Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pernyehuszár

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mentés közben szenvedett halálos balesetet egy tűzoltó a Rám-szakadékban. Mint kiderült, az elhunyt lánglovag a szabadidejében mentősként dolgozott. Vajon jól van ez így? A tűzoltónak a szabadidejében nem pihennie kéne? Pénteken este riasztották a tűzoltókat a…..
Pernyehuszár 2013.11.05 11:00:32
@gipsz.jakab: Úgy látom a hozzászólásaidból ítélve, hogy te nagyon képzett és nagyon jó látásmódú ember vagy...
Egész nap vakargatják..,nincs esemény...
Vakargathatnád te is a fejedet mielőtt entert ütsz egy-egy hozzászólás előtt, ha másért nem akkor azért hogy lásd milyen helyesen írsz!
Baromságot ne írj, ha fogalmad sincs hogy hogy telik egy 24 órás szolgálat!Nem fogom neked ecsetelni de óriásit tévedsz!
Pernyehuszár 2013.11.05 11:15:46
@Petrow: Valamikor volt olyan amiről te beszélsz,medence meg ps meg egyebek,mára mindent felszámoltak, vagy nem lehet használni, mondván nincs pénz az üzemeltetésre és a karbantartásra... De ha mégis van akkor én nem sajnálom tőlük főleg akkor nem ha nyáron 40 fokban oltottak tüzet előtte teljes felszerelésben ugyanis ez hatalmas megterhelést ró a szervezetre ha nem tudnád, sokszor a hősokk kerülgeti az embert egy-egy káreset felszámolása közben,de ha nem tudod mi az akkor feleslegesen magyaráznám!Nézz utána! Szóval nem kell sajnálni tőlük...