Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sagodi

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy olcsó, nem elég, hogy jó, ráadásul egy héten belül megkapod...
Subba Baróti Sanyika kocsit hajt 2015.12.19 15:10:00
 ..
Sagodi 2015.12.26 08:11:23
Rossz munkaerőnek és alkoholproblémákkal küzdő embernek állították be Gesztesi Károlyt azok a cikkek, amelyek a múlt héten a Blikkben jelentek meg - harsogja a Bors. A Blikk szerint ugyanis Shrek örökös magyar hangját azért rúgták ki a Jóban Rosszban tévésorozatból (ahol…..
Sagodi 2015.03.23 16:32:26
@Vittore.: havi egy-két millió nem elég "gyorsító"? más is sokat dolgozik. tized ennyiért.
Csak az nem derült ki, hogy ő vitte a képet vagy a mester volt képben? A lényegen nem változtat, ez most már ott van. A fórumra büszkén beírt Turbo charger (sic!) - kommentjére jött válaszok valószínűleg élete legkellemetlenebb mondatai voltak. (Kattintásra nagyobb lesz.)  ..
Sagodi 2015.01.07 11:19:02
Van egy amerikai cég, aki megpróbálja fenekestül felforgatni az androidos telefonok piacát. Valamennyi gyártó jelentkezett olyan megoldással, amire beindult a nyálelválasztásunk, igaz? Aztán közelebbről megnézve kiderült, hogy valamiben gyengébb, mint vártuk; nem egy gyengeséggel,…..
Sagodi 2014.11.13 13:55:28
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: ne kezdd már el ezt a sehova sem vezető vitát, jó? én szándékosan nem írtam le olyat, hogy "bezzeg az apple".. hanem mint tényt említettem, hogy a felhasználói élmény (és ez a lényeg szerintem) és a teljesítmény csak kisebb részben függ a műszaki paraméterektől, és nagyobb részben a szoftveres optimalizációtól, dizájntól és a szolgáltatásoktól, meg még pár dologtól.
A fapados utas egyik rémálma: megvette a repjegyet, lefoglalta a szállást, kifizette a koncertjegyet, aztán egy hónappal az út előtt azt mondja a szolgáltató, hogy bocs, mégse, szar volt a töltöttség, inkább nem repülünk aznap. Pontosan így jártak a napokban azok az utasok, akik…..
Sagodi 2014.10.02 09:16:09
Ma van a közmédia napja, (oppardon, A Közmédia Napja, nehogy baj legyen majd ebből is) ami többek között azért is nagyon vicces, mert a comment:com ellen indított egyik perük keresetében azt írják igen kioktató stílusban, hogy olyan, hogy közmédia, nem létezik, ilyen szervezet…..
Van pár szakma, amely nevében és olvasmányélményeink alapján még benne van a köztudatban, de az elmúlt évtizedekben teljesen és maradéktalanul kihaltak, eltűntek. Ezekből adok most egy csokorra valót. Villamoskalauz Akárcsak a vasúton, hajdanában a BKV villamosain és autóbuszain is kalauzok…..
Egyre nagyobb gondot okoz a pilótahiány a légitársaságoknál, per pillanat főleg Ázsiában, de a szakértők egy része szerint hamarosan máshol is gebasz lehet. Meg lennénk lepve, ha hamarosan nem kezdene el a sajtó biztonsági kockázatot emlegetni. Japánban pár éve tart a fapados…..
Sagodi 2014.06.13 13:08:39
Kamu kötelezővel, regadómentesen juthat kocsihoz, nem kerül be semmilyen nyilvántartásba és a rendőrtől se tartson. Azonos című írásunk kommentposztja...
Sagodi 2014.03.04 09:42:11
@Carfan2: egyetértek, akinek ilyen a mentalitása, az akkor is csalna, lopna és hazudna, ha harmad annyiba kerülne a regisztráció meg a többi költség.
Sagodi 2014.03.04 09:43:55
@johnnylightning: amire te úgy hivatkozol, hogy "élelmesség", az valójában sajnos becstelenség, pitiáner, erkölcstelen és végtelenül önző, szociopata ügyeskedés. Ha ezt a hírhedt magyar "élelmességet" elfelejtenénk, előbbre tartana a társadalom.
Sagodi 2014.03.04 11:39:11
@tRebroN: Igen, de még ilyen árak mellett is alig-alig lehet parkolóhelyet találni, néha negyed óráig kell körözni és végül öt utcával arrébb tudok csak megállni. Ha egy fillérrel is olcsóbb és egyszerűbb lenne parkolni, akkor aztán tényleg soha sehol nem lehetne megállni. Jobb lenne?
"Vajon megvárják-e az illetékesek, úgy is, mint: a kerületi rendőrök, a BKK, a fogaskerekű forgalomirányítói és a polgármester hivatal, amíg tragédia történik, vagy lépnek valamit a fogaskerekűn tapasztalható áldatlan állapotok ellen?" - ezt kérdezte a XII. kerületiek…..
Fűre lépni tilos! 10.000 Ft/lépés. Azért megijedni nem kell, a poénos táblák a jelenleg lezárt Kossuth téri építési területen vannak és csak az ott dolgozó munkásoknak szólnak. Remélem azért nem gondolta komolyan a főnökük, mert akkor nagyon könnyen kiszúrhat valaki a…..
Kedves Munkahelyi Terror Blog!    Nagyon szeretem olvasni ezt a blogot már évek óta, jó együtt elmélkedni egymás problémáin, hasznos, mert sokat lehet tanulni más történeteiből és a hozzászólásokból is. Jómagam írtam is már ide, és kommenteltem is sokat. Most megint…..
Egyre aktuálisabb a téma, gondoltam összeszedem azokat a tudnivalókat, amik a témához kapcsolódnak - főleg az abszolút kezdőknek. Ezt a posztot nem elrettentésnek, hanem gondolatébresztőnek szánom, mindenki cselekedjen ezután belátása szerint. Az első és legfontosabb dolog, hogy a…..
Remek találattal örvendeztetett meg PG, a Fővárosi Blog szerzője. Rögtön posztba is öntötte, én csak megosztom veletek: "Budapesten forgatták a Zara legújabb, a 2013 őszi-téli férfi ruházati kollekció image-videóját, amiben többek között a Párisi Udvar (0:22-nél), a MÜPA…..