Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eldiablomismo

0 bejegyzést írt és 507 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Közel 14000 leadott szavazat után megszületett a végeredmény az idei Goldenblog verseny teljes ideje alatt zajló mainstream kategóriában, a nyertes kiléte és a teljes sorrend a bejegyzésben. Ez a kategória igazi kakukktojás volt az idei versenyben, mivel itt csak és kizárólag…..
Megmondom őszintén, erre nem számítottunk..... Kolor, aki saját emberei szerint is terhére van a cigányságnak, nagy meglepetést okozott: a szociális kártya kapcsán nem rasszistázott, sőt. Tá-mo-gat-ja az ötletet! Reménykedjünk, hogy ezt nem csak a hatalma/szabadsága…..
Ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el ... Nagyszínpad, este 21:30, a "Nap Sztárja", Fatboy Slim, vagyis Norman Cook, egy 46 éves angol csávó. Kijön a faszi a Nagyszínpadra, felmegy egy összetákolt emelvényre, beteszi a CD-t, amit kb. idefele a saját magánrepülőjén…..
eldiablomismo 2009.08.14 17:07:01
@Geza: Aki meg egy hét után sem fújja kívülről a Horst Wessel-t, az meg megy a Dunába, mi? :P
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
Belsőség Ki ez az ember? 2009.08.05 16:17:00
Vajon ki lehet ez az idegrendszer nélküli kiborg, aki a világ egyik legdurvább versenypályáján úgy vág át az egész mezőnyön, mintha csak számítógépes játékot játszana, 50 százalékra állított ellenfelekkel. Nagyobb térképre váltás A helyszín az ausztrál Bathurst és…..
eldiablomismo 2009.08.06 00:37:51
www.youtube.com/watch?v=gpZefXD-U9s
Itt az eredeti videó minden lényeges infóval.
Szepessy Zsolt monoki polgármester "kitalálta" a szociális kártyát, múlt héten megírta levélben Bajnainak, tegnapelőtt pedig a képviselő-testület meg is szavazata. Nem sokat pöcsölt vele, az biztos ... "Egy kistelepülés, Monok polgármestereként, sajnos nagyon…..
eldiablomismo 2009.07.31 13:57:33
Azon kívül, hogy már rég így kéne csinálni, amivel most próbálkoznak, érdemes megnézni, hogy ki is áll mögötte.
index.hu/gazdasag/magyar/2009/07/31/monok_szepessy/
Közpénzek miatt aggódik és mások zsebében kotorászik, miközben több mint 100 millás adótartozásban van benne a keze. Na ez ám a vastagbőr barátim :P
eldiablomismo 2009.07.31 14:58:32
@TaTa86.: Igazából pont a magadfajták miatt tartunk itt: "Tolvaj, gazember? Ha a mi emberünk, akkor nem baj!"
Bezzeg a kolompár tízmillája az harharr. Emez meg hagy lopjon, amennyit jólesik, jófejsrác.

Szerintem meg üljön egy cellában mindkettő ha lopott.
A Nap Sztorija: "Veszprém - Közel három tonna barackot loptak el azok az enyingi tolvajok, akik vasárnap hajnalban buktak le. A Veszprém és Szentkirályszabadja között elterülő sárgabarackos gazdája észrevette, hogy idegenek jártak a gyümölcsösében, ahonnan közel 600 ezer…..
A tavalyi Hajdú-Sarka prosztónász után idénre is jutott celebesküvő: Karsai Zita ment hozzá Margl Tamáshoz, szerencsére nem a Bazilikában, hanem csak szűk családi körben, polgári szertartás keretében. Így legalább megkíméltek egy papot az agyvérzéstől...Gratulálunk az ifjú…..
Lassan már az óvodai szintet sem üti meg a magyar belpolitika.... Orbán Tusnádfürdő után most két hétre Mexikóba utazott családjával, Szíjjártó Petike elárulta, hogy a Boss egy barátjánál vendégeskedik valamelyik mexikói városban, és ő hű csatlósként még az NB1-es…..
Belsőség Élményautó gombokért 2009.07.24 14:55:00
Na jó, ha éppen nem is gombokért, azért meglehetősen olcsón. Jómagam pár hónapja találkoztam a locost-autókkal egy meg nem nevezett pécsi költővel folytatott beszélgetés után, aki épített volna egy gyerek gokartot a remek kartbuilding.net-en található tervek alapján.Szóval a…..
eldiablomismo 2009.07.24 17:14:35
@zippofcy6: Olyan minden cigánynak lehet, ahogy azt mondani szokták. Mi benne az érdekes, különleges?

Egyáltalán, dolgoztál már életedben? A saját, kétkezi munka öröme nem ismerős? Te mindenért másokat fizetsz, hogy megcsinálják helyetted? Ne vedd sértésnek, csak kérdezem.
  A székely himnusszal indították tegnap az újpesti szurkolók a Steaua Bucuresti elleni meccset, hogy aztán később buziszékelyezéssel és hazaárulózással folytassák - a román csapat első gólját Székely János szerezte.   A lila intelligencia erejéből futotta még…..
eldiablomismo 2009.07.24 12:58:13
Vastagbőr Szalainé kapcsolatai 2009.07.24 11:01:00
Tovább árnyalja a tegnapi képet, és dr.Szalainé dr.Szilágyi Eleonórát még szimpatikusabbá teszi, ha megnézzük, mit tesz havi 1,2 millióért. Kapcsolatokat ápol: Ez elég durva, munkaidőben iwiwezni, de máris van két verzióm, mit lehet erről mondani: - Eleonórának rugalmas…..
eldiablomismo 2009.07.24 12:56:49
@laspalmas: Ahogy ez a válasz is, gondolom :)

Az újpestes posztot írod e már?
A múlt csütörtökön rendezett Euro-liga selejtezőn, a Steaua Bucuresti - Újpest meccsen mutatták fel a hazai szurkolók ezt a feliratot: Pár percig mutatták, aztán eltüntették. Az amúgysem kisangyalkás újpestdrukkerek persze kiakadtak, de különösebb rendbontás nem volt, a román…..
eldiablomismo 2009.07.22 09:47:50
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Persze, hogy nem voltak vészesek, itthon teljesen megszokott szint, ezt mondom én is.
Bezzeg ha a románok csinálják abból kirohanás lesz a vastagbőrön.
eldiablomismo 2009.07.23 21:52:26
A mezőkovácsházi K&H bankfiók elé szervezett tüntetést szerdára az MSZP-s Karsai József. Volt petíció, amit nem vett át a fiókvezető, volt beszéd, és voltak transzparensek is. "A résztvevők főleg idős emberek voltak, akik hangsúlyozták, fiaik és unokáik helyett…..
Koppány internetét egy könyvelési hiba miatt lekorlátozta a UPC, majd azt javasolták, menjen netkávézóba, hogy át tudja küldeni nekik a bankja igazolását. Jófejség: Havi 7.500,- forintot fizetek egy szélessávú internet-szolgáltatásért a UPC-nek. Minden hónapban. A UPC szerint…..
eldiablomismo 2009.07.17 15:56:05
Tudjátok, C.A. Webb a Mississippi's Best Awards alapítója egyszer azt mondta Morgan Freemanről, hogy "azon emberek közé tartozik, akiket egyszerűen tisztelsz, bármilyen szerepet is játszanak” és ezzel maximálisan egyet is értettünk. Ő volt az a színész, aki…..
eldiablomismo 2009.07.16 12:43:56
Mintha nem lenne elég a forróság, az Ab is kiosztott tegnap egy nagy pofont. Nem tartható népszavazás a képviselők költségtérítéséről az Alkotmánybíróság (Ab) keddi határozata értelmében. Az Ab határozatában emlékeztetett arra, hogy az Országgyűlés 2009. június 29-én…..
Belsőség Anyám pedig megmondta 2009.07.14 22:42:00
2009-ben még mindig elég két ok ahhoz (papír és ceruza), hogy bárki bárkit büntetlenül feljelentsen, megkeserítve ezzel életét. Megértem én, hogy az ellenség vicsorogva kémlel a határ mögül és csak azt várja, hogy éberségünk meginogjon, na de ok nélkül az sem…..
eldiablomismo 2009.07.15 07:52:47
A világ arra való, hogy az okos nemzetek más kárán tanulhassanak. Ha tudjuk, mit és hogyan kúrnak el más országok, akkor azt nekünk már nem kell kipróbálni. De a magyar embert nem annyira érdekli a közvetlen szomszédaink sorsa sem, mint a magyar celebvilág pillanatnyi áleseményei,…..
eldiablomismo 2009.07.08 22:11:55
Az Orange brit telekommunikációs multi összebútorozott az amerikai Kaleidoscope designcsapattal a Glastonbury Solar Concept Tent elnevezésű sátor kidolgozására. A napenergiát hasznosító sátor mindennel fel van szerelve, ami a társaság szolgáltatásainak zavartalan használatát…..
A sok politika után végre valami üditően más téma: a Lidl csodálatos zebrája után újabb közlekedési remekmű született, ezúttal a Hajdú-Bihar megyei Püspökladányban, a Kiss Ferenc utcai kereszteződésben. Hogy-hogy nem, a vadiúj közlekedési csomópont egyik sávjában benne…..
eldiablomismo 2009.07.08 11:32:42
@Noname Cowboy: Ez hol van? Mert én még nem találkoztam vele. Pedig lefotóznám :D
eldiablomismo 2009.07.08 11:45:35
@Noname Cowboy: Ja, közben megnéztem a kommenteket is, a posztíró hülye :D
Mert én viszont itt lakok. Simán elhiszem, hogy ő vezette a zöld autót.
"Kultúrtahó vagyok", vallja be egy ponton János, amiért csak jobban szeretjük. Na meg azért is, mert egy emeleten dolgozunk, de most nem ez a fontos, hanem az, hogy az UPC ügyfélszolgálatosa kollégánkat finoman, de határozottan megpróbálta átverni. János azonban még a…..
Edouard François, francia építész és tájépítész munkájának eredményeképp 2006-ban minden tekintetben megújult a párizsi Fouquet’s Barrière Hotel. A szakember feladata a teljes épület újragondolása volt, beleértve a homlokzatok átrajzolását is. Az építészblogok…..
Konspirációs teóriák JFK - 2.0 2009.07.06 07:30:00
Mielőtt a háttérinformációkat tartalmazó első részt követően belevágnék a JFK-sztori második, konteós részébe (amely blogunk történetében az eddigi leghosszabb lesz, előre szólok!), szeretném megköszönni olvasóinknak a példamutató visszafogottságot, amit azzal…..
Ahogy a magyarázkodásban utolérhetetlen Göndör Pityu fogalmazott: egy kis "baki" csúszott a képviselői költségtérítés átkeresztéléséről szóló törvényjavaslatba: százezrekkel emelték meg saját fizetésüket. Eredetileg arról volt szó, hogy az ún.…..