Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lánglovag

312 bejegyzést írt és 429 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még valamikor márciusban, a Rangado.hu-n keresztül szellőztették meg, hogy a négy nagy európai labdarúgó bajnokság közvetítési jogai közül három is a Spíler TV-nél köthet ki a kellemes összegért beszerzett, másodlagos BL-jogok mellé, azaz a Premier League-t követi a La Liga (spanyol) és a Serie A…..
Lánglovag 2018.08.17 22:48:07
Vannak olyan helyzetek, amikor az ember nagyon örül, hogy megvette vagy épp megépítette az új hifi vagy házimozi rendszerét. Ugye, tudjuk milyen érzés? Anno én is átéltem. És vannak olyanok is, akik bár szeretnének rendesen szóló hifit magunknak, de vagy nincs olyan példány, amire az adott költség…..
Lánglovag 2018.04.25 20:43:34
@nezdmitrendelszblog:
Nálam folyton firmware frissítés után sírt egy ideje, párszor nekifutottam, folyton elhasalt, csak pirosan pulzált a led, a play+ch gombokat kellett random idejig lenyomni és úgy bekapcsolni a resethez. Most megint nekifutottam, közben kínai nyelven ajánlgatott hozzá valami új appot. Valami köles ai/millet ai, ezzel végre végigcsinálta a frissítést, nem kellett resetelni. Viszont így kikerült a Mi Speaker app alól a box (sőt már a mi home-ban sem mennek az alap kezelőgombok sem), már csak ebben az újban tudom kezelni, ami teljesen kínai, még bemenet se tudok választani, csak kínai tartalmakat ajánl, teljesen használhatatlanná vált szinte a doboz. :(
Lánglovag 2018.05.02 10:42:10
@nezdmitrendelszblog: Sajnos a firmware frissítés után a Mi Speakerből MiAI Speaker lett a MiHome-on belül is, annyi funkció működik már csak, hogy látom, online vagy offline, ráklikkelve már nem jön elő a régi kezelőgombos felület, hanem egyből az új csodaappot akarja elindítani. Kevés külföldi fórumot találtam csak az eszközhöz, de páran belefutottak először a sikertelen frissítésbe, majd a frissítésen átvergődve a funkciók elvesztésébe... Pl. itt: en.miui.com/thread-2275528-1-1.html
Már csak abban lehet bízni, hogy egyszer a jövőben érkezik valami software-es update. Az új appon belül küldtem egy csalódott visszajelzést is a funkciók elvesztése miatt, de semmi válasz azóta sem.
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Lánglovag A. csodaországban... 2010.09.20 01:32:00
 Ha egyik pillanatról a másikra egy megváltozott környezetbe csöppen az ember, hirtelen megfeledkezik korábbi szokásairól, s csak arra figyel, hogy összes érzékszervével megpróbálja befogadni ezen új, eddig idegen, ismeretlen világ valamennyi impulzusát...  Az idő…..
V a n i t a s Vissza.. 2010.05.20 19:33:00
Lassan visszatér életem régi kerékvágásába, három hónap krimi, bűnügy, kutyahalál, önfenntartás próbálkozás, vidéki élet után, visszatérek a fővárosba, megszokott de nem otthonos közegembe, vissza régi életembe. De lehet-e minden ugyanolyan, lehet-e ott folytatni ahol…..
Lánglovag 2010.06.03 22:22:43
@Vanitas: hát az én álnevem és a "blogger" szó egy mondatban való emlegetése már-már az internetes naplóírás megcsúfolása... Persze nem vádollak ilyesmivel, tudom, csak a jó szándék vezetett... :P
No de valóban, én a nyaram 95(+) százalékát valószínű a fővárosban töltöm majd. Szabolcs felé biztosan nem vetődöm, esetleg csak Debrecen át a hajdúsági szülővárosomig juthatok el néhanap...
Lánglovag Szerelem 2010.02.23 00:12:00
Azt hisszük a bejárati ajtót dönti majd ránk, pedig igazából a hátsó ajtón lopózik életünkbe. Körülölel, mint a köd, amiben lépkedünk, lehet szemünk távolinak hiszi, s lehet mindvégig észre sem vesszük, hogy igazából elejétől fogva ott feszült a bőrünkön.....
Lánglovag 2010.02.24 19:24:01
@Nussi: Hát talán igen...
Lánglovag 2010.04.23 23:34:33
@Nussi: Igen, szégyellem is magam emiatt... :(
Lánglovag 2010.04.25 10:19:26
@Nussi: Igen, próbálom megszokni az érzést, csak még mindig annyira idegen, mintha egy ismeretlen helyen ébredtem volna föl, és most minden figyelmemet leköti a milliónyi új dolog megismerése.
De talán idővel képes leszek magamat is elhelyezni ebben a világban, s akkor már fogok tudni újra írni, azt hiszem...
A Messier-katalógus 27. objektuma a Súlyzó-köd (M27), ami nem más, mint egy planetáris köd a Kis Róka csillagképben. 1764. július 12-én fedezte fel Charles Messier, aki M27 számon katalogizálta. Mindez természetese eltörpül amellett, hogy mi meg huszonhetedszer érkezünk…..
Lánglovag 2010.03.24 13:44:19
@theox: UNICEF, de azért tetszik. :)
V a n i t a s GYÁVA NYÚL 2010.02.17 22:54:00
Vagy írhattam volna, hogy after my last word.. Vagy benevezhettem volna  a vesztesek bloggere címre?? Ó drága barátaim, ellenségeim, szeretőim, vagy mifene..Igen, lezártam blogomat, mégis írok ide... talán a részegségemnek köszönhető.. ma megejtettem negyedéves züllésemet,…..
Lánglovag 2010.02.18 01:06:02
@Vanitas: Bizony nagyon szerencsés, én nem is nagyon ismerek ilyen személyt...
Bár nekem lenne ennyi bátorságom...
Lánglovag 2010.02.18 01:34:07
@Vanitas: Köszönöm, s alighanem az "Alaszka életérzés" egyesekben folyton benne marad... :)
Gonosz és kétértelmű módon mondhatnám: szép álmokat neked (is)!
De ehelyett inkább azt mondanám egyértelműen: aludj jól és szép álmokat!
Arra várok, hogy a szavak újra rám, hogy én újra a szavakra találjak. Egyelőre vajmi kevés sikerrel... Hátam mögött egy karácsony, melyet a legszűkebb és legszeretetteltelibb családi körben töltöttem, amiért csak hálás lehetek. S hátam mögött egy hasztalan 30 év, amiért…..
Lánglovag 2010.02.17 20:40:39
@Seele: talán ez az évünk majd más lesz. Talán pont ez az év lesz más! :)
V a n i t a s My last word 2010.01.30 20:09:00
Itt a blogom vége, bevégezte, bevégeztem. Átadom helyem másnak, hisz mit mondhatnék itt amit ne mondhatnék el élőszóban.. és egyébként is..Olvassatok valami okosat, értékeset.. majd én is azt teszem.. És búcsúzásként idelinkelem kedvenc posztomat, azt hiszem ebben most…..
V a n i t a s Hibernált idő 2010.01.11 02:10:00
Leporolom a nagykönyvet, lefújom fedlapjáról az állott porszemeket, felnyitom, belenézek. Muszáj beleolvasnom. A betűk megfakultak ugyan, olyannyira hogy számtalan oldal már szinte olvashatatlanná halványult. Sőt, vannak lapok melyek összeragadva örökre magukba zárták a…..
"Sajnos, az élet őt - úgy tűnik - megszívatta."Igazából nem is ilyen rossz a helyzet, még annak ellenére sem, hogy gyakorlatilag az új évet köszöntő éjjel átmenet nélkül ment át egy fáradt elsejei munkanapba. Valamint van mögöttem egy munkahelyen töltött vasárnap…..
 Vár még annyi szép...- másodperc- perc- óra- nap- hét- hónap- év- napfelkelte- naplemente- csoki- nyaralás- koncert- buli- Városliget- hápihápi- sikerélmény- síszünet- tavaszi szünet- nyári szünet- barátság- sör- vörösbor- szerelem- csók- szeretkezés- eső-…..
Itthon, vidéken, családi körben készülődök a karácsonyra. Kicsit összeszedem magam, csak belül, rejtve forronganak érzelmeim, áramlanak gondolataim. Nem nagyon pezsdít fel a szenteste még kevésbé az utána következő napok gondolata.A családi élet nálunk nem túl vérpezsdítő,…..
Lánglovag 2009.12.24 08:59:29
 Ma vagyok húsz éves. Undorító. És ha csak ez lenne az, könnyebb lenne. De nem...
V a n i t a s Technika 2009.12.12 21:45:00
Csupán technikai információ, hogy sablont váltottam. Ez elsősorban magamnak szól, mert a technikai fejlődés bebizonyította számomra is, hogy ami az egyik gépen jól mutat, nem biztos, hogy egy másikon is.Lecseréltem notebookomat, vagyis megvettem magamnak karácsonyi ajándékomat, és…..
Poklok pokla.Életem nagyon boldog napja egy pillanat alatt váltott át. Mi történik itt?-kérdezhetném. De kicsit ismerős a helyzet, de azt hittem az ember csak egyszer törhet össze teljesen. Nagy a kontraszt, csak azt nem tudom, hogy egy kétszereplős történetben miért vagyunk hárman.…..
... a víz alatt... Azt hiszem: ez a boldogság. Vagy legalábbis ezzel egyenértékű... :P..
Lánglovag 2009.12.10 00:23:59
@Nussi: Köszönöm kérdésed, már szinte alig észrevehetően sántítok csak... Persze mondhattam volna egyetlen szóval csak annyit, hogy "igen". ;)
V a n i t a s Spanyolviaszos dolgok 2009.11.30 01:53:00
Talán tényleg igaz, hogy bizonyos dolgokat nem lehet direkt, tudatosan keresgélni, mert valamilyen úton-módon ránk talál. Talán vannak dolgok, melyeket közvetett utakon lehet elérni. Mert ezek a jó élmények, tapasztalatok, felfedezések csupán melléktermékek. Fontos melléktermékek.…..
Délután már írtam ide valamit, ami nem szólt semmiről. Pontosabban arról szólt, hogy az új osztályommál már mennyire jó közösség vagyunk, és holnap is megyünk csapatépítő iszogatásra, és a múltkori is mennyire jó volt, leszámítva egy kb. fél órás intermezzót. De hát…..