Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barakov

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
Nyolc aranyat szereztek sportolóink a riói olimpián. Ebből Hosszú Katinka egymaga hármat abszolvált, és úgy alakult, hogy a nyolcból hetet nőknek sikerült begyűjteniük. Ez utóbbi információ egy normális országban nem bírna hírértékkel. Hogy férfi vagy nő szerzett-e egy díjat, annyira kellene…..
Barakov 2016.08.22 00:56:22
@Attilajukkaja:
Te sem tagadod meg magad, sekélyes barom. Ha már Ákos facebook oldalát nézegeted, legalább lapozz hárommal lejjebb: ugyanarra a képre korábban- idézem-ezt írta: "Szívből gratulálunk Szász Emesének az olimpiai aranyhoz! :-)
(A fotó 2015. nyarán, Vácott készült.)"
ÉS hogy miért nem gratulált az ezüstérmes Imre Gézának augusztus 6- án, amikor a fentebb idézett poszt készült? Talán mert nem aznap szerezte az ezüstöt, hanem 9-én, baromarc! Akkor írta az általad említett posztot is. Ha csak fröcsögni tudsz és hazudozni, akkor inkább ne irkálj. Az okoskodó hülye prototípusa vagy, semmi más.
Barakov 2016.08.22 00:59:06
@csakférfi: Azt hiszem, tökéletesen megfogalmaztad a lényeget a kretén posztíró ferdítéseivel kapcsolatban.
Barakov 2016.08.22 04:36:18
@Attilajukkaja:
"Majd ha anyukatok megtanit titeket tisztessegesen kommunikalni, valaszolok nektek. "
Válaszoltál. Épp' úgy, ahogy anyukád téged megtanított.És a reakcióid is pontosan olyanok. Tájékozatlanul, anélkül, hogy a dolgoknak utánanéznél, vonsz le következtetéseket, ítélsz meg másokat. De mit is várok, hiszen az ország tele van pontosan a magadfajta sekélyes barmokkal, mint te, vagy akár @vecsibb, aki megnézi Ákos oldalát- hiszen máshogy nem találhat rá arra a linkre- és hazug módon igyekszik félretájékoztatni. Lassan mehetnétek felvételizni a magyar televízióhoz, ott igény van rátok. Az pedig, hogy akár a cikkíró, akár a baloldali média egy az egyben azt a látszatot igyekezett kelteni Ákos mondandójánál, hogy nőgyűlölő, rettentő és rosszindulatú primitívségre vall. Úgy tenni, mintha nem értenék, miről beszélt, holott pontosan tudják/tudták. Az átlagember nem feltétlenül követi egy adott ismert ember életútját végig- főleg, ha érdektelen számára. Az újságírónak azonban kutya kötelessége utánanézni, ha már arra vetemedik, hogy cikket ír róla. És pontosan ez a visszataszító a médiában, hogy most már nem feltétlenül felületesen dolgozik, hanem egész egyszerűen módszeresen hazudik. És ezeket a hazugságokat szopják be a sekélyesek. @csakferfi fogalmazta meg szépen röviden, hogy mi a szarról beszélt Ákos. A többi szemenszedett hazugság és azok a barmok, akik alapvetően rühellik Ákost, mint egy infantilis, lovagolják ezt a témát meg tavaly óta.
....

Hovatovább, mivel itt kommentelési lehetőség van, nincs külön megszabva, hogy ki kivel kommunikálhat, kihez szólhat. Ez nem chatszoba.
90 Orsi - Ha lemegy a nap 2010.12.11 16:19:00
Év: 1997 Partyindító slágerével robbant a köztudatba Tunyogi „kancsal” Orsi az évtized egyik legjobb évében. Minden ált. iskolás buliban kötelező gyakorlat volt ez a Baby Sistersen felnőtt csajok csoportos táncához, a srácoknak pedig a Ganxsta-rapet kellett kívülről…..
Barakov 2014.12.08 02:44:34
@Mitya Ivanov: Ki kell, hogy ábrándítsalak. Az Zolee a klipben. :)
Folytatjuk sorozatunkat, amelyben a ’90-es évek igazi ízeit keressük. Ezúttal az antialkoholisták, valamint az évtizedünkben gyermekéveiket élők számára kedveskedünk egy csokorral a legjobb üdítőitalokból.   Cherry coke Kevés olyan üdítős reklám jut eszünkbe,…..
Barakov 2014.02.19 02:27:12
Hm... És az Almdudler az smafu? :)
Önálló cuccként lehetett kapni sokáig, ezt az almás... izét. Aztán, miután a CC felvásárolta, gyorsan meg is szüntette. Mostanában megint lehet látni a polcokon, itt ott.
www.youtube.com/watch?v=_X42SaWpCQQ

És ha már CC:
Sokáig a Fanta, mint narancsüdítő volt a kínálatában. És mellette volt a Lift, amelyet citrom ízesítésben lehetett kapni. Abból lett a Fanta citrom, a Lift, mint olyan, sokáig talonban maradt. Néhány éve lehet kapni, mint B kategóriás üdítőital családot, a CC kínálatában.

A Cherry Coke- hoz még, a zenén kívül annyit:
A 90- es években lázasan tombolt a kupakgyűjtési láz. A Cherry Coke- é vitte a pálmát, mind közül, a "Tedd ki a répát!" című játékával. A kupakokban a répa betűit lehetett megtalálni, a szót kellett belőle kitenni és beküldeni. A játéknak konkrét nyereménye nem volt, hanem minél nagyobb őrültséget kellett kérni a szó mellé, mint nyeremény. Így kerülhetett sor egy nyeremény keretében arra, hogy az egyik budapesti hidat lezárták, egy kétszemélyes vacsora miatt, melyet egy fiatal pár "nyert".
  Ha magyar Manhattan-ről van szó, akkor az általában Csepelt jelenti (annak ellenére, hogy húsz éve csak tervek vannak), bár olykor-olykor angyalföldi és ferencvárosi felhőkarcolókról is keringtek hírek. Közben pedig felröppent, hogy Érd happolja el a kitüntető címet -…..
Barakov 2013.11.03 19:52:18
@andzsin: Elöljáróban leszögezném: Nem vagyok sem Harmat Béla, sem Döcsakovszki, se T. Mészáros fan. Csak annyit jegyeznék meg: T. Mészáros a rendszerváltás óta az önkormányzat tagja, olykor alpolgármesteri címmel is megfűszerezve. Akkor tulajdonképpen a kérdés mégiscsak fennáll: miért nevezik még mindig Európa legnagyobb falujának Érdet? Mert az ő keze is vastagon benne van, hogy itt tart Érd. És az évek óta tologatott "sz.a.rságok", mint vasúti felüljáró, csatornázás, aszfaltutak, igen régóta napirenden vannak. Értelemszerűen, csak akkor téma mind, amikor választások előtt van a város.... És azt hiszem, a legnagyobb szégyen az, hogy például a vasúti felüljáró fizikailag akkor valósult meg, amikor a rendszerváltás óta mindig jobb oldalra szavazó érdiek egyetlen 4 éves periódust az mszp- s Döcsakovszkinak adtak.........

(A csatornázásról pedig csak annyit: barátom nagymamája annak idején befizette az akkor Tanács(!) által kért összeget, az Ilona utcai csatornázásra. Ez 1979- re datálható, cirka 79 Forint volt az összeg. Mivel tudtommal a csatornázás az Ilona utcában még mindig nem sikerült, viszont a befizetés ténye bizonyított, így nekik már nem kell erre egy Forintot sem befizetniük. Ha megélik még. )