Regisztráció Blogot indítok
Adatok
@dika

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az A csoportos junior-vb első napja után úgy tűnik, a jelenlegi cseh U20-generáció kevés ahhoz, hogy a legjobbak közé emelkedjen, a svédek két számjegyig jutottak ellenük a torna nyitó mérkőzésén, 10-1. Kanada sem kegyelmezett a letteknek, sőt, 12 469 néző előtt tizenhatot…..
Szombat déli állás szerint 2163 jegyet vettek meg elővételben a Winter Classicra, így 216 300 forint megy a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának. Ma videónkon régi és mai ászok idézik fel a múltat, 11-0-s és 9-1 mérkőzéseket, kőkemény döntetleneket, egyebeket. ..
 Lenyűgöző videó került fel az Urban Simulations oldalára, ahol nem csak megtekinthetők, de jó fej módon le is tölthetők az anyagok különböző méretben. Légifelvétel a középkori és az 1855-ös Budapestről, aztán meg éles kanyarral arról, hogy milyen is lesz Csepel…..
Japán legsikeresebb exportcikkei az iskoláslány-pornó és a motorkerékpár. Mindkettőnek megvan a varázsa, mindkettő mögé marketingesek és szakemberek hada sorakozott föl. A szűziesen pislogó lánykák könnyen eladják magukat, de motorokat nehezebb rátukmálni a potenciális…..
@dika 2009.09.16 10:41:52
Benk András sosem volt a szurkolók kedvence. A nagy munkabírású erőcsatár kevés gólt lő, játéka nem látványos. 88 EBEL-mérkőzésen összesen 3 találatot szerzett, ehhez képest a felkészülés során eddig lejátszott öt mérkőzésen ötöt vágott, ezzel a magyar bajnok…..
Álcák és Autobotok a férfiak ingein? Igeeeeen!20 dollárért bárki hozzájuthat ehhez az alfahím attribútumhoz, amivel lenyűgözheti lányok tucatjait - vagy legalábbis engem.Forrás: LikeCool..
@dika 2009.08.12 15:06:46
@atomrebel: a mandzsetta a formális öltözék része ma is. Nem való farmerhez, de ha igazán elegánsan akarsz megjelenni, szinte kötelező tartozék. Menj el Londonban a Citybe, és számold meg, hogy ebédidőben a szembejövő öltönyös emerek közül hányon látsz mandzsettát. Lehet, hogy könnyebb lesz megszámolni, akin nem.

Más kérdés, hogy a Transformers-es mandzsetta nem elegáns semmilyen inggel.
"amilyen üzlet nincs a Kosztolányi Dezső téren, arra nincs is szükség." "Nagyon hideg van a híd alatt,vegyen már egy lakást! Eladó egy nagyon olcsó rezsijű, 1 szobás lakás a VIII. kerületben" "A lakás különlegessége a porszívótároló és a…..
@dika 2009.07.15 09:40:19
@Kütyüuniverzoom: Pedig ezek a lakások tényleg luxuslakások, és tényleg távfűtésesek. De gondold is végig: egy ilyen árú lakásnál szinte elenyésző a fűtési költség:)
Főleg a szurkolótábor miatt Vasas néven szerepelne a jövőben a Budapest Stars jégkorongcsapata – adta hírül az MTI. A témát kedves olvasónk-szerzőnk, KCs említette először kommentjében, egy szurkolói fórumra hivatkozva. Úgy néz ki, a tervek komolyak, Szabó István, a Bp.…..
A Pittsburgh megcsinálta a bravúrt, amelyre eddig csak két csapat volt képes. A Stanley-kupa-döntő 7. meccsén idegenben nyert, ráadásul a címvédőt győzte le. Története 3. kupagyőzelmét ünnepelte. Talbot volt meccs hőse, duplázott, győztes gólt lőtt. A Pittsburgh 2-3-as…..
Felfokozott a várakozás a hetedik Detroit Red Wings–Pittsburgh Penguins meccs előtt. Tizennegyedszer fordul elő az NHL történetében, hogy hetedik csata dönt a kupa sorsáról. Tények sorolásával próbálunk esélyeket latolgatni. És megint lehet szavazni is. Ahogy az NHL hivatalos…..
@dika 2009.06.12 14:02:29
@Vincenzo90: mintha csak én mondtam volna....93 óta drukkolok a piccbörgnek, de én már a három győzelmen is csodálkozom, szerintem nincs ma jobb a Detroitnál.
"Elgondolkodtam a jövőmről, de amíg nincs konkrét ajánlatom, marad minden a régiben, munka mellett jégkorongozom" – mondta blogunknak Jánosi Csaba. A Ferencváros hokisa kiváló teljesítményt nyújtott a vb-n, nem lenne meglepő, ha profinak hívnák. Ferencvárosi TC…..
A magyar válogatott szereplésére kedden este már rákérdeztünk, ideje foglalkozni az esélyekkel globálisan is. Mi úgy látjuk, az idén elég kísérletiek a keretek ahhoz, hogy képtelenek legyünk jósolni. Kanada kiszámíthatatlan, az Egyesült Államok tán gyengébb, mint amilyen…..
Transzparenstervező versenyt hirdettünk, azzal, hogy olyan drapériát alkossunk, amellyel színvonalasan hívhatjuk fel a svájci publikum, valamint a döntéshozók figyelmét a 2014-es magyar vb-pályázatra. Ahogyan a meztervezéskor, úgy most is sok olvasónk bizonyult módfelett…..
Fantörpikus dolog, hogy egyre több levelet és kész, kidolgozott cikkeket kapunk Tőletek. Sok témához nem is nagyon tudnánk hozzászólni, más esetben meg alig várjuk, hogy mi is megírjuk a saját verziónkat.Ma G. igen tisztelt kedves olvasónk gyűjteményét fogjuk a Világháló…..
@dika 2009.04.10 21:16:14
@Űrlény Lajos: Az élő magyar nyelvnek egy nem elenyésző része jövevényszó. Az alma szerves része, a haver is, a spáciumoz vagy a justizmord valamivel kevésbé, de része. Hogy a magyarok hány százaléka használja a gourmet-gourmand szó bármelyikét, nem tudom pontosan, de a bejegyzés szerzője megtette, és helytelenül szvsz. A Pallas Nagy Lexikona (www.pallaslexikon.hu/pallas/lpext.dll?f=templates&fn=main-j.htm&2.0) nyilatkozik róla, tulképp egyikünknek sem feltétlen igazat adva:). Amúgy francia ismerőseim nekem is megerősítették, hogy van ilyen szó, ill. francia-angol szótárakban is megtaláltam.
@dika 2009.04.10 22:30:42
@Űrlény Lajos: Próbáltam utánanézni, de csak annyit találtam, hogy a gourmand szóból ferdült el a 19. században, a világ első étterem-kalauzában, ha jól értem. Más források szerint a groumet (=bor szolga?) szóból származik. Ma is tanultam valamit:)

PS: örülök, hogy kultúráltan megbeszéltük végül, igazán.
Öt másodperc hiányzott, hogy a divízió 2-ből feljutott magyar válogatott legyőzze az A csoportból kiesett Fehéroroszországot. 4-3-ra vezettünk Hári János utolsó perc elején ütött góljával, a házigazdák előbb szimpla, majd dupla előnybe kerültek, a kapust is lehozták,…..
Hétfőn három órakor találkozott a válogatott keret, öttől megtartották az első edzést. A teljes edzői stáb befutott, Pat Cortina Németországból, Diego Scandella Svájcból. A stáb magyar edzőjével, Énekes Lajossal beszélgettünk az edzés után. A három franciaországi…..
Két nap alatt két idegenbeli sikerrel a 7. helyre jött fel a két évvel ezelőtti bajnok. Buffalóban kapott ki a Florida, így már a New Jersey és a Washington is fix playoffos. Megszakadt az Ottawa nagyszerű sorozata, amely öt mérkőzés után kapott ki. Szerda hajnalban szétlövésben…..
Hétfőn nyilvánosságra hoztuk 2014-es A csoportos vb-kandidálásunk kabalafiguráját. Számos hozzászólónk jelezte, tenni szeretne a helyszínen az eredményes pályázatért. Továbbgondoltuk a dolgokat, és az alábbi jutott eszünkbe. Arra jutottunk, valami látványos, észrevehető,…..
@dika 2009.03.24 09:53:00
Elképesztő, ami az NHL legutóbbi két játéknapján történt. A népek még alig térhettek magukhoz a vancouveri mutatvány után, amikor a fontos pontokért játszott Edmonton–Minnesota találkozón Tom Gilbert és Sam Gagner jóvoltából újabb öngólt láthattak: A 3. harmadban,…..
Fotó: Szécsi IstvánPótmotort nem kap, de talán a lelkének kedvez: a Glamour magazin Woman of the Year tegnapi gálaestjén Talmácsi Gábort választották meg a legjobbnak. Természetesen nem a nők között indult, az év modellje, divattervezője, sportolónője, énekesnője és…..
@dika 2009.03.21 00:10:56
Varga Dániel - olimpiai bajnok vízilabdázó.
Csányi Sándor - színész
Yonderboi - zenész (
en.wikipedia.org/wiki/Yonderboi:))
Kolovratnik Krisztián - színész (Vígszínház)
Kucsera Gábor - Kajak világbajnok
Király Viktor - a Megasztár idei győztese
Sebestyén Balázs - TV-s műsorevzető

Az utóbbi két embert leszámítva azért ne légy rá büszke, hogy nem ismered őket. Ja, és bocs, hogy kétszer ment el az üzenet:)
Forrtak az indulatok az OB I.-döntő második meccse után. Az UTE-edző a játékvezetőt kritizálta, az Alba Volán trénere saját játékosainak egy részét minősítette gyengének, elsősorban hozzáállásuk miatt. Jönnek a szokásos nyilatkozatok, bónusznak videó. Pék Györgyöt, az…..
Sorrendben hetedik meccsét is megnyerte a Pittsburgh, szétlövésben verte a Floridát. 11 meccsből hat találkozón hosszabbítottak az NHL 151. játéknapján. Steve Masonnak a bostoniak sem tudtak gólt lőni. Győzelemmel debütált a Montreal új edzője. Megvan Martin Brodeur 549.…..