Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Vizier

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem tudom, hol találkoztam A világ filozófusai című sorozat hirdetésével. De találkoztam. Azt olvastam, hogy az újságosoknál az első szám 990 forintért megvásárolható. Ugyan nem rohantam érte, de lett bennem érdeklődés.  A hétvégén bringáztuk egyet Szerelmetesfeleségtársammal. Az utolsó…..
The Vizier 2024.07.14 16:39:33
@Mohácsi Zoltán: Kedves Moha!
Legelső sorban elnézésedet szeretném kérni.
Mikor megjött az értesítő a válaszodról, egyből elolvastam, csak időm nem volt megköszönni.
Utána pedig a csillagok rejtélyes állása miatt (Ïa! Ïa! Cthulhu fthagn!) szentül meg voltam győződve, hogy én ezt még is megtettem. Csak most, ahogy pucoltam a postaládám, szembesültem vele, hogy mégse. Szóval mégegyszer: elnézést tirpákságomért!
Másodsorban pedig igen és köszönöm!
Bőven választ kaptam minden kérdésemre, de hogy én is meg tudjam valamivel hálálni:
nem tudom mely epizódokra tartanál még igényt, de a minap kutakodtam az antikvarium.hu -n és meglepődve láttam, hogy elég sok része fent van a sorozatnak, ráadásul tűrhető áron.
Akár érdemes is lehet lecsapni rá!
Hát ez is eljött az ötödik évadban: összesen kétszázadszor ültünk össze a Checkpoint podcastcsalád médiaportfóliójának keretein belül, hogy valami retrós meg videojátékos témáról beszélgessünk. Az alkalomnak élő felvétellel adtunk rangot, a helyszín az EPAM Hungary meetup terme volt, akárcsak a…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Tegnap élesítettem Zelda-minisorozatunk első részét, és akkor mára ígértem a következőt. Mivel nem szeretném, ha a magyar Zelda-rajongók elképesztően széles tábora - ami talán még a magyar Giana-rajongók táboránál is nagyobb, de azért lehet, hogy nem - elsöpörne haragjával, betartom a szavam...
Ha megnézzük a GameRankings minden idők legjobb játékait összegző listáját, két Zelda-játékot is találunk az első tízben: a tavalyi Breath of the Wildot 5. és az Ocarina of Time-ot a 2. helyen. A MetaCriticen pedig az Ocarina of Time egyenesen az első helyen trónol. De mik ezek a csodálatos játékok,…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Ez az oldal azért jön létre, hogy gyakoroljam az angol nyelv magyarra való átültetését.Ha pedig már gyakorlok, akkor legyen valami olyasmi, amit szívesen olvasok.És mivel nem rég felkerült a radaromra a  Privateer Press remek ikerjátéka a Warmachine & Hordes, úgy gondoltam nekiállok lefordítani…..
Ha az előző cikkemmel nem vettem el az olvasó kedvét a Kinizsi Százastól, akkor lássuk, hogy felszerelés terén mivel érdemes készülnünk a megmérettetésre.  A felszerelés kiválogatásában érdemes mind a saját, mind a túratársak tapasztalataira hagyatkozni. (Megint csak az internetes fórumokat hoznám…..