Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbert Petro

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 7-én kezdődött a Vörösmarty tér felújítása, a munkák a tervek szerint augusztus 31-ig tartanak. Ahhoz hozzászokhattunk, hogy egy ilyen dátumot nem kell komolyan venni, azonban nagyobb baj, hogy a felújítás ideje alatt a lezárásokról, kerülőutakról a járókelők nincsenek megfelelően…..
Norbert Petro 2019.08.29 09:53:06
A cikk legtöbb meglátása abszúlt korrekt. Én itt dolgozok a tér mellett az irodaházban, napi szinten itt járok, és mindennap figyelem felülről a munkát. Döbbenetes mértékű inkompetencia és gányolás. Bizonyos helyeken többedik alkalommal szedik fel a lerakott köveket, törik fel a betont, mert elfelejtettek valami: víz, villany, csatorna, faültetés stb. (Utóbbi nem vicc, konkrétan elszedték a napokkal előbb lerakott követ, a betomt feltörték légkalapáccsak, a munkás ásott egy gödröt, majd elültették a fát... Biztos megmarad majd jól.)

A lerakott térkövek egyes részeken egyenetlenek, a köztük levő rések ötletszerűek. Már most tele vannak eldobott csikkekkel. Már most töredezett szélű kövek stb.

A munka szervezése katasztrofális. Abszúlt nem europai szintű a gyalogos közlekedés megoldása. Nem csak a földalatti lejáróinál, hanem körben. Szűkre szaobott utak, homok, kavics, sár. Napközben a turisták tömegei torlódnak, haladni nem lehet. Nem biciklivel(!), gyalog sem. Babakocsiról nem is beszélve... Hiányos, pontatlan tájékoztatás. Ötlet szerűen változó útvonalak, amik sokkal szélesebbek is lehetnének, mert mellettük már kész helyek vannak. Tanácstalanul kóválygó turisták, akik térképpel a kezükben próbálják kitalálni, hogy merre kellene menniük...

A jövő városa... Hát persze. Az eddiginél kisebb zöldfelület, több térkő. Láthatólag a fő szempont az, hogy minél több hely legyen a folyamatos vásárpzáshoz. Élhető környezet? az minek? Fidesz "várostervezés", tökéletesen látszik a szomszédban, a már elkészült József Nádor téren.