Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekezetnelkülelseolvasom

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Barátok, Zsofia ma hajnalban elhunyt. Nagyon köszönjük minden ismerősnek az elmúlt hónapokban kapott sok biztatást, látogatást, telefonhívást, segítséget, levelet, vért. A temetést még szervezzük: előreláthatólag a jövő hét utáni héten lesz, hétközben. Aki…..
Az új pécsi buszok rendelkezésre állása csapnivaló, de azok legalább nem fogyasztják, hanem termelik az üzemanyagot. Legalábbis a helyi sajtó szerint. Megkérdeztük, a Tüke Busz Zrt.-t, hogy mit kell tennie a többi hazai közlekedési cégnek, hogy ők is spórolhassanak az új…..
ekezetnelkülelseolvasom 2014.08.08 16:45:47
A Kapcsoltam legendás műsorvezetője (fiatalabb olvasóink kedvéért ez egy olyan tévés-betelefonálós vetélkedő volt, amiben 10 240 forint volt a fődíj) beszáll az RTL szappanoperájába, igaz, csak egy epizód erejéig. Ez lesz az első sorozatos szerepe, komolyan, pedig filmben már…..
Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. A Blikk legalábbis így tudja. Részlet a bulvárlap oknyomozásából: A csatorna valóban első osztályú sztárként kezeli…..
A Bors mai számában kétoldalas cikk foglalkozik Ördög Nórával, vagyis pontosabban nem kizárólag Nórával, hanem férjével, a fotós Nánási Pállal is, akiről Kolosi Péter megpengeti, hogy akár ő is távozhat a csatornától. Nánási fotózta az X-Faktor…..
ekezetnelkülelseolvasom 2014.07.12 17:00:00
A Nagy Médiaháború hetedik napján az RTL Klub Híradója újabb frontot nyitott, és kicsit megpiszkálta Orbán Viktor lányának esküvőjét is, illetve az ott történt Sajnálatos Események utóéletét, egy olyan csodálatos riportban, hogy azóta is csettintgetünk. Van itt minden, de…..
Azt megszokhattuk, hogy Hajdú Péter és Puzsér Róbert egymást anyázza a facebookon, sőt, a cicaharc néhol egészen szórakoztató is tud lenni. Arra is volt már példa, hogy valami fajsúlyosabb médiaszemélyiség, újságíró, sőt tán még politikus is véleményt nyilvánított a…..
ekezetnelkülelseolvasom 2014.03.07 12:30:16
@WoodrowWilson: nálad a pont, egyszerűen nem akarom elhinni ezt Aczél Endréről!
Kamu kötelezővel, regadómentesen juthat kocsihoz, nem kerül be semmilyen nyilvántartásba és a rendőrtől se tartson. Azonos című írásunk kommentposztja...
ekezetnelkülelseolvasom 2014.03.05 01:27:30
@Schütii: lehet, hogy rászálltak a munkatársakra, és most akkor a szomszéd tehene is...
Na ne, ugye? Pedig na de, Majoros Péter, azaz Majka, a magyar valóságshow-k történetének egyetlen olyan szereplője, aki értelmezhető karriert futott be, és hogy úgy mondjuk, forintosította a neki kiszabott 15 perc hírnevet, egy olyan műsorba fogott tegnap este a Super TV2-n, aminek a…..
Még Kolosi Péter, az RTL programigazgatója is elcsodálkozott azon, mekkora felháborodást keltett, hogy idén a csatorna nem vetíti a Reszkessetek betörőket, írja a Hír24. A C:c elsőként írta meg december 20-án, hogy idén egyetlen magyar tévécsatorna sem volt képes műsorra tűzni…..
comment:com Így indult el az M3 2013.12.21 13:30:00
Itt az M3 történetének első három perce, a monoszkóptól az első station id-ig. Sajnos a szignál után nem jelent meg Kudlik Júlia egy tuják közé beállított fotelből, pedig ha valahová, hát a retrócsatornára igazán visszahozhatta volna a tévé a bemondókat. // Post by…..
Mi ez már? Mi következhet? Nem lesz Sas-kabaré szilveszterkor? Eltűnnek a Bud Spencer-filmek a tévéből? MI AZ MÁR, HOGY NEM ADJA LE EGY NYOMORULT TÉVÉ SEM A RESZKESSETEK BETÖRŐKET? Van már Facebook-csoport is, meg online petíció. Lájkolni, aláírni, MÉG NEM KÉSŐ! Mentsük meg a…..
ekezetnelkülelseolvasom 2013.12.20 22:19:10
A vasárnapi párbajdöntésdráma főszereplője nem a kieső Szabó Ádám volt, hanem mentora, Tóth Gabi. Amint a kamera rásvenkelt, mindenképpen csinálnia kellett valamit, mi meg köszöntük szépen, és animgifekbe öntöttük a prodáksönt, jól.  Minden akkor kezdődött, amikor…..
A szórólapozás agresszív alfajával találkozott naiv lakó házuk bejárati ajtaján. A jelek szerint vegyi eszközök nélkül nem lehet eltávolítani a Pizza King reklámját az üvegről: Az alábbi matricát a panelházunk bejárati üvegajtajára ragasztották tegnap éjjel. Nem tudom,…..
Lilu bikavadító piros ruhában celebrálja az estét, kétszer-háromszor megnézzük, hogy mi volt tegnap, ami nagyon káros hatással van a fülekre. Én mellesleg Krasznai Tündét küldeném haza, párbaj és puszi nélkül, csak úgy. Mindegy. Istenes Bence kötelező beköszönése után…..
ekezetnelkülelseolvasom 2013.11.18 00:39:25
@katy_hungary: osztom a véleményed, de miután valami hasonlót írtam korábban, azzal a nickemmel ide többet már nem írhatok! Az a nick hasonlatos volt a jelenlegihez...