Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt)

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem létezik olyan kapcsolat, amely éveken át ugyanazon a hőfokon ég. Az együtt töltött idő során előfordulhatnak hullámvölgyek is, mikor a hangsúlyok eltolódnak, és egy kiadós alvást többre értékelünk egy szenvedélyes pillanatnál. Az is előfordulhat, hogy párunkra úgy…..
Ha társat keresel nőként, akkor lesznek olyan pasik, akik ki fognak készíteni. Ha szerencsés vagy, akkor nem fogsz mindegyikkel találkozni, de mindet elkerülni szinte lehetetlen. Az online társkeresőkön ráadásul hatványozottan vannak jelen, mert az az ő igazi terepük. De nem kell csüggedni, mert sok…..
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.09.04 16:30:03
A játékadaptációk története eddig szinte csak dicstelen fejezetekből állt. Láthattuk, hogy még a legjobb alapanyag se garantálja a minőségi átiratot. Csekély volt rá az esély, hogy pont a Need for Speed hozza el a fordulópontot, azonban volt némi okunk a bizakodásra. A több stílusváltáson átment…..
Rengeteg ikonikus járgány tűnt már fel a mozik vásznain, amelyeket gyerekként és felnőttként is vágyakozva csodáltunk. DeLorean, VW Bogár, Aston Martin, de naphosszat sorolhatnánk, hogy hány autó gurult be már be az életünkbe a filmeknek köszönhetően. Nem lesz egyszerű csak…..
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.08.11 10:50:08
az igazi templar, azaz az angyal egy volvo p1800-t használt. en.wikipedia.org/wiki/Volvo_P1800 jaguar e-type?
fantomas repülő autója citroen ds volt: en.wikipedia.org/wiki/Citroen_DS

sorolhatnánk a végtelenségig a tippeket. bud spencer és terence hill buggy-ja volt már?
Kino Dino Top 15 filmvégi csavar 2014.08.07 20:12:12
 Egy átlagos film esetében elmondják nekünk, ki a jó, ki a rossz és elmesélnek egy történetet. Néha azonban az alkotók megpróbálnak átverni minket. Mindannyian szeretjük, ha egy film meg tud lepni minket. Lássuk, nálunk melyik tizenöt alkotásnak sikerült ez a…..
Movie Tank 451° Fahrenheit (1966) 2014.08.03 08:00:00
Az irodalom maga az emberiség. Ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni, de ha belegondolunk a ténybe, hogy az őskorból való kilépést nem kis részben az írás megjelenése tette lehetővé, valószínűleg máris újra képesek vagyunk átérezni a könyvek jelentőségét. Az évezredek óta…..
Oldalakon keresztül sorolhatnám azokat a neveket, akik a filmrajongók körében nagyjából konszenzus övez, mint tehetségtelen színészt. Nem célom most kielemezni, ez kinél mennyire jogos, azonban sok esetben ezek az emberek maguk is rácáfoltak a velük kapcsolatos sztereotípiákra.…..
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.08.01 21:26:32
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.08.01 21:27:18
@ZF2: shia háromszor is rossz napot fogott ki ugyanazzal a hülyegyerek szereppel :D
A vízilabda-döntő okozta szomorúságot (azért szépen csillog az az ezüst is fiúk, köszönjük!) gyorsan feledtette az új Mad Max film első trailer-e, ami lehengerlően jól sikerült. Kellemes csalódás ez, hiszen az utóbbi időben nem túl sok jó hír keringett a produkció körül,…..
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.07.29 19:51:05
Akár tetszik, akár nem, múltunkhoz, jelenünkhöz és jövőnkhöz hozzátartoznak a szörnyetegek. Arcélük, tetteik, életük szerves része történelmünknek, közgondolkodásunknak, populáris kultúránknak - viszonyítási pontok. Ezt ők is pontosan tudják, és sokukat éppen a bizarr…..
Movie Tank Ál/Arc (1997) 2014.07.25 08:00:00
Az arcod a mindened. Az arcod az a részed, ami egyértelműen, megcáfolhatatlanul, kikezdhetetlenül köt az élethez, amibe beleszülettél. Az arcod te magad vagy. Az arcod alapján felismer mindenki, aki szeret, és mindenki, aki gyűlöl. Az arcod alapján megtalálnak, hogyha elvesztél, és…..
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.07.26 10:44:12
Herkules a Disney egyik nagyon szuper meséje, sok szép dalocskával, humorral. A történet szerint Zeusz és Héra halhatatlan kisbabáját, Herkulest Hádész, az alvilág ura meg akarja ölni, és halandóvá teszi. Herkules Philoktétész, a szatír és Pegazus, a szárnyas ló segítségével…..
Egy olyan kultúrában élünk napjainkban, ahol a félrelépés teljesen elfogadott, sőt szinte már-már természetes is. Ezt a nők, feleségek többsége viszont nem veszi tudomásul. Az összes férfi ezt látja maga körül: olyan barátaik, munkatársaik vannak, akik már csalták meg a…..
  Rachel Armstrong a Greenwich Egyetem előadója azt kutatja, hogyan növeszthetnénk egy várost az űrben. Egy organikus, élő szervezet lenne, mely saját maga talajából épülne föl. A projekt neve: Persephone. A gondolat nem is annyira lehetetlen, hiszen a Föld is él, csak az…..
A katasztrofális második rész után kutya kötelessége volt Baynek visszatérítenie a Tranformers franchise-t a helyes útra, mert bár pénzügyileg aranyat ért a 2009-es epizód is, de kritikailag hatalmas csőd lett, és úgy gondolom, hogy jócskán csökkent volna a széria iránti…..
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.07.15 12:29:10
                ..
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.07.14 23:45:52
A filmgyártásnak megvannak azok a jellegzetes alakjai, akiknek kapcsán sokunk számára megmagyarázhatatlan, hogyan nem tűntek még el a süllyesztőben. Egyiknek a hatalmas blöffjeit méltatják, a másik csak saját maga halvány utánzatát adja elő, a harmadik pedig igazából semmit nem…..
Ezt az írást eredetileg a Határátkelőknek akartam írni, de túl hosszúra sikeredet a magyar oktatással és munkahelyekkel kapcsolatos tapasztalatok, a külföldi kolbász meg túl rövidre. Így nektek küldöm, kedves munkahelyi terror, mint hű olvasótok. Bár nem voltam soha tagja a…..
Úgy döntöttem, ideje bulizni egyet Colin Farell-lel annak örömére, hogy hosszú évek után végképp sikerült eltörölni a haragot a Nagy Sándor miatt. Egész nap azon töprendkedtem, vajon melyik filmet kellene újráznom az örömteli esemény okán, aztán egyszer csak lelki szemeim…..
Tisztelt Terror blog!   Választ szeretnék kapni az engem és kollégáimat érintő kérdésre, ami az utóbbi időszakban kezdett érinteni minket. A cégnél, ahol dolgozunk megtiltották, hogy mobiltelefont használjunk. Ez egyik napról a másikra történt, nem indokolták meg, miért.…..
Aki néhanapján ránéz a blogomra, az tudhatja, mennyire rajongok az elfuserált filmes főgonoszokért. Tavaly ősszel össze is hoztam egy válogatást, melyben a 10+1 legképtelenebb, legabszurdabb, legelborultabb negatív figurát felsorakoztató horrorfilmből mazsolázgattam, voltak gyilkos…..
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.07.02 21:10:56
Egy 50 nm-es panellakás árából igazi csodákra lehet bukkanni! Nemrég összeszedtük azokat az ingatlanokat, melyeket ma a legalacsonyabb négyzetméterárral kínálnak a lakáspiacon. Az ingatlanok többsége természetesen a nagyvárosoktól messze, sokszor az északi, keleti és déli…..
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.06.29 20:53:01
@Yaesu: ez mostanra megváltozott... "az egyenruha immár tiszteletet ébreszt" :D
Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők…..
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.06.28 19:44:55
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.06.28 19:45:38
@Penivaldes: ja. már várom a tiziket.
"Két komment elküldése között várnod kell!"
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.06.28 19:57:30
@Penivaldes: remélem, brazil bukta fog estére kisülni.
A Zhengzhou Autókiállításon készültek az alábbi felvételek lelkes hoszteszekről, akik miatt már tényleg senkit nem érdekeltek a kiállított autók. Forrás: Netease..
A munka hőse, minden kommunista őse (törölt) 2014.06.19 09:32:34