Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jaguar

0 bejegyzést írt és 291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      A háborúnak törvényei vannak. Orbán Viktor rájött arra, hogy a seregei veszedelmes ellenállásba ütköztek, és visszavonult. Bonaparte Napóleon is így tett volna. Egy tábornok nem hülye, hogy biztos pusztulásba vezesse az egységeit, átrendezi egy kicsit a…..
Jaguar 2012.12.16 08:47:37
Nézzünk egy élethelyzetet: az ember nője holtrészegen, véreres szemekkel súlyosbítva telibehányja a budit. Kismillió filmben láttunk ilyet, biztos van nagyon sok olvasó is, aki ilyet tapasztalt. Az már sokkal kevésbé sanszos, hogy mindezt az illető meg is énekli, de ha mégis, abban…..
Jaguar 2012.09.18 23:56:48
@nightshift: Ja. Nem mondta, hogy saját, de azért nem is javította ki az alábbiakat:

Geszti:".... meglátjuk hogyan tudsz MÁSOKTÓL dalokat énekelni..."
Malek:"... a kérdés az, hogy mennyire tudsz azonosulni MÁSNAK a dalával... "

TOLVAJ (de nem Reni)

Erről ennyit.
Harmadik X-faktor válogató jeles alkalmából Magyarország összes színitanodája és vidéki művelődési háza összefogott, és ráeresztette az RTLKlubra azokat a színészeit, akik túl hangosan énekelnek a kórusban és ezzel ellehetetlenítenek minden jelenetet, pedig csak…..
Jaguar 2012.09.18 20:43:13
@candyperfumegirl: Azért ezeket nem javította ki!!!!!!!:

Geszti:".... hogy hogy tudsz másoktól dalokat énekelni..."
Malek:"... a kérdés az, hogy mennyire tudsz azonosulni másnak a dalával... "
Jaguar 2012.09.18 20:43:47
@candyperfumegirl: Azért ezeket nem javította ki!!!!!!!:

Geszti:".... hogy hogy tudsz másoktól dalokat énekelni..."
Malek:"... a kérdés az, hogy mennyire tudsz azonosulni másnak a dalával... "
Jaguar 2012.09.18 20:44:22
„A Balaton-felvidék szőlészete és borászata” című kétes eredetű dolgozat 80%-át a borajánló fejezet teszi ki. Az olvasásától is megvakul az ember. Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának tetemes részét kitevő borajánló megcsillantja az egykori miniszterelnök borokról,…..
Jaguar 2012.04.29 23:16:44
sr
Most már biztos, hogy Orbánnak Abraham Lincoln-tripje van. A Le Monde-nak adott interjújában a populizmusát firtató kérdésre azt válaszolta, hogy „Ha az, hogy azt mondom az embereknek, hogy jobbá akarom tenni az életüket, azt jelenti, hogy populista, akkor igen. Ha Abraham…..
Általában csak röhögök a nyaloncokon. A rendszerjanicsároknak is élni kell valamiből, ezért nyilván meg is kell dolgozzanak. Ilyen szempontból mindegy, hogy a magukat írásban is bértollnoknak nevező Magyar Hírlapos megélhetési billentyűkoptatók vagy a Mindent Megteszünk Viktor…..
A vakoknak és gyengénlátóknak készült gipsz Orbán arc lenyomat sikerén felbuzdulva a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával lenyomat készül a miniszterelnöki hátsóról.Bár a kutyák élőben vagy tévén keresztül is élvezhetik Orbán Viktor megjelenését, az mégsem ad nekik…..
w Ingyenrendőr nincs 2011.06.04 05:00:00
A rendvédelmisek tiltakozása egyelőre nem erőszakos, csak ráutaló magatartással hívják fel a figyelmet. A követeléseik sem annyira elszálltak, mint amit a Kossuth tér nemzetgyűlése adott elő, nem a középkorba próbálnak visszamenekülni. Csak annyit akarnak, hogy maradjon minden…..
Jaguar 2011.06.04 19:53:23
@kicsijuti: az előbbi erre volt válasz
Jaguar 2011.06.04 20:24:25
@kicsijuti: Szerintem olvasd el mégegyszer a hivatkozott beírást. Az 500 - a múltban - kinevezett körzeti megbízott nem fogja betölteni azt az űrt, amit a mostani zűr miatt nem jelentkezők és így elapadó utánpótlás fog okozni MAJD. Kivéve persze, ha később valamilyen igen vonzó modellt alakítanak ki. Jelenleg ott tartunk, hogy a regnáló hatalom általánosítva és megbélyegezve az érintetteket, ingyenélő tuskóknak tartja az egyenruhásokat. hát.... nem túl vonzó perpektíva.

Más és OFF: Eddig is megmosolyogtam azt aki ov-t tehetséges politikusnak tartotta, de ezután szemberöhögöm. Magam is úgy gondolom, hogy a jelenlegi szolgálati nyugdíjrendszer egy vicc és hozzá kell nyúlni, de hogy ezt valaki ennyire amatőr módon és erőből - a politikai tehetség legkisebb jele nélkül - intézze, az már fáj.
ov nem politikus, hanem egy háborgó elmebeteg, aki legyőzendő ellenség nélkül nem tud létezni, de még ehhez is gyáva.

Hajrá Magyar Köztársaság! Hajrá magyarok!

ON: Bocs de most mennem kell, mert egy azonnali pedikűrhöz kaptam riasztást, mely nem tűr halasztást...
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
Styxxtől, ettől a roppant termékenyen blogoló ürgétől (nem, majd csirke) kaptunk egy vendégposztot. De az is lehet, hogy keverem. Egy csomó Styxx, Sixx, Sixx! anyád is nyuggernek hívod? meg mindenféle más figura blogol, posztol, kommentel. Úgy tűnik, hogy ez ilyen gyakori…..
Modorosblog Ő már nem a régi 2010.10.27 06:00:00
-Robika jön ma? Mi van vele egyáltalán?-Á, a Robika bazmeg, felejtsd el. Alig látjuk már. Nagyot csalódtunk benne, ez már nagyon nem ő. Pedig évekig csak vele bandáztam mindenhol, de hát semmi nem tarthat örökké. Muterom főztjét kajázta, tőlem kért kölcsön mindig, mert…..
Jaguar 2010.10.27 17:31:12
@Csirke72: Hova tűntél? Hiányzol.
Faszom a blogmotorba, erre fizettek százmilliókat?Hol a kommentem?.tolókomment.mindjárt megjelenik.faszom.na végre! az előbbieket kéretik törülni, hihhi 8)) Hogy megelőzzük a hasonló szemetelést, mi is tehetünk még 1-2 dolgot, hogy kicsit komolyabbnak tűnjünk az amúgy…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
Jaguar 2010.10.02 09:01:30
Hello Tibi! Egy írást küldenék a modoros joghallgatókról - ha tetszik, kérlek posztold! Üdv, Tiziano Mindennapos szociológiai túra egy budapesti jogi egyetemre járni. Mivel ezek a felsőoktatási intézmények sokféle embertípust szippantanak magukba, gyönyörűen reprezentálják…..
Modorosblog A Társadalomfeletti 2010.07.02 07:00:00
-Mit gondoltok ti, mit tudtok ti... semmit, csak hiszitek, hogy. Beálltok a sorba, sablonokat követtek mind, és azt gondoljátok, különbek vagytok, mint a másik x százalék. Sok kis sablonos-sémás majomcsorda mutogat egymásra, és röhög. És nem veszi észre, hogy az ő hátán is van…..
Jaguar 2010.07.03 14:43:27
@perfor: Ez a legjobb és a kommetáradathoz leginkább illő komment amit valaha olvastam. csatlakozom.
Hartay "hácsé" Csaba, kedvenc kortárs költőm a legsokoldalúbb honlappal és Komolcsák Dáviddal visszatér. Az átlagról ír nekünk. És szerencsére mi nem vagyunk átlagosak, és egyre többen vagyunk. És hamarosan mi leszünk talán a többség! Az átlagos balfék…..
Jaguar 2010.04.16 17:39:30
@sonnaj: MINDENKI meg van róla győződve, hogy amit ő gondol az a helyes. Láttál már olyat, hogy: "Én azt gondolom, hogy ... de szerintem ez nem helyes."?

Az más kérdés, hogy közben nyitott-e a világra, vagy megragadt a mangalica, kadarka, lilahagyma vonalon.
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/05 Subject: Pékné csülök a hűtőből To: sales_all@moore.hu;marketing_all@moore.hu   Kedves Kollégák!   Meglepve és elképedve tapasztaltam néhány perce, hogy a mai ebédem - a lila tetejű vákumzáras Frigomicro+ mikróedényemmel együtt…..
Jaguar 2010.04.16 16:49:01
Modorosblog A Dolgozó Ember 2010.04.06 07:00:00
-Én vagyok a Dolgozó Ember, a ti Adózótok, eltartótok. Az én adómból épült itt minden: Nemzeti Gödör, Nemzeti Színház, Chuck Norris híd, faszom. A Kombínót, négyes metrót is én állom, nektek. A mozdonyvezetőt, a buszvezetőt, a villamosvezetőt, a tanárt, a közszolgát, a…..
Jaguar 2010.04.06 16:50:48
w A római patkányfogó 2010.04.02 05:45:00
Oké, feladom, eddig bírtam. Direkte igyekszem kerülni már, hogy a vallás, és azon belül a kereszténység abszurditásán rugózzak. Bár nem nagyon értem, miért ne tehetném akár hetente, elvégre a templomban is sok a műsorismétlés, mégis szeretnek az emberek rendszeresen ugyanarról…..
Jaguar 2010.04.02 16:27:47
@Tóta W. Árpád:

@Franky4fingers:

Kedves TWÁ! Kedvellek, és "nagyjából mindig" egyetértek veled, de most teljesen osztom Franky4fingers álláspontját, a papbűnözés kifejezés használatával kapcsolatban. Azt vártam, hogy csak irónia, és a végén majd rámutatsz, hogy mennyire ciki ilyen módon általánosítani, de ez nem történt meg.

Csalódtam benned.
Érdekes a felvetett kérdés, milyen következményei lehetnek, ha a tanú vallomást véletlenül kihangosítja a bíró a többi tanúnak?Szia Zugügyvéd,A minap beidéztek tanúként egy vidéki bíróságra. Miután rögzítették, hogy megjelentem, kiküldtek a folyosóra várakozni, a majd a…..
retro gastro LEO jégkrém 2010.03.31 06:11:00
A '70-es években két jégkrém márka uralta a piacot: a LEO és a ROLL. Eleinte csak pálcás jégkrémek voltak, majd később bukkant fel a dobozos, majd a családi LEO. A pálcás LEO jégkrém 3 Ft-ba került, és ezzel az árral sajnos teljesen elérhetetlen volt számomra; három…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Jaguar 2010.03.18 20:49:32
A háttérből ítélve a piercing egy tetováló expon készülhetett, Retro munkája. Elég egyedi ötlet, eddig még nem találkoztam ilyen corset-tel! Nyomjátok a tovább gombot a többi képért!   ..
Jaguar 2010.03.11 21:24:24