Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vukik

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt húsz évben volt alkalmunk hozzászokni, hogy a Bohócligában nemcsak a magyar játékosok, hanem a légiósok körében is akkora nagyságrendű a népvándorlás, mint amilyen honfitársaink részéről a nyolcvanas évek végén volt a Mariahilfer Strassén. Sokuk neve hallatán már…..
vukik 2010.10.31 11:04:11
@VGL: Fatusiról én is szívesen olvasnék. Azt hiszem Vietnamban játszott talán.
Azok a játékosok, akik utoljára kerültek ki a vb-csapatból, semmivel nem rosszabbak, mint azok, akikkel az utolsó pillanatig küzdöttek a bentmaradásért, értékelte az eseményeket Énekes Lajos, a válogatott edzője. Szerdán előbb az derült ki, hogy Szuper Leventéhez ragaszkodik…..
Milan, Liverpool, Roma, Lyon, Porto, PSV, Rangers, Tottenham, Corinthians, Atletico Madrid, Flamengo, Olympiakos, Sporting, Anderlecht, Galatasaray, Basel, Midtjylland és Al Ain FC, kétszer negyvenöt perc, háromszáz kilométer per óra, mi a retek ez??? Ez nem más, mint a Superleague Formula,…..
Ünnepélyesen megkezdjük ráhangolódásunkat a következő PL-szezonra. Ennek keretében - egy élménybeszámoló erejéig - visszapillantunk az elmúlt szezonra, hiszen az utolsó előtti fordulóban ellátogattunk a labdarúgás egyik leghíresebb szentélyébe. Körmendi sportőrültként nem…..
Remélhetőleg mindenki jobban van már így délutánra, sikerült az első munkanap traumáit túlélni, és volt elég ásványvíz is a gyomorra - saját példánkból tudjuk, hogy olyan, hogy "kicsit másnapos" csak a romantikus regények írónői fejében létezik, az ember vagy…..
Nou San Trafford Pippo mio! 2007.12.22 12:05:00
Már régen érett, hogy megindítsunk egy futball-kommentátorokkal foglalkozó threadet, sőt, bede kolléga annak idején már foglalkozott a témával, természetesen az obligát holland videó kapcsán, amikor Bergkamp továbblövi őket az argentinok ellen (ide még annyit, hogy IMHO Dennis…..