Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GrafUr

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a bejegyzés nem annyira a repülésről szól, és még annyira kevésbé Svájcról. Ez a bejegyzés arról a hobbimról szól, amely végigkísérte/végigkíséri az utóbbi 6-7 évemet, és meg kell, hogy mondjam, rengeteg élményt és tapasztalatot szereztem általa. Ez a hobbi pedig nem…..
Igaz, kicsit megkésve (bár csak 5 nappal) örömmel jeletem, hogy a G(ép ész?) élet blog  1 éves lett!                         Ennek örömére csütörtökön átmegyek Hőágból. Bár hétvégén alig 2 órát…..
GrafUr 2010.11.18 23:28:24
Elérkezett az a pillanat, amikor egy rendes posttal is megnyitom a félévet a blogon. Már 2 hetet tudok magam mögött a szemeszterből, ami eddig a bulizásról, és a visszaszokásból állt. Eddig. Hétfőtől ugyanis belevetem magamat ismét a tanulmányokba, amik szépen összegyűltek ezen…..
Belsőség Több óra szívás 2010.08.29 16:30:00
A csapatokat szétszedték, a gyalogos fele telefon nélkül vonatra szállt. Vidám tere-fere alakult ki az "ellenfelek" között, lelkesen keresték együtt Jónás doktort. Természetesen a kalauz egyből leszidta a csoportot  és utasitotta Ritát (ő is versenyző), hogy most…..
Augusztus utolsó heteiben összepakoltunk. Bedobozoltuk ezernyi vackunkat és átjöttünk a Flórián téri irodába. Már az első nap megakadt a szemem a szomszéd utcában lámpavashoz láncolt MZ ES 125-ön. Akkor a nyári nap szívta, hetekkel később már az őszi eső verte. Hónapok óta…..
GrafUr 2010.04.11 13:47:08
@Suttora: Javítva itt a már biztosan jó link: http://grafur.siska.hu/index.php?b=04&t=04gallery&sub=jarmu&sec=MZ-Trophy125-ES125-ELADVA!&curr=gallery/jarmu/MZ-Trophy125-ES125-ELADVA!
Újabb hat kép érkezik a válogatásomból, szavazzatok ti is kedvenceléssel - ha tetszenek a fotók, tegyétek őket a kedvenceitek közé! A végén a 10 legtöbbet kedvencelt bestof2009-es képet is kiposztolom (minden fotóstól 1 képet) A mai 6 kép tehát: Warkas: Naplemente a hídnál…..
Először is köszi mindenkinek aki eljött, rengetegen voltunk (61 fő) de hálistennek volt elég nagy tér ahhoz, hogy ne zavarjuk egymást a fotózásban. Aki Indafotóra tölti a képeit, annak itt a címkézős feltöltőlink (fotóséta, indafotó, m4, metró4, gellért_kálvin), csak töltse…..
A hirtelen ránkszakadt sok érdeklődő miatt a szabad jelentkezést sajnos fel kellett függesztenünk, de ez ne tántorítson el senkit! Néhány szabálynak kell mindössze megfelelni, hogy szuper legyen a séta: Több mint 50-en jelentkeztetek, sokan plusz főket írtak. Ne hozz, légyszi,…..
Január 2-án újabb metrós fotóséta, ezúttal a Duna alatt, a Gellért tértől a Kálvinig. 3 érdekes állomást tekinthetünk meg ismét methan vezetésével, a Gellérten megyünk le - ami már sokkal jobban áll mint az előző alkalommal - átsétálunk a Duna alatt a hírhedt Fővám…..
Igen, megszületett az ítélet, körülbelül egy perccel ezelőtt a Fővárosi Bíróság kihirdette az elsőfokú ítéletét, mely szerint feloszlatja a Magyar Gárda egyesületet. A bíró, őőő,nem sokkal ezelőtt elkezdte az ítélet indoklását és ebben részben átvette az ügyészség…..
Idézet iwiw üzenőfalról:"Nem tudom, ki látta a tegnapi (május 17- a szerk.) RTL-es híradót, de arról a néniről volt szó benne, akinek nem oly rég megrongálódott a háza, aztán 3 huligán kirabolta (évek óta összegyűjtött magának 480 ezer forintot), ezután pedig még meg…..
Szombaton egy kis kikapcsolódás végett ellátogattunk az Erzsébet térre, ahol az EXIT Street Fesztivál keretein belül megrendezésre került egy Suhancos mini-koncert. Aki esetleg nem ismerné, a formációt Kőházy Ferenc (FankaDeli) és Szabó Balázs alkotja, a stílusát tekintve folk,…..
[t4ki'style] Bombatalálat a BME-n 2009.05.14 19:14:00
A mai napon is átéltem valami újdonságot, mégpedig azt, hogy milyen, amikor 2. világháborús bombát találnak ott, ahol éppen tartózkodom Történt ugyanis, hogy útban matek konzultációra, a J épület földszintjén megállított minket egy úriember, és közölte, hogy hagyjuk el az…..
A barátaim hívták fel a figyelmemet erre a Soproni reklámra, tekintve hogy én nem nézek TV-t, nem jutott volna el hozzám ez a kis filmecske.De sokkal érdekesebb, amit kiváltott az emberekből. Több helyen olvastam, hogy ez lett az emberek kedvenc reklámja, kitették a blogukba, iwiw…..
GrafUr 2009.02.17 23:25:40
Taki, a dolog szerintem nem ennyire gömbölyű! Nyilván a reklám csak a szépet és a jót emeli ki, amiben mondjuk az embernek egy kellemes magyarországi nyaralás/túra során része lehet. Olyankor az ember reklám nélkül is szereti az országot. De egy olyan szürke és koszos hétköznapon, mint bármelyik, egy olyan napon, amikor a hírek rablások, eltűnések, gyilkosságok, bűnözések, és zsebüket tömő politikusokkal van tele, akkor bizony az ember elfelejti a nyári szépet, és nem gondol Magyarországra úgy, mint a szeretett országra. (huh, bocsi, hosszú mondat lett..) Szóval egy átlagos mocskos és kellemetlen napon igenis kell egy reklám, ami azt mondatja veled, hogy szereted az országot. Amiben nincsenek bűnözők és politikusok, amiben nincs válság, csak minden, amit szeretsz.
Mert bizony az ország az szar... Reklám ide vagy oda. Közelegnek a 2010es választások, ami azt jelenti, hogy a politikusok, majd az emberek agya is egre nagyobb mértékben elszáll. Kimagaslóan magas (lisaelső!!!) nálunk az adó, kilátástalan rengeteg ember helyzete, hát lehet ilyet szeretni?! ILYET nem lehet, de épp az a szerencse, hogy az "ország" nem csak ennyit jelent, és épp erre emlékeztet ez a reklám. Hogy ne csak a rakás szart látsd.

Én reklám előtt is ugyanígy szerettem járni az országot, és megismerni minden részét. Bemotorozni a Bükköt, a Zemplént, a Mátrát, a MEcseket, valamint a Dunántúli-Középhegység egyes részeit. Oda meg vissza vagyok ezekért a dolgokért, a magyaros kajákért, a magyar sörökért, a magyar nőkért (különösen egyért :) ), stbtsb... Reklám után is így fogom szeretni ezeket, csak végre fél percben összefoglalták ezek nagy részét egy kellemes emlékért két vérengző híradó között! Szerintem jó dolog, és jó dolog, ha valaki a reklám után erről ömleng. :)
Budapest-Bamako Csempész stopposok 2008.01.24 11:10:00
Éjfél után valamivel a stopposok is hírt adtak magukról:"Ne izguljatok fiúk, a Kontroll csoport mindent megtisztít utánatok! Úgy voltunk vele, hogy ha már nem tudunk veletek bulizni, akkor a Ti egészségetekre is iszunk a határ előtt hagyott pálinkátokból. Ez olyan jól…..