Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheV

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több okból is érdemes néha összehasonlítani ezt a két céget. Egyrészt ugyanazt az ultra low-cost modellt tolják, ők a legolcsóbbak, velük lehet 3-5 ezres jegyekkel utazni. Másrészt ők a legnagyobbak Magyarországról, ráadásul elég sok útvonalon versenyeznek is, sokszor lehet közöttük választani. De…..
Amióta viszonylag rendszeresen járok Berlinbe, jobbára Schönefeldre érkezek, és onnan is indulok haza (egyszer próbáltam a vonatot - soha többé!). 2015-ben csak azért választottam másik légitársaságot, hogy a város egykori "nyugati" repterét, Tegelt is lássam egyszer…..
TheV 2017.05.16 15:11:39
Eddig 2x repültem Berlinbe, mind a kétszer késett a gépem. Nem mintha nem örülnék a flight-refund.hu -tól kapott 360€ kártérítésnek de azért néha morci vagyok ha ott kell dekkolni 3 órát a reptéren. Többiek is voltak már ilyen szerencsétlenek vagy csak én fogok ki mindig valamit?
Itt van ez a szép mosógép, régóta 80 ezer forint az ára. De most a nagy akcióban 25 százalékkal olcsóbb, csak 60 ezer. Óriási, nem?  Azt miért tegyük hozzá, hogy nem ugyanarról a modellről van szó, hanem egy olyanról, amiből kispóroltuk a centrifugát. Nagyjából hasonlót ügyeskedett a Wizz Air is a…..