Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibor Kajos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintha valami sorozatot néznék. Régóta. A forgatókönyvíró ennyi idő után nem talál újabb fordulatos eseményeket, konfliktusokat, megismétli hát a már látottakat újonnan érkezett szereplőkkel. Egyszer működött, hát biztos lesz élvezeti értéke most is. Ilyen érzésem volt tegnap. A régi történet, régi…..
Akik mostanában interjút készítettek Tóbiás Józseffel, két csoportra oszthatók. Ama újságírók, akik nem sajnálják a Magyar Szocialista Párt elnökét, szó szerint hozták a mondatait - és előttünk állt egy csekély szókincsű, egyeztetési gondokkal küszködő, meglepően…..
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
Tibor Kajos 2014.08.08 14:04:35
@pot: Anyád az aki nem fojtott meg 2 napos korodban.
 Többek között már a második napon eltűnt édesanyám ivóleve, a kis fülhallgatós rádiója, amit nagyon szeretett és a pénztárcájából is hiányzott 2000 forint. Tisztelt Praxis blog!   Sajnos édesanyám hosszú évek óta különféle betegségekkel küzd. Ennek…..
Tibor Kajos 2014.06.01 17:38:27
@VaTi: Nagyon rossz oldalról közelíti meg a dolgokat. A Panaszos egész más hanghordozásban említette meg a megtörtént esetet. Ha előre pénzt kap az ápolónő akkor van ideje odafigyelni a betegekre?