Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yoda mester

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk azt gyanítja, hogy a hétfői sztrájk végén, amikor újraindult a metró, az első szerelvényen az úgynevezett csókosok utazhattak. A gyanúját az táplálta, hogy a biztonsági őrök egyes egyenlőbbeket már egy óra előtt beengedtek az állomásra, aztán egy fantomszerelvény…..
A peterborough-i könyvtárban le van tiltva bármilyen magyar oldal böngészése. Az ok: túl sok az adathalászat a lángoktól övezett rónaságon. Ez elég rosszul hangzik, a "top phising country" titulus viszont annál jobban. Hisztisek az angolok vagy tényleg veszélyes magyar…..
Andyt már majdnem lealázták köcsög bevándorló magyarként egy angol Honda-motorszervizben, aztán váratlanul a kellemetlenségért cserébe fényesre vaxolták az ülepét is. Vigyázat, nyálcsorgatóan pozitív történet! Hosszabb ideje Angolhonban rongálom a biteket, és közlekedési…..
Yoda mester 2008.04.03 14:59:29
Friss telefonos átveréshullám ütötte fel a fejét, amire már az Erste Bank is reagált. A próbálkozás elég gyenge, a végén a megzavarodott csalók még egy rendőrségi fenyegetőzéssel is bepróbálkoznak. Úgy tűnik találomra felhívnak embereket telefonon titkosított számról,…..
A Homár felhívta bankos ismerősét, és most már tudja: nem csak az OTP nem utal lakástakarék-számláról idegen bank folyószámlájára, ilyet egyik bank sem tesz. A válasz frappáns de az ügyfél számára érthetetlen: a takarék-számla speciális technikai számla, ezért nem lehet…..
Egy szegény öregember szükségtelen megalázása vagy normális biztonsági intézkedés? Cm teljesen kiborult, hogy öreg, beteg nagybátyjával Ferihegyen a fémdetektoros kapunál levetették a bakancsát, aztán magasba tartott kézzel, a lecsúszó nadrággal küszködve vizsgálták át…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Yoda mester 2008.03.19 14:14:48
A Bricostore udvarára esőben kizárt naiv ügyfél békülékeny levelet kapott egy nagy csomag neocitránnyi fájdalomdíjjal együtt: A Bricosotre hamut szór a fejére, ahogy a mellékelt kép/levél mutatja. Ezek szerint én voltam az első - és remélhetőleg az utolsó - szerencsétlen, aki…..
Előző részeink tartalmából: Dóra megvádolja az építtetőt, az építtető ír nekünk és helyreigazít, és most Dóra ismét levelet kap, amiben elnézést kérnek tőle és többek között felszólítják a további nyilvános közlés elkerülésére. Itt a Homár Mounika Show…..
Ha hivatalos bírósági iratot az előírt több helyett egy példányban postázunk, azzal rettenetes bürokráciai folyamatot indítunk be. Géza kilenc lépésben határozta meg a fénymásoló hiányából származó bosszantó ügymenetet. Ebből a naív becslésből az látszik, hogy még…..
Yoda mester 2008.03.06 09:57:42
Yoda mester 2008.03.06 12:36:53
Gumidomino: Írtam először egy hosszabb választ, de már én untam :D Megpróbálom rövidebben :)

Szóval, akkor kérdezem én: ha perelned kellene pl. a fizetésedért (hivatalban nem tudok ilyet elképzelni, máshol azért igen), akkor hogyan állnál hozzá, hogy két hét csúszás van egy jól elbaszott szabály miatt?

100-90+100-90=20. Mondjuk ennyi pénze marad az embernek két hónap múlva, feltéve, hogy a fizetése előbb jön, mint ahogy törleszteni kell a lakáshitelt, kaját kell venni, stb. Tökjó, még meg is takarít 20-at.
De 100-90-90+100 is megegyezik 20-szal, csak az a gond, hogy közben volt egy -80... Két hét fényevés szar ügy, hidd el :D

Mert van, akinek ez már nagyon nem fér bele. Szar a cash-flowja, csak ezt hiába magyarázza a Tescóban.
De erre nincsen szabály, csak arra, hogy egy példányt küldött be, ezért plusz két hétbe telik, míg "hiánypótol".

Remélem, ez a másik példa megfelel.

Azért picit visszatérve a lámpás sztorira: Te dolgod, ha utálsz pirosban átmenni. Feleslegesen (forgalomban, esetleg jóllakva) én is utálnék, de hát kihalt utca volt specifikálva, meg kár szenvedése :)
Viszont én éhenpusztulni utálnék inkább, de kettőnk közül biztos én vagyok a deviánsabb :PP

Szerintem is jól gondolod, hogy nem kéne átmenni a piroson a gyereknek. Sőt, tanítanod sem kellene neki, ezt is jól gondolod :) Ez vitán felül/kívül áll.
De azért gondolom nem állnál ott a lámpa mellett kézenfogva a gyereket, ha mondjuk valamilyen kár (gyerek éhenpusztulása, mittomén, kutyatámadás) fenyegetné a gyereket, hogy kisfiam, akkor se megyünk át, ha beledöglesz, majd csak zöldnél. Akkor asszem inkább sutba dobnád a szabályt. Lehet, még akkor is, ha autók között kellene átszlalomoznod keresztbe.

Nekem csak azzal van itt problémám, hogy szar a szabály. Szar, hogy Mucikának vissza kell dobni hiánypótlásra az ügyet. Szar, hogy ilyen átgondolotlan rendszereket építenek fel összecsapott szabályokból.

Nem küldött be, csak egy példányt? Na és akkor mi van? Akkor már nincs is problémája a munkaadójával? Ja, hogy ez neki így jó, ez ÉRTE van :) Hát persze.

Na, ez így se lett rövid, csak rövidebb, mindegy, ez van, sorry :D
Valami új divat készülődik, vagy csak a vevőkör bővítésére választotta az üzlet ezt a megoldást, mindenesetre nekünk kifejezetten tetszik a glóriás női arc és a a csókos szájú, felemás ujjas póló párosítása. Azért arra felhívnánk a figyelmet, hogy Mária valójában…..
Lélekmelengető, úgynevezett emberi történet, amit régebben rézmetszeten örökítettek volna meg, a mai pixelizált korban pedig, ahogy nézzük, kamerás telefonnal. Az Ember, akinek feladata a Köz megtisztítása a fizikai szennyeződésektől, néha elfárad, megadja magát a Zsarnoki…..
Yoda mester 2008.03.04 15:56:12
Rékuc, egy linket adnék problémáid megoldására :DD
www.shenis.com

Na, ha ennek a kivitele nem tetszene, akkor:
www.pmate.co.uk/

Kellemes túrázást :D No more csalánbaülés :)
Vwkpeti szerezte ezt a vidám szórólapot és az ötlet azonnal burjánozni kezdett. Miért ne lehetne mindent elintézni otthon? Már előre csattogtatjuk ollóinkat egy jó ravatalért a nappaliban a tévé előtt, de a hamvasztás sem lenne utolsó mondjuk a fürdőszobában. (Tényleg, van aki…..
Ma este megyünk jelmezbálba, és fingunk sincs, mi legyen. Azaz nem volt, aztán Ern0 elküldte ezt a képet, és elkezdtünk reménykedni. A modell eleve rokonszenves, mert nem kell varrni hozzá. Homár Borisznak (5,5) ketten három napig varrtuk a csontvázjelmezét az ovis farsangra bónusz…..
Yoda mester 2008.02.29 14:50:03
"musi · musi.blog.hu 2008.02.29. 12:22:01
szorolapellenes.extra.hu"

Musi, komolyan küldjek egy mailt a szórólap feladójának?
Hogy még a mailcímem is meglegyen neki, aztán a lemezből készült levelesládám mellett a lemezen lévőt is megtölthesse szeméttel?

Ne adjál már ilyen ötletet :))

Unom én is a szórólapokat, ez így van, unom a reklámokat minden formában. Ha felragasztják a lépcsőházi ajtó üvegrészére, akkor felhívom, hogy holnap reggel ne legyen ott, mert magánterületen lévő magántulajdont rongáltak ezzel. Amúgy édesanyjának a halotti bizonyítványával tapétázok ki nála, ha él még, ha nem. Szokott használni.
Mennyire naiv az az ügyfél, aki hagyja, hogy a szakemberek javítás gyanánt leolvasszák a hűtőgépét? Bizony, hájtek "no frost" eszköz is meg tud hibásodni, a leolvasztás pedig az ellen nem véd:Elromlott a no frost hűtőm, 7 után. Egyszerűen elfelejt hűteni. Aminek lett is…..
Yoda mester 2008.02.29 14:34:18
RohanóPatak · szarhegyi.myminicity.com/ 2008.02.29. 12:56:47
Egyedülálló nő vagy?így már értem.
szarhegyi.myminicity.com/

Ilyen posztokkal mit akarsz? Google SEO? LOL már. Azért erre vannak jobb módszerek, mint mindenféle néven regisztrálni rakat fórumra, blogra, csak hogy egy tőmondat után beírhasd.
Ja igen, legalább ne ÍRNÁD be minden egyes alkalommal, szerintem vérciki :)

Kérni fogom a moderálását az url-nek.
Így fognak kinézni a posztjaid: "_MODERÁLVA_.com" :))

Az majd jó lesz?

Hm. Amúgy meg büdös van. Vki a kollégák közül szerintem extra cipőkenőcsbe lépett az utcán.

Ja, nincs párhuzam...

Amúgy meg 4 éve elégedett Indesit-felhasználó vagyok. Nem rajongó, csak felhasználó. Én pl. tuti ajánlom, annak ellenére, hogy olyan sok helyről hallom, hogy azt NE.
Hát de.
A JokerFood étlapkategorizáló felelőse olvasónk levele szerint szőrösen szereti a disznóhúst. Nem vitatjuk más emberek és homárok ízlését, mindenki ott szereti a szőrt ahol akarja, de azért mi nem szertnék torokba rakadt szőrszálakat felkrákogni az ebédünk után. Bőrkét meg…..
Dél-Afrikában kardinális kérdés volt, hogy hordhatnak-e magukkal a zuluk lándzsát a tömegközlekedésben. Budapest zului a jelek szerint a korisok: bérlettel amúgy rendelkező Naiv Ügyfelünket állítása szerint testileg inzultálta két ellenőr, amiért a hátizsákjára kötve vitte…..
A Homárt mindig is szexuális izgalomba hozták a reformok, így tíz pálcalábbal dübörgönk örömünkben, hogy a Tesco - legalábbis a Soroksári úti egység - március elseje előtt már hetekkel deportálta a kasszákból a so 2007 egy- és kétforintosokat. Az ügyesség ott rejlik, hogy…..
Ezt a zseniális képet Péter lőtte a szigetszentmiklósi Auchanban. Az agresszív vásárlók több ízben széttéphették a pultost korábban, hogy ilyen megoldásra fanyalodtak, de az is lehet, hogy a nosztalgiázó nyugdíjasok kedvéért hozták vissza a jegyrendszert...
Yoda mester 2008.02.14 10:38:45
Nini, hát én meg ide szoktam járni.
Na, pelenka, kakaópor, popsitörlő, ilyesmi cuccokért - ami csomagolva vagyon.
Húst, tejterméket, zöldséget kizárt, hogy itt vegyek. Volt is már zárva a húsáru-részleg, ha jól emlészem. A zöldségek nemhogy fonnyadtak, de penészesek. Disznónak nem adnám a penészes paradicsomot, nemhogy a gyerekemnek.

Azt figyeltétek már, hogy minden "II. osztályú"?
Gondolom, egyébként elsőosztályú, príma áru lenne, csak épp egy csöpp penész lerontja a minősítést.
Van egy kis sarki zöldségesünk, ő valahogy nem ír ki ilyeneket - ha meglát egy szem fonnyadt gyümölcsöt, valószínűleg kidobja - sose láttam még genny árut a ládáiban. Na persze, kb 25%-kal többe kerül, mint Ósanban. Lehet választani: 100%-os áron fost, vagy 125%-on ételt veszel. Ezt szeretem a kapitalizmusban. Hogy ha akarsz, akkor ehetsz szemetet is, sőt, minél többen esznek szemetet, annál olcsóbb a szemét az ételhez képest.
Aztán ott a családi húsbolt - ha darált húst kérek, az általam választott hús(!)darabot előttem darálja le. Még köszönni is megtanították őket a szüleik, micsoda furcsaság a mai világban.

Szóval én szeretek Szigetszentmiklóson lakni, vannak nagyon jó kis boltok, üzletek. Rengeteg a virág, egész Budapestet majdnem teljes egészében ez a kisváros látja el vele. A szomszédok mind köszönnek, ránkmosolyognak. Tiszta hippiváros, mi? :D

Az Auchan meg csak egy ősi francia cég, ahol soha nem találsz egy eladót ("mindjárt keresek egy kollégát"), ha nem találsz valamit.

Jaj, Teszkó. Van egy saját márkájuk, Technika. Egész pofás cuccaik vannak amúgy, nem ém reklámnak venni. Múltkor kinéztem asszonynak egy MP3-lejátszót, kemény 3000 forint 1 GB-ért, LOL. Gondoltam, ha elromlik, veszek még egyet. No, hát azóta is szuperál.
DE. Ha már ott vagyok, megnézem a digitális fényképezőgépeket.
Kérdem az eladót: az a fényképezőgép ott ni, azon látom, hogy videót is tud. "Hát persze". Tyáj, ez ám a magabiztos válasz, akkor folytassuk a kérdezést: vajon milyen felbontással készül az a videó? Na, erre elővette a dobozt (amit korábbban én is átforgattam ezen információ után kutatva - nem volt rajta). Elkezdi olvasni, hogy 1024-szer... Mondom, álljunk meg, mert ez a fényképeké, engem a videófelbontás kötne le. Nekifut még egyszer, hogy hát 1024-szer... Akkor kérném szépen az MP3-lejátszót, köszönöm szépen, viszlát.
:DD
Egy újabb szenzációs ajánlat, csak a Homár olvasóinak, Eszter közbenjárásával, egy légiutaskísérővizsga-előkészítőre. Az sajnos nem derült ki személyesen sem, mire jó ez a papír, de legalább akkor is elverhet kétszázezret, ha nem tartozik videotékának:Gondoltam írok…..