Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rocka_mike

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
léggitár A Dalverseny margójára 2014.01.21 16:20:41
Bizonyára már mindenki felvéste a naptárba, hogy Január 25-én elindul a Dal, az Eurovíziós Dalfesztivál méltán népszerű hazai válogatója, amiben ezúttal egy metálzenekar, a Depresszió is tiszteletét teszi. Nem mondanám magam Depresszió-rajongónak, a zene sem tetszik, és az…..
Így, az év végére tartogatunk még egy frissebb, de legalábbis idei megjelenést, méghozzá a hazai színtérről. Statisztikailag nem vagyok képben, de valószínűleg alulreprezentált a magyar muzsika itt a blogon. A mérleg nyelvét billentve, egyúttal elbúcsúztatva az óévet,…..
   Az A Storm of Light-ot még az első lemez idején ismertem meg, a Neurot Recordings révén. Remélhetőleg a blog olvasói tudják vagy legalább sejtik, hogy ez a megkerülhetetlen Neurosis labelje. Ez önmagában is biztató, és van ám még más összefonódás is! Josh Graham,…..
Tisztázzuk először is azt a tényt, hogy legalább 3-4 metál zenekar fut Sideburn néven. Jelen pillanatban az 1997-es alapítású (még ilyenből is legalább kettő létezik!), svéd formáció legutóbbi anyagával foglalkozunk. A srácok szerepeltek már a blogon, 'The Demon Dance' című,…..