Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyorgy Toth

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két részben foglalkozunk az emberi értelem áthághatatlan határával. Minden vallás teológiája eljut addig a pontig, ahol feladja az isteni személy megismerésének reményét, mert belátja, hogy egy nálunk végtelenül nagyobb hatalommal és értelemmel bíró létezővel áll szemben. Ezután választhat, hogy a…..
A korábbi, tudatról szóló részeket némileg összefoglalva megállapíthatjuk, hogy a tudatosság, mint önálló, egyénre szabott létező, mint valóság, egyediség, okság nem értelmezhető. A késztetések, a létező világra adott ösztönös, öntudatlan válaszok, akár a bőrreflex a földigiliszta esetében,…..
  Választások közeledtével valahogy mindig nő a hazánkra - és egész Európára - leselkedő migrációs nyomás. Ja nem...
Gyorgy Toth 2019.04.11 16:48:40
@MAXVAL bircaman közíró: a "demográcia" a legjobb
Nézem az elmúlt napok kormányzati kommunikációjának termékeit (már ha a szó hagyományos értelmében "kommunikációnak" nevezhető a reflektálatlan hatalmi monológ), sorjáznak a "migránsmentes övezetek", a "valósággal köszönőviszonyban sem állónak" tételezett nem nerkonform gondolatok anatémái, az…..
Gyorgy Toth 2018.09.27 02:39:48
Katy Perry, a cupcake-melltartóiról elhíresült popsztár, egy igen csak kreatív módon kezdte el reklámozni Bon Appétit c. kislemezét. Megosztotta velünk a „Világ legjobb cseresznyés pitéjének” receptjét, gyönyörű fotókkal és egy - ma igencsak népszerű - felgyorsított videóval. Az aranyló…..
Jó fotót készíteni nem egyszerű. Különösen jó fotót összehozni pedig még nehezebb. Na de hogyan lőjünk „lehetetlenül” szép fényképeket? Természetesen Photoshoppal! Egy nemzetközileg ismert és elismert fotós, Peter Stewart most megmutatja, hogy milyen különbség van egy „lehetetlenül” szép kép és a…..
Gyorgy Toth 2017.07.29 13:39:54
@mortirolo: Igaza van. Mortirolo for president.
Szereted a dobos tortát? Nem igazán? Hát bevallom őszintén én hosszú évekig utáltam, amígnem egyszer kipróbáltam ezt a receptet, és rájöttem, hogy az összes eddigi dobos tortának nevezett süteménynek a cukrászdákban köze se volt az igazi dobos tortához. Hogy miért? Sajnos a legtöbb helyen régen se…..
Azt hiszem, de lehet tévedek, hogy a repülés fóbiások kivételével minden kislánynak megfordul a fejében (vagy legalább is a 911-ig megfordult), hogy stewardess szeretne lenni. Bárhol megemlítem, hogy légi-utaskísérőként dolgozom, szinte mindig van valaki aki rávágja, hogy Ő is az akart lenni…..
Az ágyvéggel általában keveset foglalkozunk, amikor a hálószobába kiválasztjuk a franciaágyat és a matracot. Pedig az ágyvég és az ágytakaró markánsan meghatározzák az egész háló hangulatát. ..
Volt a héten egy kis Fűszerészes forraltborozós estünk, amire az italokon túl egy kis mézeskaláccsal is készültem. Az az igazság, hogy minden egoizmus nélkül mondhatom - pontosan tudom, hogy ez a mézeskalács zseniális, mert hosszas évek kísérletezése szülte meg ezt a receptet, amit már sokakkal…..