Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stangli

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chez DuBarry A nárcisztikus férfi 2013.01.15 14:15:48
Picasso volt az egyik legjobban dokumentált ismert nárcisztikus személyiségzavaros férfi (http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/10/title_1654764). Viselkedése tökéletesen mutatja a típusra jellemző jegyeket. De ne gondoljuk, hogy minden nárcisztikus egy Picasso. Legtöbbjük pitiáner lelki parazita, aki…..
Stangli 2014.05.28 09:48:13
@huskyy: Nem tudott lehúzni ezért új áldozatot keres magának. Szerencsés vagy, mert én még 14 évig nyögöm a tanulópénzt. Aki kitart mellettük, azt lenézik és a végtelenségig alázzák. Addig elmennek amit már nehéz ép ésszel kibírni..
Egy hazug világban élnek.
Valahol olvastam, az első "tünet", hogy olyan szép (mármint maga a kapcsolat, szerelem), hogy igaz sem lehetne. Hát nem is az.. az egész egy nagy színjáték.
Stangli 2014.05.28 09:52:55
@Holle anyó: Mi sokáig anyukám házában éltünk, ahol korlátozva voltak a "jogai", mert ha túlzásokba esett, akkor mehetett isten hírével. Kénytelen volt a szebbik arcát mutatni (már amennyire képes volt rá), mikor jogilag bebiztosította magát, akkor aztán kimutatta a foga fehérjét. Akkor döbbentem rá, hogy ő nem csak alkoholbeteg, egészen más van a háttérben. A kötelességtudatom tartott sokáig mellette, meg tudtam én hogy jobb ő barátnak mint ellenségnek. Életemben nem gondoltam volna, hogy rohamléptekkel tudom majd helyrehozni az életem. mert azt a kicsi önbizalmamat ami volt szépen a nullárra tette.
            Lassan abbahagyom a nárci posztokat, mert magam is unom már, de ezt még meg akartam veletek osztani. Akit szívott már le nárcisztikus partner vagy akár szülő, kolléga, az ismeri azt az érzést, hogy nagyon jó lenne, ha egyszer megbűnhődne a rohadék a sok szemétségért, amit…..
Stangli 2014.05.26 08:46:24
@mkuk: Szívesen magyarázkodnék, hogy miért is vagyok, igen is büszke magamra, de ebben a kocsma stílusban nem vagyok hajlandó. Szeretem az orális szexet, de a jóból is megárt a sok.. :) De lényegében én is a padlóról, darabokra hullva álltam fel.
De egyébként az 1-es pont is beigazolódik lassan, tehát nincs szükség bosszúra.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Lényegében az aktív, vállalt nárcisztikusoknak két alapvető fajtája van. A testi és az agyi. Mindkettő grandiózus, hatalmat, hírnevet, pénzt és imádatot akar, de a testi főként azért, hogy a testét szolgálhassa, az agyi pedig…..
Stangli 2014.03.25 13:15:02
@DuBarry: De akart. Én jó voltam háziasszonynak, a csaj 18 éves volt akkor főzni sem tudott, még tanult stb. Előttem tagadta, hogy együtt vannak, mindenki másnak azt mondta mi vagyunk külön. A végén már teljesen belegabalyodott a hazugságokba azt sem tudta kivel van. Ekkor kezdtem el kapisgálni, hogy nem szimplán alkoholista, sokkal mélyebb probléma van ennél..
Stangli 2014.03.25 13:19:26
@DuBarry: Ez nagyon jól megvan fogalmazva.. :(
Társként is ezt éreztem folyton.
Anyámra gyanakszom erősen ő nyomorított meg lélekben gyerekként, bár sosem próbálta eljátszani hogy szeret.
Most felnőttként már nem ennyire durva a helyzet, de sok éve munkája kilábalni a sz.r gyerekkorból.