Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolbász

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
HZ megszokott édesítőjét valamivel finoman felütötte a Canderel, ugyanis egyik napról a másikra, minden figyelmeztetés nékül veszített édesítő hatásából. És bár a dobozon szerepel, hogy 5 grammról 4 grammra csökkentették az édesítő hatást, a neten még mindig az eredeti…..
Mai cikkünk blogposztja...
kolbász 2009.11.06 13:16:23
@TH:
Bocs, hogy ilyen megkésve jön a válasz. Lehet már el sem olvasod. Tehát a szakember azt próbálta megértetni, hogy a legjobb választás a Mi országunkban a 4 évszakos gumi, de az állandóan. Értette ezt az átlagautósokra.
Olyanokat írtak neki téligumifan/szak/emberek: -fékút cm- re kiszámolva, gumiösszetétel grammra, százalékra, aszfalt összetevői, aszfaltban található kavics származási helye és egyéb finomságok /nem pontosan így volt, de gondolom érted/ . Egy darabig bírta az ember érvekkel, de feladta. Félre ne érts, mivel én is használok téli gumit, de hogy ennek a téli gumi dolognak ekkora jelentőséget tulajdonítanak az már TÚLZÁS.

Akinek van dísztárcsája az használja télen is! Igaz a szomszéd nem fogja tudni, hogy van téli gumija, de akkor is!
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Ha Róbert nem lenne az Index gyémántkoszorús törzslevelezője, és ebből következően nem láttam volna tőle hasonlókat, el sem hinném, hogy az alant olvashatóhoz hasonlóen részletes panaszos levél létezik. De mégis, így, bér extrém hosszú, a Kocsis Istvánnak címzett…..
A Magyar Nemzeti Bank már állítólag egy hete figyelmeztette az összes lottózót, békávépénztárat, és egyéb állami érdekeltségű intézményeket, hogy uv-fénnyel és szabad szemmel a valódiaktól megkülönböztethetlen hamis húszezresek árasztották el az országot, írja a Helyi…..
kolbász 2009.10.12 13:44:49
@psmith: A film nálam a top 10- ben van.

Hamarosan hiánycikk lesz a nagyító.
Nincs ma számozott poszt, basszátok meg. Tibor felkúrta az agyamat. Úgy volt, hogy jön nyolcra, azt' kitaxiz a tizenháromba', egy tárgyalásra, az ilyesmikre rendre bebaszva járok, úgy meg nem vezetek. De egy SMS-t küldött maga helyett a köcsögházi, hogy eladta a verdát, meg húz a…..
Belsőség Tavaszi gumicserék 2009.05.01 12:09:00
Amikor kis híján eltaláltam az oszlopot a Subaruval, rájöttem: itt valami nem stimmel. Elfordítottam a kormányt, és az orra csak ment, ment az oszlop felé. Gázelvétel, kisebb kormányszög, és befordult. Hiszen most volt gumicserén, lekerültek az új Pirelli téli gumik, és jöttek…..
kolbász 2009.05.02 00:24:25
@Hrzrasn: P206!! Megláttam kivert a víz. Ilyen nekem nem lesz soha!
kolbász 2009.05.02 01:07:22
@Leadfoot: Ezt mondom! Az emberek szürkeállományába már annyira belevésődött a +7 fok alatt téli gumi, hogy már el sem mernek indulni nyári gumival, ha egy picit hűvösebb az idő. Meg különben is mit szól a szomszéd. Ja meg a dísztárcsát sem kell felrakni! Akkor legalább tudják , hogy nekem VAN téli gumim.
Tardai történetek Ötvenhat 2009.04.30 08:00:00
A negyedik Tardafesztre sokáig emlékszik majd mindenki. A Kockának meg a Nándinak meg lassan összeáll a kép. Mondjuk ebben segítenek a sörözős Peti fotói, bár azokon úgy tűnik, mintha a Nándi valami díjat venne át a színpadon a polgitól, nem pedig, hogy a település első embere…..
kolbász 2009.04.30 12:37:36
kolbász 2009.04.30 12:40:01
@-Feco-: Te sem vagy egyszerű baszod!
Homáron többször szerepelt, autózz! kolléga pedig ha minden igaz egy pénztárost is kirúgatott már a hirhedt büdaörsi Agip-kútról, bár ez Péter levele után már korántsem olyan biztos. Ő ugyanis azt tapasztalta, hogy a fáradtan rosszul visszaadó kollégák köszönik, jól…..