Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pag

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
pag 2013.12.15 11:39:49
Annyira bírom a kommentek nagy részét...Pár hete még húú biztos a szabó ádám nyer, mert h rajta volt valami plakáton bunda az egész. Tök simán kiesett, (kíváncsi vagyok h reagáltak erre akik azt annyira állították..). Aztán volt, hogy Krasznaival nem nyeretik meg, mert pornós, épp annyira arányban az is hogy vele nyeretik meg, mert h pornós lesz miről témázni, rtlnek az meg jó...Kiesett na most akkor mivan?! na most jön az hogy lényegtelen ki, de tutiiira bunda még így is...akkor most legyen a Danics a bundás mert, hogy anyuci, meg most dés...Legalább vmi logika lenne benne, és ez a bundázás is olyan mint vmi szellem, beszélünk róla de tudja vki bizonyítani? Nem védeni akarom itt az rtl-t, pláne anno a vv-ben beismerték, hogyan manipulálnak annak érdekében h a kedvencük nyerjen, de én simán elhiszem, h a végleges szavazatokhoz nem nyúlnak...(tény azt elismerem tegnap az a 33-33-34 röhej volt) egyszer balázs kérdezte ebben a témában h ha tényleg bunda lenne, akkor az hogy utasi árpi nem történik meg?! egy versmondó kölökkel megnyeretni miért jó nekik?? híresebbé teszi majd a csatornát? Egyben ott voltak a nyári lányok, legutóbb meg zámbó, tutii tutii vele nyeretik meg...hagyjuk már egyszer lenne egy értelmes magyarázat arra, miért is hiszik sokan bundának (én itthon egyről tudok, ami asszem el is lett anno ismerve: tv2-megasztár-király viktor...)
Egyébként a bytheway nyer sztem tutira leánykák nem fogják őket veszni hagyni megint
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
pag 2013.11.24 00:23:01
Ha nincs ki írjon, miért kötelező beszámolónak születnie? Tegyetek fel pár képet, videot, és ennyit, mi fórumozok is képesek vagyunk írni...
Sixxx-el speciel az én bajom az volt, hogy lerítt a posztjairól, el sem kellett még kezdődnie a műsornak, ő már is körbefikázott mindent, de tényleg mindent amit lehetett...

A műsor legnagyobb hibája részemről, amiért úgy tényleg bántóan unalmas, az hogy nem szól semmiről. Mik ezek a hülye témák?? Korábban érzelmek éjszakája, "meg világ körüli útra indultak versenyzőink", és annyi volt a lényeg, hogy más-más nemzetiségű előadók dalai...wtf?? az első évadban még legalább megvolt adva, hogy nah f.szikám tök mind1 mit tudsz, most egy rock számot tolsz, aztán egy bulisláger, filmzene, stb... Ma is mentorok éjszakája?? Ehhez képest geri halliwell, natalaia imb..., meg usher jó ha 2 válogatás erejéig ült abban a k.rva székben :D

Danics Dóra, tök nem értem mi lett ezzel a csajjal, a válogatókban amiket nyomott bármikor visszahallgatnám, élő adásban (még ha tisztábban is tolja) eddig számomra semmi olyat nem nyomott, amitől hanyatt estem volna...mintha ráerőltetnének minden dalt..Csordás Ákos majdnem ugyanez a kategória, jó hang, de hóót unalmas..
Krasznai, nekem ugyanaz mint Tóthgabi. Elismerem, hogy van hangja, tud énekelni, csak éppen nekem az nem tetszik, nem tudnám hallgatni. Ennek ellenére még a legelső élő adásban elnyomott Crazy volt idáig messze a legjobb élő produkció idén. szerintem.
Péterffy lili volt talán a legnagyobb kedvencem, főleg még a kispál dal miatt. Ellentétben pl. a jóval tehetségesebb Daniccsal élőadásokban hétről hétre többnyire az látszott, hogy valóban fejlődik. Nagyon adja a csaj, és nekem a héliumot szívott hangja is bejön. Ehhez képest a mait tényleg jó kérdés, hogy gondolták, ha tényleg annyira r.hadtul tovább akar jutni..Jazzmegaz még csakcsak, nem is állt neki rosszul, de a másik egy tucat vacak, végére csak kiderül alföldi egy f.s mentor...teljesen megérdemelten fog kiesni holnap..

Meglep, hogy tóth gabival kapcsolatban nem említitek, hogy szerencsétlen alig bírt a robikra ránézni, mert nem bírta a ruha miatt forgatni a fejét.. a székkel együtt forgott, feje meg mereven :D
pag 2013.11.24 00:56:43
@Ancilla: Szerintem erre egyszerű a válasz! A műsor tényleg egy f.ss :D Csak amíg én (sztem) egy folyamatot mutattam be egyszerűen miből mi lett, addig ő zsigerből mindig csak a negatívumot kereste, és írta le.
Mondom egyszerűbben keresd meg (még ha kevés is van) a kommentemben a pozitív jelzőket (függetlenül attól mi követi) majd tedd meg ugyanezt az ő egyik korábbi posztjában (ja és persze vonj egy átlagot is a karakterekből, mert én nem annyit írtam azért.. :D)