Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Putya

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Állítólag megvan, hogyan írják ki az epizódonként 1,2 millió dollárt kereső kokainaista pinabubust a Két pasi meg egy kicsiből, és az is, hogyan kerül be a helyére Demi Moore életnagyságú szexjátéka, Ashton Kutcher. Az infót egy Andrew Morton nevű angol író tette közzé,…..
Chuck Lorre, a Két pasi meg egy kicsi készítője elszánt faszi, és esze ágában sincs szomorkodni vagy ruháit megszaggatva a sarokban jajgatni Charlie Sheen távozása miatt, sőt. A Warnerrel és a CBS-szel egyeztetve máris elkészült a sitcom új évadának átszabott tervezete, amiben…..
A beigliben szemmel láthatóan nemrég történt elemcsere, roti haverja ezzel szemben nem spilázza túl a dolgot. Mondjuk kicsit zavarja, hogy a vacsorája ennyit ugrál, a maga mackós módján  kapkod utána.Forrás: indavideó..
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
Játszani jó! Játékra pedig mi sem lehet alkalmasabb, mint aminek a neve is ezt jelenti: leg godt azaz játszani jó. Röviden Lego. Csak a jegyzőkönyv kedvéért leírom: Lego a világ legjobb játéka. Pont! Emiatt könnyű nekem ajándékot venni. Nem is okoztam soha ilyen téren fejfájást…..
Update: Oké, Nanushkától és Herczeg Zoltántól nem szégyen kikapni, ők mégiscsak értenek hozzá, de az ég szerelmére, Ákos nem győzheti le Mario Andrettit, Emerson Fittipaldit, Ayrton Sennát és Colin Chapmant egyszerre. Vegyük dúsabbra a keveréket, véreim, vagy az autós lobbi…..
A Blikk olvasója a busás, tízezer forintos vérdíj elnyeréséért lefotózta Hunvald György, a volt erzsébetvárosi polgármester autóit, melyek egy Garay téri teremgarázsban porosodnak. És ez jó. A gyűjteményeknek örülünk. Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen…..
Napi legalja IX.Elindultak az ömlengések, hogy jön "Minden idők egyik legizgalmasabb, legkülönlegesebb modellje" a Ferrari F70, amelyet egyes autóslapok szerényen a csúcsok csúcsának neveztek. Persze mindenkinek joga van áradozni bármiről és nyilván sok szempontból van is…..
Nem tudom, hogy olvasta-e valaki a Ford Taunus cikket még tavaly a TC-n. Amikor készült, a fotózás után elég soká' ottmaradtam dumálgatni a kocsi tulajdonosával, Borsi Mikivel. Szó esett akkor egy 170-es Mercedesről is, ami valahol a közelükben, egy garázs mélyén porosodott…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
Putya 2008.04.13 15:07:35
Ez itt egy Robur. Csúnya, büdös és lassú. Nem arra született, hogy versenyeket döntsön el, inkább útkaparó munkások és emésztőgödör-ásó különítmények szállítmányozására tervezték. Aztán a hétvégén a Robur (mert ha lendületbe jön, akkor visz mindent) úgy elgázolta…..
Nou San Trafford Pippo mio! 2007.12.22 12:05:00
Már régen érett, hogy megindítsunk egy futball-kommentátorokkal foglalkozó threadet, sőt, bede kolléga annak idején már foglalkozott a témával, természetesen az obligát holland videó kapcsán, amikor Bergkamp továbblövi őket az argentinok ellen (ide még annyit, hogy IMHO Dennis…..