Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diospogi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombati ajánlatunk egy videoklip, mely a rögvalóságból vétetett Van-e szándék című dalt új kontextusba helyezi, két helyes csemete szerepeltetésével és dacára annak, hogy nincs benne kutya,  ami szintén "cuki" tud lenni filmen, nekünk tetszik, különösen azért,…..
Újabb Nitrome-remek a Final Ninja, ami ugyan címében emlékeztet a régi jó C64-es klasszikusra, a Last Ninjára, de annyi baj legyen. A szokásos nehezen megszokható irányítás ötletes és szépen kivitelezett platformjátékot rejt: nindzsánkkal az ugrándozáson és ölésen kívül…..
diospogi 2008.08.02 23:36:58
lord!

HA csak azon múlik :D

content.nitrome.com/games/finalninja/finalninja.swf

Egyébként ez eddig szerintem a leg...hmmm nehezebb vagy nehézkesebb játék a Nitrometól.
Biztos vagyok benne, hogy a Dungeon Escape! Sokaknak nem fog tetszeni, de nem tudom kihagyni, mert olyan klasszikusok előtt tiszteleg, mint a Dragon’s Lair és a Space Ace. Aki nem tudná: ezek a játékok lézerdiszken jelentek meg még a hőskorban, és nem is játékok, inkább interaktív…..
Emlékszik még valaki a Boulder Dash című C64-es klasszikusra? Böhöm sziklákat kellett benne mozgatnunk vagy kiásni alóluk a talajt, hogy hozzájussunk a pályákon összegyűjtendő kincsekhez. A Crypt Raider ezt a klasszikust éleszti fel és megfejeli egy Indiana Jones-os-sírrablós…..
diospogi 2007.12.24 18:27:13
mt85

A képen látod a lényeget
www.diospogi.hu/help2.jpg

Az fontos hogy az első szörnyet eltaláld azzal a kővel. Mégpedig azért mert akkor le tudsz egy-két követ lökni fentről és akkor a köveket szépen sorban állítod fent balról jobbra, úgy hogy mindig az alsót lököd el balra. HA így csinálod lesz helyed lelökni az utcsó gyöngyöt
Eszerint a kép szerint meg mész két kört és akkor le tudod lökni a gyöngyöt jobbra
www.diospogi.hu/help3.jpg

Huh ez a mondat kusza let de remélem érthető Boldog Karácsonyt :D