Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chendrys19

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Míg fölértem hozzá, legalább 4x csörgött rám, de tömegközlekedtem (hát autóm sincs,) ő elkezdett poharazni, és teljesen elázott, mire megérkeztem” – Az is kínos lehet, ha saját lakás hiányában a családi házban intézi valaki a találkozókat, de az még kínosabb, ha egyes nők…..
Chendrys19 2024.04.03 18:14:12
@Reactor: A "mamahotel" és csak férfiak esetén égő. Nőknél teljesen rendben van, hogy amíg "nem találják meg az igazit", addig nem költöznek el otthonról. Mint ahogy válás után is normális, ha egy nő hazaköltözik... de égő, ha egy férfi teszi ugyanezt.
Chendrys19 2024.04.03 18:15:17
@Lorrh: Azért az ugye megvan, hogy férfi nélkül a nők sem nagyon tudnak szülni...
Chendrys19 2024.04.03 20:10:04
@Lorrh: "...a társa lesz a nehézségekben is?" - ugye most ezt ironikusan írod?! Ja... ez is csak a férfiakra vonatkozik, a nőkre persze nem. Amúgy mellesleg áruld már el, hogy ha a férfi dolga a "küzdés" meg a "teremtés" egy kapcsolatban, akkor a nő mit csinál... azon kívül, hogy van?!
                       „Ha elmondom a valódi okát annak, hogy miért nem akarom az odaköltözést, annak lennének következményei” – Levélírónk barátnője egyedül neveli a gyerekét, és néha el is viszi a pasijához, aki nehezen viseli el, így azt, hogy odaköltözzenek vele, nagyon nem akarná.      …..
                       „Kérdeztem bármiről, de: kedvenc filmje? Nincs. Kedvenc könyve: az sincs. Röviden elmondja, hogy elment ide meg oda, ezt vett, vagy azt nem vett” – Minden kapcsolatban fontos a közös téma, főleg, ha már a jövőtervezés is felmerült. Posztolónk csaja elég szűkszavú, viszont jó…..
                       „Nem az van, hogyha nagyon bejön neked valaki, hogy azonnal látni akarod újra? És miért baj, ha csak rákérdezel?” - Örök kérdés: meddig kell várni az első üzenettel az első randit követően?                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
Ikonikus filmhez nagyon jó zene kell majd a végén, de ne szaladjunk előre ilyen gyorsan. Kezdjük csak az elején. Egyre többet hallom itt a pandémia közepén, sok helyről, hogy a vevő a király, meg a vevőnek mindig igaza van. Gondoltam kellene írni erről egy történetet, meg kellene világítani ennek a…..
Chendrys19 2024.01.18 12:16:35
@Az igazi Trebics: Pontosan az ilyen hozzáállás miatt engedik meg egyes ügyfelek maguknak azt, hogy üvöltözzenek meg "k*rva anyázzanak" az eladóval / szolgáltatóval. Hát nem... az eladó / szolgáltató nem az ügyfél csicskája vagy rabszolgája, hogy mindent köteles legyen eltűrni. Ha sehol nem tűrnék az ilyen jellegű viselkedést az ügyfelek részéről, akkor azok kénytelenek lennének változtatni a stílusukon...
                       Sok nő abban bízik, hogy csak türelem kérdése és párjuk idővel megváltozik, megkomolyodik. Talán titkon azt remélik, hogy hamarosan meg lesz kérve a kezük, de mindez alatt csak telik az idő, fiatalabbak ők sem lesznek, és mire lépni mernek, talán már le is maradnak a…..
                       Az anyuka aggódik a 29 éves fia miatt, aki még otthon él vele. Azért szeretné, ha lenne tartós valakije, mert ha megszokja a magányos életmódot, nem lesz normális kapcsolata, ahol továbbfejlődve megtanulhatná az együttélés alapjait.                                …..
                       A pasi idén lett 50, és igen nehezen viseli. Már előtte is sokat panaszkodott arról, hogy őt az élet mennyire nem kínálta meg lehetőségekkel, és ez Levélírónk szerint csak fokozódni fog. Milyen eszközökkel lehet meggyőzni egy férfit arról, hogy maga helyett azért a…..
Chendrys19 2023.12.02 16:34:19
@Andy73: Persze... lehetne. Aztán 70 évesen mehetne a gyereke ballagására, rosszabb esetben a gyerek 15 évesen temethetné az apját. Szépen hangzik az "egy férfinek bármikor lehet gyereke" frázis, de azért néha nem árt kicsit gondolkodni is...
Chendrys19 2023.12.05 18:11:07
@Reactor: Igen... valóban egy 40 éves apukát is elcsaphat egy taxi. De ugyanez igaz egy 25, vagy egy 70 évesre is. Ha valószínűsítjük, hogy ennek az esélye azonos minden korosztály esetében, akkor a korából kifolyólag egy 65 éves embernek mégiscsak több esélye van a halálra...

Nem arról van szó, hogy ki fogja cikizni és ki nem. Szerinted egy 45-50 éves ember ugyanolyan minőségben tud részt venni az 5-10 éves gyermeke életében, mint mondjuk egy 25-30 éves? Ugyanolyan fitt és aktív lesz? Arról nem is beszélve, hogy egy 65 éves, közel nyugdíjas ember, és egy 15 éves tinédzser között azért a generációs különbség sem elhanyagolható tényező...
Chendrys19 2023.12.05 18:12:53
@Sadist: Ha azt az "aprócska" tényt nem vesszük figyelembe, hogy mikor a gyermek 20-25 évesen kezdhetne kibontakozni az életben, akkor majd a 70-75 éves apját kell segítenie és esetleg ápolgatnia, akkor valóban semmi...
                       „Voltak a feleségemmel boldog időszakaink is, sőt, még most is szóba áll velem. De hát közös otthont nem tudtunk teremteni” – Levélírónk a válás után nehezen bír magával, amikor csinos nőket lát, volt pár randija is, de a hölgyek valamit megneszeltek, és csak ritkán jött…..
Chendrys19 2023.11.03 10:13:05
@moonshadow: Hmmm... mégis, a szöveg mely részéből derül ki, hogy alanyunk nem rendelkezik saját lakással?
                       „Ő nem egy tróger valaki, inkább művészlélek-féle, ez is tetszik benne még ma is. Mindig azzal jön, hogy neki milyen rokonai voltak, és milyen nemesi családból származik” – Levélírónk a csecsemőgondozás mellett kevésnek érzi magát ahhoz, hogy még a párja múltbéli…..
Chendrys19 2023.10.24 13:11:52
@Lorrh: Lehet a múlton pörögni... csak teljesen felesleges, mert megváltoztatni úgysem fogja tudni. Jobban tenné, ha a jelennel és a jövővel foglalkozna, mert abba még van beleszólása...
                       Levélírónk és párja belevágnának a nyitott kapcsolatba, a férfit nem is zavarná nagyon, ha alkalmanként a nője mással élne szexuális életet, amíg az csak az ágyra korlátozódik, viszont hol talál olyan megbízható embert, akinek tényleg elég lenne csak ennyi és nem akarna…..
                       „Nem vagyok zsarnok, sem olyan, aki aggódást, törődést színlelve akar uralkodni valakin. De néha bennem van, hogy úgy hagyom egyszer és meglátom, mire jut egyedül” – Az, ha a pasid minden szituációban béketűrő, előny is lehet, ...hátrány csak akkor, ha flegma pincéreket kéne…..
                       Levélírónk nem tartja magát a férfiasság példaképének, de annyira elviselhetetlennek se, hogy ne találna hozzá illő nőt. Egy évnél hosszabb kapcsolata még nem volt, de úgy véli, nem az ő hibájából.                                   Fedezd fel és használd! Érezted már…..
                       „Ez a „szálljak le róla”- hozzáállás nem lesz jó hosszútávon, ahogy a mellébeszélések és halasztgatások sem” - Ha a pasidat nem izgatja az egészsége, az annak az előjele is lehet, hogy hamarosan a kapcsolata se fogja. Mert amíg te jobban aggódsz érte, mint ő magáért, az…..
Chendrys19 2023.09.26 15:45:51
@antisocialnetworkagain: Hmmm... azért a "vegán-vega-zöld aszpartámot nem fogyasztó" és a "26 évesen elhízott couch potato" között van pár lehetőség. Aztán majd jön a csodálkozás a történetben szereplő "férfi" részéről, hogy miért lép le a csaj, egy sportos és önmagára igényes fickóval...
Chendrys19 2023.09.26 16:44:24
@nOniCk: Egy felnőtt férfiben magától is kellene lenni annyi motivációnak, hogy nem hagyja el magát. Nehogy már a csajának kelljen példát mutatnia meg "nevelgetnie"...
                       „Nekem nem volt egyéjszakás kalandom, elítélem az ilyet, ugyanúgy, mint a hazudozást, szeretek ragaszkodni valakihez” - A kiszemelt pasi már volt egyszer nős, Levélírónkat pedig még elkerülte a házasság, most mégis egy olyan fickót szeretne megkapni, akivel kevés dologban ért…..
Chendrys19 2023.09.04 12:55:32
@Lorrh: Mi az "elmebeteg álláspont"? Az, hogy valaki nem szeretne gyermeket vállalni?
Chendrys19 2023.09.04 13:18:35
@body_andras: Szóval annyira hihetetlen, hogy valaki azért nem vállal gyereket, mert nem érez rá késztetést... vagy esetleg nem úgy alakult az élete?

Hát nem tudom... én leginkább olyan nőket látok, akik - a gyerekeiken kívül más életcéljuk nem lévén - még felnőtt korukban sem engedik leválni a "csemetéiket", és folyamatosan érzelmileg zsarolják ("Mikor szülsz már NEKEM unokát?!" és hasonlók) őket. De hát Ők nyilván szuperek, mert "engedtek az ösztöneiknek"...

Amúgy pedig aki nem vállal gyereket az is szépen hozzájárul a következő nemzedék felneveléséhez... elvégre az Ő adóforintjaikból is támogatja az állam a gyerekvállalást.
Chendrys19 2023.09.05 09:18:58
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az a következő nemzedék, akinek a fele ki fog települni valamelyik nyugat-európai országba, a másik fele meg funkcionális analfabéta?! Aha...
                       „Minden nő valójában apakomplexusos, ezért viselkednek / öltözködnek / gesztikulálnak - korosztálytól függetlenül - kislányosan, mert azt hiszik, ez csáberő, bejön a másik nemnek” – Posztolónk a hasonló közhelyekben nem hisz, és elhatározta, hogy személyiségfejlesztésbe kezd,…..
                       A barátnő három hónapig tökéletes, majd elindul az idomítási szakasz, illetve csak indulna, ugyanis a pasi ellenáll, nem tűri, hogy mindenről letiltsák. Levélírónk szerint azért volt ilyen a csaj, mert rossz kapcsolatból jött, ahol talán meg is csalták, és ezúttal nem akarta…..
                        A pasi tesz egy visszavonhatatlan megjegyzést, a barátnő pedig ezek után mindössze egyetlen dologra kíváncsi: mennyi idejük van még hátra együtt? Ismeri már a pasija jellemét, így nem vár csodákat: nála él, kölcsönad neki és elviseli a fura ingadozásait, mégis azzal vádolja…..
Chendrys19 2023.07.04 13:23:08
@body_andras: Tehát ezek szerint a putrisoron segélyekből élő, félbűnöző, alkoholista, 8 általánost se végzett, 6 gyerekes Kolompár Dzsúlió felnőtt férfi... míg egy magára és a környezetére igényes, tanult, az életéért és a tetteiért felelősséget vállani tudó, gyermektelen "kan" az csak egy "bohém nagyfiú"?! Aha...
                       „Vettem neki tavaly karácsonyra hajmegőrző sampont: megsértődött, hogy ő nem kopaszodik. De megelőzésre adtam, mert a hajat addig lehet megtartani, amíg van hajhagyma” – Mennyire gyakori a 40+-os férfiak körében a krónikus sértődékenység? Posztolónk párjának elég cinikus…..
                       Ha nyolc év után az amúgy rendetlen pasi elkezd megváltozni, új ruhákat és szokásokat vesz fel, az még nem biztos, hogy a megcsalás jele, de mindenképp magyarázatra szorul. Ahogy az is, hogy miért csípi ki magát, amikor állítólag csak a barátaihoz megy, noha addig nem tett…..
Chendrys19 2023.06.02 10:58:29
@Diorella Queen: Erre van egy jó megoldás! Fogod Magad és a formás lábacskáidon eltipegsz a legközelebbi VanGraaf-ba... és szépen megvásárolod Magadnak azokat a cuccokat.
                       „A férfi közel egyidős volt a lány szüleivel... azért ez kicsit durva, akárhogy is nézzük. Akik azt mondják, hogy a szerelem mindent legyőz, szerintem nem erre értik” – Néhány pasi a fiatalság utáni ámokfutásában sok tévhitnek képes felülni, ilyen például az apakomplexusban…..
Chendrys19 2023.05.30 15:29:30
@Lorrh: Nem csak a fiúk mamahoteleznek, a lányok is...
Chendrys19 2023.05.31 15:00:07
@Almandin: Igen, egy férfi valóban tud még 60-80 évesen is gyermeket nemzeni... de a férfi átlagéletkort figyelembe véve apja már nem igazán tud lenni a gyermekének. Legalábbis nálam nem csak annyiban merül ki az apaság fogalma, hogy "összehozom" azt a gyereket...
Chendrys19 2023.06.01 11:40:38
@Negrogo: Ha valaki a mai hazai átlagbérek mellett meg tud spórolni évi 2-3 milliót miközben otthon lakik, az bizony igencsak mamahotelezik, mert valószínűleg egy fillért nem fizet maga után...
                       A pocak kialakulása nem mindig van összefüggésben a bevitt alkoholmennyiséggel, gyakran magától jelentkezik az idő előrehaladtával, vagy épp a rendszertelen táplálkozás miatt. Ha már megvan, nehéz megsemmisíteni, a felülések, és egyéb ledolgozási módszerek hasznosak ugyan, de…..
Chendrys19 2023.05.23 14:09:17
@Lesbőltámadó Szárítókötél: Mégis ezek a koranegyvenes, nem éppen Victoria's Secret modell testalkattal rendelkező nők azok, akik elvárják, hogy a férfi legyen minimum 180cm magas, sportos, sármos...

Ja, hogy az már nem tetszik, ha a férfiak részéről is vannak elvárások?!
                        Általában azok hangoztatják, hogy a kapcsolatok nem nekik valók, akik sokat csalódtak, viszont az se megoldás, ha valaki magára erőltet egy hosszútávút, fogcsikorgatva végig tűr egy nagyobb szakaszt, olyannal, akit csak elvisel, és nem is passzol hozzá igazán.      …..
Chendrys19 2023.05.10 13:23:00
@VOGAben: Hát... ha valaki ennyire felelőtlen, akkor így járt.
„Engem ez egészen kicsit sem érdekel. Nem akartam akadályozni, váltsa valóra az álmait, csak ne velem, mert nem egyeznek az én vágyaimmal. Biztos talál erre partnert” – Posztolónk az egykori barátját épp a kapuzárási pánik küszöbén kapta el, de nem tudott osztozni vele a szexuális…..
Chendrys19 2023.04.26 11:11:02
@Almandin: Hmmm... vajon az ókori görögök és rómaiak mennyi pornót néztek?! Nem hinném, hogy túlzottan sokat... mégis tolták az orgiákat ezerrel.
                       „Össze akarna költözni velem, de én még korainak érzem, több szempontból is. Plusz a gyereke, aki mindig jelen lesz az életünkben” – Amikor a barátnő találkozik a pasija gyerekével, sosem tudja, miként viselkedjen vele, és hogy hol a határ a természetes jófejség meg az…..