Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murphyyy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv vásárló azt hitte, hiába tűntek el napok alatt az értékes nyeremények az Auchan elrontott szülinapi játékán, ő még időben jelezte igényét a LED-tvre. Aztán kiderült, hogy hibás a kód, amit kapott: Május 4-től 31-ig van folyamatban az Auchan 14 éves születésnapi…..
Reggel végigszaladtam a tumblren, és két érdekes dolgot is találtam: az egyiken Danny DeVito lányokat kér meg arra, hogy mutogassák nekik a cicijüket (klasszik WTF kategória), a másik pedig az örök lázadó Vivienne Westwood meztelenül. A divattervezőnő imád polgárukkasztani, és…..
A másodikba szerelmes vagyok.Forrás: WickedHalo..
Murphyyy 2010.07.05 14:32:23
Műfogak, önbarnító, műszempilla és műköröm. Alapozó, rúzs, szemfesték, pír, púder, szájfény, tus, szempillaspirál. Hajcsavarók és tupír. Több tonnányi hajlakk.Mindez a képen látható 5-8 éves kislányokon, akik szépségkirálynők akarnak lenni, illetve pontosítok:…..
A családfő, Will Smith teljesen normális szerelésben sunyin megbúvik bohócnak öltöztetett gyerekei mögött, a Karate kölyök bemutatóján. A kedves feleség a majdnem ízléstelen kategóriába tartozik, de a porontyokhoz képest még nagyon amatőr. A kisfiú Jackosra vette a figurát…..