Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy másik répatorta

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb szeptember végén írtunk nektek a Leláról, a Balaton-parti üdülőparkról, a cikk iránt szokás szerint őrületesen nagy volt az érdeklődés. Az építkezést március óta követjük, akkor még csak a tervek kerültek elő, májusban aztán elkezdődtek a munkák és lassan beleugrik az a majom a vízbe:…..
Manapság szinte nem is létezik szexuális felvilágosítás. Ez azért érdekes, mert az internet korában azt hinné az ember, minden elérhető pár kattintással. Csakhogy hiába keresgéltem, magyar nyelven semmi használhatót nem találtam. A könyveim miatt sok tinédzser keres meg a szexualitással kapcsolatos…..
egy másik répatorta 2016.09.27 08:04:38
@tmm: a gyerekkel akkor kell szex ügyben kommunikálni amikor igényli és életkorának megfelelően. Már kisgyerek korban felmerül a miért nincs/van kukim, stb. Eredendően akkor kezdünk el rossz válaszokat adni , jujj, tedd el a csúnyádat, ne piszkáld mert bekenem a kezed, elviszi a cica, stb.. A másik stressz amikor a gyerek benyit a hálószobába pont rosszkor és nem tudunk neki mit mondani, megijedünk. Mondhati piros posztó lesz a szemünkben mint "akadálya" a szexnek, pedig ő a gyümölcse pont ennek.
A lányok nőiességéről működéséről már 7-8 évesen megfelelő szakemberrel a szintjüknek megfelelően kellene beszélgetni.. Ciklus, fogantatás, stb. Ezt nagyon késő 10-12 éves korban elkezdeni.
Elfelejtünk beszélni az intimitásról, arról hogy fedezze fel és tanulja meg a saját testét, erre való a serdülőkor. Találja ki hogy kap örömöt, és ne a pornót tekintse normális testképnek, és követendő példának. Ha maszturbáláson "kapod" akkor semmi esetre ne adj negatív visszajelzést, feltéve hogy nem a nyilvánosság előtt csinálja.. Gondolj bele hogy te mennyit csináltad- csinálod.
"A gyere lányom beszéljünk, itt egy csomag gumi, már úgyis tudod mit kezdj vele", már a veszett fejsze kategóriája. Hogy magyarázod el neki akkor 10 perc alatt hogy az egész életét végigkíséri a szex és az öröm.
Érdemes belegondolni hogy az állatvilágban a párosodás a ciklushoz van kötve. Az embernél meg nem. Mi aztán szeretkezünk ha kell, ha nem. És mi csak arra adunk útmutatót nekik hogy "lehetőleg ne, mert koszos, beteggé tesz, meg terhessé, de hamár igen akkor itt a gumi".
Nem értik a tinik a szex valódi funkcióját ami nem az utódnemzés.
Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat...
egy másik répatorta 2016.09.06 15:19:41
@Macsó könyvelő: @Faszerkezet: De a kutya nem futó vad....
egy másik répatorta 2016.09.06 15:31:34
A baj az hogy : egyik @Macsó könyvelő: Nagyon köszönöm a 37 B-t . Sem az a, sem a b, pontnak nem tett eleget a vadász.
Lépj le 70 métert, kiabáljon és fütyüljön onnan valaki.
Ennek ellenére, kiszállsz, csőretöltesz, rálősz a kutyára aki rohan és űzi a vadat, eltalálod, lelövöd, Mondjuk 40 métert mész a lelőtt kutyáért, még egyszer lelövöd, megfogod, visszafutsz a kocsihoz és padlógázzal elhajtassz.
Beethoveni süketségű, Sasszemű Old Sutterhandnak kell lenni hogy mindez egyidőben hihetően lezajlódjon.
egy másik répatorta 2016.09.06 15:42:48
@Lucifer Morningstar: Tudod az a baj hogy nem igazán az történik amire a törvényt kitalálták, mert számos esetben idén is a "gazdi mellől" lőttek ki önmagukat kontrolálni képtelen vadászok kutyákat.
A veszett, kóbor ebek kilövésével semmi gondom. De sajnos az esetek idén is a szándékosság és a magamutogatás, kivagyiság felé visznek.
Ez addig fog menni míg valaki neki nem megy egy ilyen embernek, és embervér nem folyik. Azt viszont jó lenne megakadályozni.
Mint ahogy a vadászati törvényben benne van hogy a vadászati területen tartózkodókat kötelesek tűrni.
Mint utánkereső eb tulajdonos mondom neked hogy sok paréj kezébe kerül fegyver. És ezek az esetek felháborítanak mert békében megférne a kutyás társadalom az erdőben a vaddal és avadásszal együtt.
Többet nem kommentelek, megyek gyakorolni , van egy 6 órás nyomom.
Én kutyásként ugyan nehezen tudom elképzelni, hogy egy gazda kiábránduljon Fickóból, mert kiderül, hogy csak 2/3 rész vizsla, vagy utcára tegye Muffint, amikor a cuki kölyökwestie-ből szexi falusi vegyesvágott cseperedik, de gondolom, aki sok pénzt hajlandó adni egy kutyáért, miközben tele vannak a…..
egy másik répatorta 2016.08.26 09:19:38
@_Neville: Akkor gáz lenne mert egész magyarország kihalna csak a veretes tarsolyok maradnának mindenfelé :) :) :)
Emlékeztek még a Farmville-re? 4-5 éve nem lehetett egyszerűen kikerülni annyira népszerű volt online veteményest tervezni, zöldségeket és  gyümölcsöket termelni, majd learatni azokat virtuálisan. Bár személyesen én nem játszottam vele soha, közvetetten többször is betekintést nyerhettem a…..
egy másik répatorta 2016.08.06 13:58:31
Határátkelő Irány a város! 2015.11.04 06:45:00
A napokban jelent meg a Nemzetközi Migrációs Szervezet jelentése arról, hogy egyre többen élnek városokban, a trend pedig nem hogy lassulna, egyre gyorsul, aminek egyik oka a migráció. A szervezet szerint teljesen hiábavaló megpróbálni harcolni a jelenség ellen, inkább meg kellene…..
egy másik répatorta 2015.11.05 09:16:02
@Csupacsí:
"Nem szeretek itt tulsagosan. Jobb lenne egy tanya, ahol nincs szomszed:-D " :) :) :)

A zero-energy building, also known as a zero net energy (ZNE) building, net-zero energy building (NZEB), or net zero building, is a building with zero net energy consumption, meaning the total amount of energy used by the building on an annual basis is roughly equal to the amount of renewable energy created on the site ...
egy másik répatorta 2015.11.05 09:16:12
@Csupacsí:
Redundancia:
Főként áram, de van gáz és fafűtés is. Csak nem használom. Az áram meg nem szélkerék hanem hálózatba táplálós tehát ha nem süt akkor onnan jön. A többlet betáplálást meg elhasználom télen fűtésre és meleg vízre. És van még szünetmentes is ha nagyon kell.
A vidéki lét a lehetőségek palettáját adja.
De tény hogy nem mindenkinek való.
A Volkswagen márkája, hitele, reputációja minden bizonnyal óriási csorbát szenved a héten kirobbant eredményhamisítási botrány következtében. A vezéráldozat már megvan; a vezérigazgató lemondott, ha tudott róla, azért, ha nem tudott róla, akkor meg azért alkalmatlan a…..
Kétségtelen, hogy ebben a pillanatban is a világon több tízmillióan abban reménykednek, hogy a következő lottósorsoláson pont az ő számaikat fogják kihúzni. Sokan közülük tudják, hogy a főnyereményre vajmi kevés esélyük van, mégis hétről hétre kiadnak egy kisebb-nagyobb összeget azért, hogy hátha…..
Dinamó Műhely A húsevés vége 2015.09.15 11:20:15
Az ember addig tud húst enni, amíg nem érti meg és érzi át, honnan jön és milyen következményekkel jár amíg az állatból húst gyártanak. Én túlestem rajta, vegetáriánus lettem. Elmondom, miért és hogyan. Elöljáróban: én is szeretem a sült kolbászt, a füstölt sonkát. Csak nem eszem.  Azt is tudtam…..
egy másik répatorta 2015.09.16 08:27:25
@felucca02:
OK, Keressük a közös pontokat, ne a különbségeket. Én is elítélem a nagyipari állattartást, csak én nem mondok le az aranyló tyúkhúslevesről, a rozé báránybordáról és a kemencében sült báránycombról.
Én úgy gondolom ha ezt városlakóként tenném akkor is csak a nagyipari zöldségtermelést segíteném elő. GMO szója, pari és minden más... A nagyipari állattartás a városlakók ellátása miatt van. Szerintem a megoldás nem az hogy lábon lövöm a nagyipari állattartókat (bár megérdemelnék) hanem az hogy erre alternatívát keresek.
egy másik répatorta 2015.09.16 09:02:47
@proletair: A banán az öko gondolkodás antikrisztusa. Hogy a pálmaolajról ne is beszéljek amit őserdők helyén termelnek.
Jó lenne végre visszatérni nagy és dédanyáik konyhájához.
Hej az a finom friss borsóleves, kapirgálós csirkéből zsírban sütött rántott comb.... utána sárgabarackos gombóc :)
Nem más lesz az egyik Running Wild With Bear Grylls-epizód vendége, mint Barack Obama amerikai elnök, az adásból pedig az NBC most be is mutatott egy részletet. Obama és Grylls Alaszkába utaztak három napra és a felvételen látható, hogy az elnök megéhezik, ezért próbálnak valami…..
egy másik répatorta 2015.09.10 06:21:29
@Bona Fides: Obáné Baracková a medvét ette aki előzőleg a halat.

Azt néztem volna egyébként meg hogy elveszik a halat a medvétől. Na az igen. De amit otthagyott..... haggggyyyá máááá....
Sokan szeretnének egy repülő autó tulajdonosai lenni. Az ötlet valójában egyáltalán nem új, hiszen a XX. század legelején is sokakat foglalkoztatott már ez a kérdés. Már 1923-ban megjelentek az ilyen járművek formatervei, bár akkor senki nem jósolta azt, hogy egyszer a repülő…..
egy másik répatorta 2015.03.21 10:10:56
@Mityu "aljanép" MG:
Te NKH-s vagy ? :)
Nem kell megakadályozni. Minden fejlesztés álmodozásból lett. Majd az idő eldönti.
Azért mert hogy valaki számára értelmetlen, esetleg veszélyes, az még nem jelenti azt hogy be kell szüntetni valamit.
Eléggé esélytelen egyébként is, sok szempontból. De ha belegondol az ember hogy simán vannak akik 100.000 EUR-t adnak egy top kategóriás karbon UL-ért, erre is egyébként nem meglepő módon lesz kereslet.
Miközben egyre nagyobb lépésekkel közeledik egymáshoz az Egyesült Államok és Kuba, és él egyfajta romantikus kép a nyugati társadalmakban a szigetről, néha nem árt, ha eszünkbe idézzük, mekkora szegénység is tombol (elsősorban a vidéki) Kubában.   View image |…..
Toldozzák-foltozzák az illetékesek a fizetős útdíjrendszert, hátha egyszer csak kikerekedik belőle valami értelmes verzió. Ami nekünk a legfontosabb, bejelentették, hogy mégsem lesz fizetős a reptér megközelítése. Azt azonban nem nagyon kommunikálják, hogy ez csak Budapest…..
egy másik répatorta 2015.01.25 11:37:59
@befano: Tényleg tákolmány, elkapkodott, átgondolatlan.
Viszont az 5000 Ft os éves megyei jó ötlet. Persze hogy akinek eddig ingyen volt, az fáj, de azért pl Mogyoród Gödöllő, Szada, Veres ha már említed jobban járt mert eddig azért a 2-3-5 km-ért vagy vettél éveset, vagy araszolgattál a Kerepesin, vagy Mogyoródon, Fóton keresztül.
Eddig azt nem értettem hogy ha az M0 nem fizetős és az M31 sem akkor a kettő közötti 4 km az M3-on miért az. Miért nem onnan kezdődött a fizetős szakasz.
egy másik répatorta 2015.01.25 12:13:52
@KopaszMercis: Ez erős általánosítás.
Nem tudok túl sok jó dolgot felsorolni az "elmúlnyócévből" de ez az 5000-es éves "levonó" (ahogy ezt BAZmegyében hívják -) ez az.
egy másik répatorta 2015.01.25 12:19:51
@RelakS: Azért a hatvani Bosch sem járt rosszúl :)
Most hogy ugyanakkora távolságról Érdről meg Budaörsről ugyanannyit kell fizetni, mint az m3 felől hát szerintem ez kifejezetten egyenlőre sikeredett. (véletlenül - hogy rosszmájú legyek) Eddig nem volt az.
A párommal nemrég úgy döntöttünk, hogy komolyabbra fűzzük kapcsolatunkat. Egy ideje már együtt élünk, a lakás azonban, ami eddig az otthonunk volt egyrészt kicsinek bizonyult, másrészt az egyedüli tulaj a párom volt. Egy másik városban viszont az én nevemen is volt egy pici…..
1. Maradjunk nyugodtak! Minél idegesebbek vagyunk amiatt, hogy ő válogat, annál jobban frusztrálódik a gyerek is. 2. Próbálkozz akkor, amikor éhesek! Ha éhesek, talán könnyebben rávehetőek valami új kipróbálására 3. Csak egy harapást! Ha valami újjal próbálod…..
egy másik répatorta 2014.12.12 14:42:06
@spinat: Te, éhes az a gyerek egyáltalán ? Szerintem nem. Az a kérdés hogy mit eszik két étkezés között meg az étkezésekkor. Ha gyümi meg zöldség, dió, meg más magvak, akkor ne parázz, majd eszik egyszer.
Ha két étkezés között, netán 1 órával előtte "csak egy " gyümölcslé, cukros üdítő, nápolyi, egy kocka csoki, kakacsiga, kakaó, cukros tea, ropi, műzliszelet, meg ilyesmi akkor kudarc kudarc hátán. Úgyis kibekkeli a következő két étkezés közötti nasira és tudja hogy oda fogod adni mert utálod ha hiszti van.
egy másik répatorta 2014.12.12 16:27:57
@spinat: Ismertem ilyen gyerkőcöt aki sültkrumpli- krumplistészta - kenyér - paprikáskrumpli vonalon mozgott. Van aki azt mondja kell a szénhidrát, na ez az a menü.
A gyerek nem volt túlsúlyos. Az viszont biztos ha nem kapta meg akkor egyszerűen összeesett, behipózott.
Ezek az un Starchy food-ok kb 1/3 arányban kellenének az étrendbe ("britt" tudósok szerint :) )
Paleo szerint ezek azok amik hamar teltség és boldogságérzetet adnak, és elég jó inzulin hullámvasút, amire azt mondják egyesek hogy alapja az elhízásnak.
Elképzelhető hogy a gyereked agya megszokta hogy azzal telítődik hamar, az ad neki boldogságot, a többit nem tartja tápláléknak. A gyümi is szénhidrát végül is.
Érdemes lenne egy szakembert megkeresnetek szerintem hogy ebből a hullámvasútból hogy tudjátok a gyereket kiszedni. (Dietetikus és vagy Pszichológus ?)
Amatőr módon lehet hogy kenyér-tészta alapon próbálkoznék zöldség, hús bevitellel. Milánói, zöldséges penne, nem édes muffin, RÉPATORTA :) fene sem tudja hogy mi.... stb.. Valószínű a szervezete a "cukrot" keresi, én valami trükköt ez irányba vetnék be.
1. Wifi jelszó A mai világban, ahol már a kicsiknek is lételemük az internet, a legmeggyőzőbb motiváció tud lenni ha megváltoztatjuk a wifi jelszót és csak bizonyos munkák elvégzése után érdemlik ki azt. Így ők is lassanként hozzászokhatnak ahhoz, hogy bizonyos dolgokért…..
egy másik répatorta 2014.12.12 15:06:05
Belsőség Tempomat fillérekből 2014.12.08 13:57:36
Őszintén megmondom, álmomban sem gondoltam volna, hogy működő extrát lehet legókockák segítségével építeni. De persze megint tévedtem. Sok modern autónál elég a kereskedőnél megvásárolt tempomat-kapcsolót rádugni a gyári kábelkötegre és már működik is a rendszer.…..
Fotó: Krumpli Béla A sajttorta közvetlen rokona, annyi különbséggel, hogy az előzőt bárhol a világon meg lehet sütni, az utóbbit viszont csak nagyon kevés helyen. Az ordáról itt írtam részletesebben. Újabban a Komjádi piacon is szoktam látni, igaz, még soha nem kóstoltam.…..
Fellélegezhetnek a Wizz Air utasai: nincs több csomagos szemétkedés a beszállítókapunál, nem kell azon aggódni, hogy a kézipoggyász miatt, amivel évek óta utazunk, egyszer csak megbüntetnek. Öröm ez blogunknak, de leginkább a kommentelőknek, s végső soron az összes tisztességes…..
A halak jelleme A vidéki élet 2014.10.14 22:31:56
Ez a hirtelen felindulásból elkövetett írás egy, a facebook üzenőfalamon megjelenő panaszkodó poszt hatására született. Pontosabban nem is a konkrét megjegyzés okán, hanem inkább a miatt, mert az utóbbi időben többektől több hasonló beírást olvastam. Szóval arról van…..
Orbitális szívás az ultra fapados utasnak, ha kénytelen felhívni a légitársaság ügyfélszolgálatát. A Ryanairé például szextelefon árú és mégis sokszor nehezen elérhető. Tudjuk ezt mi jól, mégis benéztünk egy foglalást, nem volt mit tenni, el kellett érni az illetékeseket.…..
egy másik répatorta 2014.10.12 08:11:14
www.complex.hu/kzldat/t1300183.htm/t1300183.htm

Egy párszor fel kell jelenteni őket a fogyasztóvédelemnél mert nekünk erre van törvényünk. 5 percen belül élőhangnak kell jelentkezni.
Lehet bírságoltatni akár naponta többször is. Van egy érzésem hogy ha emelt díjas és így megy akkor a még inkább vérszemet fog kapni a hatóság.