Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöldövezetis

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két három hete tart az albérletőrület. Kijöttek a ponthatárok, miután a család szeme fénye bejutott az áhított oktatási intézménybe, az örömbe némi fejfájás is vegyült. Nem csak az ünneplés alatt bedöntött ipari mennyiségű alkoholtól, az elmúlik ebben a korban, viszonylag gyorsan, hanem a hol fog…..
Zöldövezetis 2020.09.16 19:08:50
A nyugati országrész vonzó. Ezt nem csak feltételezések és megérzések, hanem konkrét adatok is bizonyítják. Ha pedig egy város, térség, megye vonzó, akkor ott bizony az ingatlanok ára is (előbb-utóbb) elkezd felfelé kúszni. Így van ez a budapesti belvárosban és…..
Zöldövezetis 2015.08.28 11:36:54
Mocsai Lajost egyetemi tanárrá avatta fel az egyre inkább Schmitt-féle motor-üzemmódba visszaváltó köztársasági elnök úr - jegyezzük meg: a teljes felsőoktatási szféra "főnöke", Balog miniszter úr javaslatára. Nincs persze MTA doktori fokozata, meg valójában semmilyen se,…..
Zöldövezetis 2015.08.20 11:16:44
Amikor az AMC megvette a Chello-t, nemcsak az volt a szándéka, hogy elindítsa az AMC csatornát, a zászlóshajót, ugye, hanem a többi csatornával is akart valamit kezdeni. A sport1-2 a köztévével összeállva megkapta a BL-meccsek közvetítését a következő pár évre, a Spektrumon…..
Zöldövezetis 2015.05.16 19:06:42
A műsorvezető 13 évig dolgozott a csatornánál, a Színművészeti Egyetem másodévében, gyakornokként került a TV2-höz. 2002. október és 2003. augusztus között a Jó estét Magyarország riportere, később a Tények riportere, majd 2008 decemberétől a Tények Este, 2010 őszétől…..
Zöldövezetis 2015.05.16 19:02:59
A több éve alaposan leült ingatlanpiac, és a visszaesett kereslet sem akadályoz bizonyos lakástulajdonosokat abban, hogy különféle trükkök bevetésével próbáljanak bérlőt találni nem túl előnyös, esetleg kisebb-nagyobb hibákat felvonultató kiadó ingatlanjaikra. Bár a leendő…..
Zöldövezetis 2014.02.05 16:10:53
@Narancskommunista:
Na látod ez nekem is dilemma. Mármint hogy bútorozva vagy a nélkül adjam ki a kéglit.
18éve kezdtem, de csak részben volt bútorozva. Így nem mondhattam azt hogy ne hozzanak kiegészítőket. De aztán kezdtek mazsolázni. Ez kell az meg nem. Így mostanra már 80 % ban a bérlőké a bútor-- Mind a két megoldásnak van előnye és hátránya. Bútorozottan jobban ki lehet adni. Az üres lakás megmutatja a szépség hibáit. Most pl. az egyik lakás ha megüresedik akkor vagy kifestetem ( az min. 150 eft ) vagy bebútorozom. Valószinűleg az útóbbit válsztom. Van hagyatékból rengeteg butor. viszont a mostani bérlőm rendes jól elvagyunk, így nem forszírozom az ügyet.
Mondjuk teljesen az sem igaz, hogy mindig a bérbeadó mond fel. nálam 8 x a bérlő mondott fel én csak egyszer.
A másik lakásban ahol saját butorok vannak kisebb a mozgás. 12 év alatt 3 bérlő volt tehát 4 éves a bérlési periodus.
Zöldövezetis 2014.02.05 16:12:15
@Narancskommunista:
Na látod ez nekem is dilemma. Mármint hogy bútorozva vagy a nélkül adjam ki a kéglit.
18éve kezdtem, de csak részben volt bútorozva. Így nem mondhattam azt hogy ne hozzanak kiegészítőket. De aztán kezdtek mazsolázni. Ez kell az meg nem. Így mostanra már 80 % ban a bérlőké a bútor-- Mind a két megoldásnak van előnye és hátránya. Bútorozottan jobban ki lehet adni. Az üres lakás megmutatja a szépség hibáit. Most pl. az egyik lakás ha megüresedik akkor vagy kifestetem ( az min. 150 eft ) vagy bebútorozom. Valószinűleg az útóbbit választom. Van hagyatékból rengeteg bútor. viszont a mostani bérlőm rendes jól elvagyunk, így nem forszírozom az ügyet.
Mondjuk teljesen az sem igaz, hogy mindig a bérbeadó mond fel. nálam 8 x a bérlő mondott fel én csak egyszer.
A másik lakásban ahol saját bútorok vannak kisebb a mozgás. 12 év alatt 3 bérlő volt tehát 4 éves a bérlési periodus.
Zöldövezetis 2014.02.05 16:14:12
@cs.zoli:
Jól látod !
A Munkáspártot soha nem lehetett szarral gurigázással vádolni, de ma valamit csúcsra járattak. Politikai és valódi hullákkal kevesen mernek kampányolni, erre talán csak az Összefogás – lásd országos lista első néhány szereplőjét – és a Fidesz – aki szellemében már…..
Zöldövezetis 2014.02.04 18:41:34
A XIII. kerületi önkormányzat a Jász utcában építi az ország, sőt a térség legnagyobb passzív társasházát, ahol a magyar kreativitás is megcsillan. Ottjártunk a bokrétaünnepségen és benéztünk egy majdnem kész mintalakásba is. Most pedig szépen sorra elmondom, mit is jelent…..
Zöldövezetis 2014.01.29 16:28:28
@Zubreczki Dávid:
rosszmájú vagy 46 év alatt térül meg !!
Dinamó Műhely A lét jogán 2014.01.17 09:00:00
Végre. Végre valakik nekiláttak, hogy (óriási munkával) kiszámítsák, mennyibe is kerülne, ha megvalósulna az a régi álom, hogy „aki él, az éljen”, aki megszületett, az maradhasson is életben. Ferge Zsuzsa írása az garantált szociális minimumról és a társadalmi…..
Amíg az Esti Újság cikke alapján a magyar közvélemény Czernin Ottokar cseh gróf, a Monarchia új bukaresti nagykövetén puffog, addig a cseh közvélemény egy magyaron röhög: a január 3-i Lidové noviny címlapját egy bizonyos Torma Károly története uralja. Egy magyar, aki…..
 1945. június 24. Vörös tér, Moszkva..
Zöldövezetis 2013.12.12 18:53:40
Nagyon nem akar elmenni Jiří Rusnok cseh miniszterelnök Nelson Mandela temetésére, derült ki pénteken a cseh parlamentben mikrofonvégre kapott beszélgetésen. Bocsánatot kért. Kevés mókásabb dolog létezik annál, amikor megtudjuk, hogy egy politikus valójában mit gondol egy adott…..
"Ismeretlenek megrongálták a Gellérthegy Jubileumi parkban található Ülő nő szobrát, és a lefűrészelt szoborrészeket eltulajdonították. A szobornak levágták a fejét, az egyik kezét és lábát is. A keletkezett kár felbecsülése folyamatban van. A Főkert ismeretlen tettes ellen…..