülöm őket. Én az a "jó" dohányos vagyok. Ha füstölök, elvonulok azoktól, akik nem dohányoznak és ha van mellettem valaki megkérdezem, hogy zavarja-e.
A következő összeállításban a kanadai Ellen Jewett munkáiból láthattok válogatást. A különleges állatszobrok mintha egy japán rajzfilmből keltek volna életre, némelyikükön steampunk stílusjegyek is felfedezhetők. ..
Rettenet6 2013.11.16 18:30:08
Amúgy általánosságban igaz, hogy ha valaki megpróbál leszokni a dohányzásról, valami másra kezd átszokni. Van, akinek a süti, a szénsavas üdítők, a pia, vagy akármi más az.Nekem a sültkrumpli. Egyre többször érzem, hogy meghalnék egy marék sültkrumpliért.És ezt…..
Az első napom tegnap volt.Hát de az az igazsághoz tartozik, hogy mostanában szépen lecsökkentettem az adagomat napi félre. Kétnaponta hozzányúltam egy szálhoz. Régebben elszívtam napi 20at is, bár akkor már tényleg inkább marionettbábunak éreztem magam, mint embernek.:D…..