Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megmondóemberke (törölt)

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ második legrangosabb juniorligájából kapott ajánlatot a magyar válogatott kiváló formában játszó 20 éves csatára. Hosszú gondolkodás után úgy döntött, nem marad az EBEL-ben, belevág élete legnagyobb kalandjába. Korábban még egy Magyarországról indult hokis sem…..
megmondóemberke (törölt) 2009.08.27 15:53:05
Mindannyian jó játékosok akarunk lenni című posztunk alatt Emlékező olvasónk hívta fel a figyelmünket a védőkkel kapcsolatos információhiányos térre, majd Raon felvetése tovább erősítette bennünk a már amúgy is bimbózó gondolatot, hogy foglalkozzunk a fiatal bekkekkel…..
megmondóemberke (törölt) 2009.06.02 10:20:09
@KCs: javíthatatlan, menthetetlen, gyógyíthatatlan
A finn Jarmo Tolvanen irányítja a következő szezonban az Alba Volán 19 EBEL-csapatát, jelentette be Ocskay Gábor. A szakosztály-igazgató sajtótájékoztatóján további fontos hírek várhatók, írásunkat folyamatosan bővítjük. Hajtás alatt Tolvanen pályaképe.Jarmo…..
megmondóemberke (törölt) 2009.05.20 23:47:51
Az eufórián túl vagyunk. A magyar válogatott megjárta az A csoportot, a legjobbakkal küzdhetett Svájcban, kiesett, minden kezdődik elölről. De nem teljesen elölről: azt a hat meccset az elitben nem veheti el tőlünk senki, ráadásul minden reményünk megvan arra, hogy a következő…..
A vb előtt nem számítottam arra, hogy egy percet sem fogok játszani. A szezonban olyan teljesítményt nyújtottam, ami alapján alapesetként gondoltam arra, hogy lehetőséget kapok, mondta a jégkorongblognak Budai Krisztián, aki a 25 fős keretből egyedül nem léphetett jégre Svájcban.…..
megmondóemberke (törölt) 2009.05.12 13:55:07
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
megmondóemberke (törölt) 2009.05.03 14:24:33
@Cornelius Sulla: nem-nem, két kieső nem kerül egy csoportba
megmondóemberke (törölt) 2009.05.03 16:06:55
A Kanada elleni mérkőzésről nem érdemes túl sokat beszélni, mondta Énekes Lajos, a válogatott edzője. Megtapasztaltuk a két csapat közötti különbséget, tette hozzá. Lesz szó a vasárnapi mérkőzésről, de már a fehéroroszokra is vetünk egy-két pillantást. "A…..
Majoross Gergely lőtt kapura a legtöbbször, Kangyal Balázs plusz eggyel hozta le a meccset, góljainkat Mol ligás játékosok szerezték. Statisztikázunk a csata után. A magyar válogatott közel 5000 néző előtt játszotta le első mérkőzését a 2002-ben világbajnok szlovákokkal.…..
megmondóemberke (törölt) 2009.04.26 00:54:44
@KillerOfHungarians: Trianon sa diskutovalo o osude ďalších krajín v druhej svetovej vojne.

Na pojednávaní v polovici maďarského delegáta hovoriť.
Hovor.
- Chcem len povedať, že keď sme prišli do Karpatskej kotliny, Slováci boli ukradnuté v noci z lovainkat.

Ostatné nerozumiete, opýtajte sa na prezidenta, rovnako ako maďarský príspevok na účet, v niekoľkých minútach.
- Nie, nemusíte. Len som ...

Rokovaní bude pokračovať opäť hovoriť do angličtiny:
- Chcem len povedať, že keď sme prišli do Karpatskej kotliny, Slováci boli ukradnuté v noci z lovainkat.

Opäť platí, opýtajte sa, či chcete svoje minút? Hovoria:
- Nemusíte, len som ...

Tento proces pokračuje, maďarskej požiadať o povolenie, aby hovoril znovu:
- Chcem len povedať, že keď sme prišli do Karpatskej kotliny, Slováci boli ukradnuté v noci z lovainkat.

Slovenské bola odoslaná na červenú hlavu, křičel togetat:
- Ale vy ste neboli ani tu!

Čo je na angličtine:
- No, je v tomto zápise ...

Büszkék lehetünk magunkra és a teljesítményünkre, szégyenkeznünk abszolút nem kell, vágott bele Énekes Lajos a magyar–szlovák meccs értékelésébe. Az is kiderül, hogy egy helyen változhat a sorok összeállítása a Kanada elleni vasárnapi mérkőzésre. "Idegesítő,…..
megmondóemberke (törölt) 2009.04.25 22:05:11
@RCH: jövőre jó lenne a B csoportban lenni (a top divízió B csoportjában, persze;))
Az A csoportos vb első napjának szenzációját mi szolgáltattuk, még ha az igazi csoda el is maradt. Helyálltak a franciák is a svájciakkal szemben, de pontot szerezni ők sem bírtak. A tavalyi két döntős viszont tarolt. Ma a C és a D csoportban is kezdődik a harc. Az A csoport…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
megmondóemberke (törölt) 2009.04.24 23:46:34
A válogatott utolsó edzésére pénteken fél tizenegykor került sor az esti magyar–szlovák mérkőzés helyszínén. Előttünk a csehek, utánunk a szlovákok gyakoroltak. Pat Cortina csapata a várható sorokkal tréningezett, élénk szlovák médiaérdeklődés közepette. A szlovák…..
megmondóemberke (törölt) 2009.04.24 16:21:02
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
St. Louisban is nyert a Canucks, 3-0-ra vezet a párharcban. Szépített a Philadelphia, másodszor is nyert San Joséban az Anaheim. A New Jersey idegenben vette át a vezetést. A bostoni Hunwick lépét el kellett távolítani. Videó minden meccsről. A Philadelphia nagyszerű meccsen verte a…..
megmondóemberke (törölt) 2009.04.20 16:18:09
Szombaton Jobb Dávid is távozott a válogatott kerettől, viszont vállsérülése után Kovács Csaba ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet. Kialakult tehát az a 27 fős névsor, amelyik hétfőn Münchenben megkezdi a világbajnoki felkészülés következő szakaszát. Ha nem jön…..
megmondóemberke (törölt) 2009.04.11 20:33:53
Rendesen elverte az alapszakaszelső a címvédőt az EBEL-döntő ötödik mérkőzésén. A Klagenfurt kettőt nyert egymás után, összesítésben visszavette a vezetést. Az első harmadban nem esett gól, a másodikban Sean Brown talált, az utolsó kettőt az utolsó öt percben ütötték a…..
Az aranyérmes vezetőedző után rögtön az ezüstérmes következik. Pék György, az UTE trénere hosszú utat járt be csapatával augusztustól márciusig. Eközben a lehető legtöbbet hozta ki a fiúkból. De merre érdemes tovább haladniuk, és mi lenne a legjobb a magyar hokinak? Ezekről…..
megmondóemberke (törölt) 2009.03.24 20:23:16
@forestjr: nekik könnyebb dolguk volt, elég volt kutatni egy magyar felmenőt, aki magyar állampolgár volt és ius sanguinis alapján megkapták.
Ugye Sika Lacinak magyar nemzetiségű az anyja, talán az ő szülei voltam magyar állampolgárok is, az segíthet, ha nincs lobbi. Igaz ő esetében majd csak a két év múlva esedékes VB lehet a cél az iihf szabály miatt. Dubek már idén is lehetne.

Ritkán látható eseménysornak lehettek szemtanúi a Vancouver–Phoenix NHL-meccsre látogató nézők. A 2. harmad 11. percében Viktor Tyihonov bottal akasztott, a játékvezető keze rögtön a magasba emelkedett késleltetett kiállítást jelezve. Luongo kapus le is korcsolyázott,…..
megmondóemberke (törölt) 2009.03.22 23:42:18
Egy mérkőzésre van sorrendben hetedik, összességében tizedik magyar bajnoki címétől az Alba Volán. A fehérváriak győzelme nem nagyon forgott veszélyben a döntő negyedik, Megyeri úti mérkőzésén, az első harmad 0-0-ja után gyorsan eldöntöttek mindent. Nem sokat láthattunk a…..
megmondóemberke (törölt) 2009.03.19 22:56:25
megmondóemberke (törölt) 2009.03.20 07:33:07
megmondóemberke (törölt) 2009.03.20 13:15:10
@KCs: határozottan állítom, hogy tény, tény, tény!
Szabálykönyvet üsd fel a megfelelő helyen.
A teli plexi jobban zavart, mint a látótércsökkenés, mondta blogunknak Szilassy Zoltán, aki súlyos szemsérülése után kedden edzett először teljes szerelésben, és végig ott is volt a jégen. A Dab.Docler csatára úgy érzi, nem lesz akadálya visszatérésének. De azt…..
megmondóemberke (törölt) 2009.03.19 10:45:49
Sokáig vártunk arra, hogy a kétségtelenül színvonalasabb EBEL-ből érkezett Alba Volán összemérje erejét a Mol Ligában edződött csapatokkal. Aztán becsúszott két vereség, majd a kapkodás, a vádaskodás és az indulatos véleménynyilvánítás foglalta el a higgadt elemzés…..
megmondóemberke (törölt) 2009.03.18 21:54:49
@Rock me Amadeus: Jól mondod, alázni kell!
Az UTE az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén is 100 százalék fölött teljesített – már ha ez lehetséges –, az Alba Volán harmadjára sem hozta azt, amire az EBEL-szezon közben képesnek tűnt, és ez az első két találkozóval ellentétben elegendőnek bizonyult a…..
Alakul a magyar–szlovák hokibarátság. Korábban Újpesten szlovák nyelvű transzparensen kérték a szurkolók Jan Zlochát, hogy ne hagyja abba a játékot, és maradjon. Pénteken Budai Krisztiánt köszöntötték magyar feliratú drapériával a szlovák szurkolók. A rigai olimpiai…..
Alighanem a szezon legnagyobb OB I.-es meccsét játszották vasárnap kora délután a Megyeri úton, a lila-fehérek tíz perccel tovább voltak teljesen egyenrangú ellenfelei az Alba Volán EBEL-csapatának, mint pénteken, a bajnoki döntő első mérkőzésén. Nagy iramú, élvezetes csata…..
A végeredmény és az utolsó harmad alapján azt is mondhatnánk, sima győzelmet aratott a címvédő a trónkövetelővel szemben. 40 percig azonban korántsem volt kézenfekvő, hogy a házigazda képes lesz érvényesíteni az úgynevezett papírformát. Egy tempós és izgalmas első, egy…..
megmondóemberke (törölt) 2009.03.14 11:03:32
@Ysbryda: végül melyik vonattal jöttél?
megmondóemberke (törölt) 2009.03.14 13:09:56
@szurker08: Matus nem szerzett tegnap pontot :P