Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ricsike87

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Osztálytalálkozó. Hőség. Alkohol. Hangos zene. Tömören a csütörtök este történései. Bővebben pedig azt lehet elmondani, hogy nagyon jó dolog rajongónak lenni mostanság. Jó lemenni egy hétköznap este és találkozni sok ismerőssel. A sztónerekkel, a hácésekkel, a…..
A galériába a teljesség igénye nélkül szerepelnek a mai vidéki napilapok online kiadásainak címlapjai. Egy hír mindegyiken ugyanaz, ugyanott van a címlapon, ugyanaz a szövege, mindene, és egyszerre élesedett. Kellett nekem kérni, ugye...
Ricsike87 2018.12.16 20:05:07
@pofán verjük a lipsiket oszt jonapot: mennyit kapsz egy ilyen kommentért? túlórában vállalnám én is.
Emerald City néven érkezik az NBC-re január elején az sokezredik Óz, a csodák csodája-feldolgozás, amihez megérkezett egy meglepően látványos előzetes. Azt eddig is lehetett tudni, hogy Vincent D'Onofrio alakítja a varázslót, Adria Arjona pedig Dorothyt, de csak most derült ki igazán, hogy az NBC…..
Augusztus 31-én jelenik majd meg az Uzipov új nagylemeze Szennyes címmel. A rendszeres koncertlátogatók már jól ismerhetik a lemez anyagának egy részét, hiszen évek óta játszik a zenekar több olyan számot, ami most ezen az újon is szerepelni fog stúdióverzióban. A most dalpremierként bemutatandó…..
Ricsike87 2016.08.01 16:03:12
2014-ben négy magyar zenekar is 15 éves lett. Illetve biztos lett több is ennyi, de együtt ünnepel most a Subscribe, a Fish!, az Isten Háta Mögött és a Insane is. Mindezt október 11-én teszik majd meg az Akvárium klubban, ahol lesz még plusz egy zenekar, ami elég jó, bár még nincs…..
Na, most nem lennénk az RTL Klub helyében: a Celeb vagyok, ments ki innen! érkezésével átalakuló műsorstruktúrából kiszorulnak a hétköznap este vetített sorozatok, és mint ahogy azt a SorozatWiki meg is említette, erre 8-10 éve nem volt példa állítólag. El is szabadult a pokol…..
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Augusztus 29-én, a szokásoknak megfelelően darálva esik neki a Vikingek második évadának a Viasat3, ezekkel a szinkronhangokkal: Ragnar - Hujber FerencRollo - Galambos PéterLagertha - Haumann PetraAthelstan - Szabó Máté„Kis” Björn - Bogdán Gergő„Nagy” Björn - Gacsal…..
Ezt igazán nehezen hiszem el! Közel a 40-hez, olyan őszinte rajongással viseltetek egy 23 éves hölgy előadó irányába, hogy magam is megijedek magamtól! Lázasan túrom a netet, próbálok hozzáférni minden dalhoz, amit Kandle Osbourne, ez a kanadai, csodálatos hanggal megáldott hölgy…..
Holnap jelenik meg The Search Goes On címmel a svéd Kamchatka új albuma. Ennek örömére hajtás után ott az egész album. Vigyázat, öblös riffek jönnek! ..
Ricsike87 2014.02.18 20:48:04
Ez ugyan Magyarországon vagy tíz embert, ha érdekel, de azért elmondjuk, hogy a Kamchatka zenekarnak februárban megjelenik az ötödik nagylemeze The Search Goes On címmel. A svédek bele vannak teljesen őrülve a hatvanas évek végének, hetvenes évek elejének blues rock zenéjébe,…..
Pont a minap beszélgettünk a szerkesztőségben arról, hogy vajon mi lehet a Hegyalja fesztivállal, ilyenkor ugyanis már régen árulni szokták rá a jegyeket. Szombat este jött meg a kérdésre a válasz, idézzük a Facebookjukat: "A Jézuska a Hegyalja Fesztivál 15. és a Borsodi 40.…..
Ricsike87 2013.12.22 18:27:54
@Hurrá Torpedó: "titeket" kéne lehívni főattrakciónak :D jut eszembe, az a38 as koncert felvételét meg lehet lelni valahol? :)
A hollywoodi külföldi sajtómunkások (köztük az Angelina Jolie bizalmasának szerepében előszeretettel tetszelgő Návai Anikó) nyilvánosságra hozta a jövő januárban 71. alkalommal megrendezésre kerülő Aranyglóbusz-gála nevezetteinek névsorát, és perszehogy megint leszarták a…..
Ricsike87 2013.12.12 16:49:14
Úgy két hete jelezte egy kommentelőnk, hogy a Dracula című NBC-sorozat budapesti forgatásán elég nagy problémát okozott, hogy a széria címszereplője, az ír Jonathan Rhys Myers igen gyakran volt munkára alkalmatlan állapotban, és igen, arra célozgatunk ezzel, hogy be volt állva,…..
Nem sokkal azután, hogy kiszivárgott: Carter Bays és Craig Thomas tényleg ennyire korlátolt, a CBS fantáziája pedig egy zsák lepkéével vetekszik, a network pilot megrendelést adott a How I Met Your Mother testvérsorozatának, amiben ugyanazt a kibaszott történetet fogják elmesélni,…..
Ricsike87 2013.11.18 17:57:48
@Rocko-: How I Murdered Your Dad?
Kezdjük azzal, amit tudunk: Bozsek Márk pénteken este bejelentette, hogy kiszáll az idei X-Faktorból. Az RTL Klub ma reggel közölte a sajtóval, hogy a tehetségkutatót feladó énekes helyére a múlt heti kieső By The Way kerül vissza. Minden más csak bullshit. Persze nem azért…..
Mindig is érdekelt, hogy egy nőt mi visz rá arra, hogy a bugyiját egy zenészemberhez vágja. Eleve nem értem az egész hajigálás logisztikáját, mármint hogy ahhoz, hogy mondjuk Chad Kroeger, a Nickelback énekes-gitárosának a fejéhez hozzávághassunk egy uszkve 2 grammos, kék…..
Ricsike87 2013.11.09 15:01:41
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
Ricsike87 2013.11.09 12:30:41
@sepörd: Lehet, bár a számokat soha nem fogjuk megtudni szerintem. Amúgy jók legalább? :D Csak bele-bele nézek néha, most meg unatkozom azért kommenetelgetek.
Ricsike87 2013.11.09 13:09:34
@reccs: Ójeee! Amúgy az egész évadból annyit néztem eddig, hogy lássam mi a felhozatal. Hát mit mondjak, éneklésileg egyik sem győzött meg, hogy nekem ezt annyira néznem kellene. Kövezzetek meg a Kövér Tűzmadárnak volt egy olyan produkciója ami nem volt kifejezetten szar.
A templom egere Koleszos fapadosok 2013.11.07 18:02:59
Tegnap este kaptam egy kedves levelet, a feladó Büdösbúvár, gratulált a bloghoz és elküldte egy pár bevált kolis receptjét. Mivel láttam, hogy igény van rá, közzéadom őket, biztos lesz, aki nagy hasznát veszi. Egyúttal szeretnélek bíztatni titeket, küldjétek el a bevált…..
Lángoló Gitárok A pénz miatt 2013.11.06 15:24:17
Egyébként meg nem csak azért. Sőt. A presztízs ilyenkor legalább annyit számít. Hogy rólad szól minden, miattad megy oda annyi, amennyi csak befér a placcra, sikítanak, sírnak, ugrálnak és veled éneklik végig. Azért az nem olyan rossz. Hogy még pénzt is keresel vele, az már csak…..