Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izek

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Két kedvenc szórakozásunk van. Egyrészt szépségversenyek indulóinak adatlapjait nézegetni, másrészt pedig azon a megállapításon röhögni, hogy "a magyar lányok a legszebbek a világon".Aktuálisan kedvenc szépségversenyünk a Miss Mobilshow, ami annyira kevéssé rangos…..
Magyarországon a legsúlyosabb sajtóközleményeket a popipar legalja termeli. Szinte naponta érkeznek a spamek olyan, még közepesen sem híres köcsögök sajtósaitól, akiket az sem ismerne fel, aki heti 168 órában a Vivát bámulja. Itt van például az elképesztően hülye nevű DJ…..
izek 2006.11.23 17:32:11
én kiemelnék még egy apróságot: bizsoPRESS@VIPMAIL.hu. Press? Komolyan is vegye vki egy vipmailes címmel... Törpilla körberöhögi Törppapa "férfiasságát", majd leszarja Hókuszpók kopasz fejét... na ez a hír... ismert karakterekkel történik vmi szokatlan, ráadásul még beszélni is lehet róla.
Ákos Brezsnyevet utánoz és viccet mesél Bochkor Gábornak 1991-ben. Szóljon, aki ezt látva visszavágyik 1991-be. Nem tudjuk azonban nem észrevenni, hogy a fiatal, öltönyös Ákosban volt valami szerethető, ami azóta már rég eltűnt belőle, Bochkor viszont már 15 éve is egy…..
Úgy érzed ma már nem szeretnél dolgozni? Van felesleges 18 órád? Még mindig az a kényszerképzeted, hogy a magyar nők a legszebbek a világon? Tölts el néhány kattintást Pityinger Péter alias Kicsi Dope több ezer hölgyismerősének társaságában!..
Ha esetleg valakit érdekelne, annak már most elmondhatjuk, hogy a Topmodell kerestetik hármas döntőjében biztosan ott lesz Réka, a kisméretű, szopósszájú Pamela-imitátor, és Anna, akinek parás szemei vannak. A harmadik valószínűleg a relatíve szimpatikus szőke Fruzsina, de erre…..
Subba Érdekes adat 2006.11.14 11:26:15
Amerikai tudósok kiszámították, hogy a legtöbb ember délután 2 óra 16 perckor unja meg az életet és a munkát, ilyenkor van a legkevesebb kedvük bármit csinálni...