Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hedley Lamarr

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 - SPOILERMENTES - A USS Enterprise ötesztendős mélyűri felderítőútja derekán, indulása után három évvel Yorktown népes kolóniáján tölti fel készleteit. A hosszú összezártság egyformán megvisel legénységet és tisztikart. Sulu nehezen dolgozza fel férje és kislányuk hiányát, Scotty viszont a…..
Kutyát pisiltetni élelmiszerboltok ajtajába nem szép dolog, de levélírónk szerint neki nem is ez volt a célja, amikor kutyájával megállt a kispesti pékség előtt, hanem az, hogy bemenjen vásárolni... A fogadtatás túl szívélyesre sikeredett a tulaj részéről, kíváncsiak vagyunk, akkor is rugdosással…..
A film, amit egy párhuzamos dimenzióban Neil Gaiman írt és Guillermo del Toro rendezett, avagy ősszel vajon megmutatja-e a Marvel a DC-nek, hogyan kell sötét és komor hangulatot varázsolni könnyedén? Alkotói szerint a mű magasabb szintre emeli a 3D technológiát, a látvány a sztorit szolgálja és…..
Hedley Lamarr 2016.04.13 10:34:47
Hedley Lamarr 2016.04.13 12:08:23
@megnevezhetetlen: már a Marvel honlapján én is, de csak mert a FBn teleposztolták ezzel midnenféle különb oldalakon, ha direkt kerestem Youtuben nem volt meg.

elég erős videó lett megnézve, jó, hogy nem tömték tele rögtön a többi franchise arcával :)
A hajtás után megtaláljátok a 2017-ben érkező DuckTales reboot első hivatalos fotóját. Bár laserjet és aeroplán helyett Dagobert bácsi, Donald, és a többiek egy jóval régimódibb járgányban láthatóak rajta, nekem ez a stílus jobban fekszik, mint amitől Kacsamesék generációvá váltunk annak idején. A…..
Közeleg az újabb év vége (talán megint elfelejtettünk szólni, de hétéves lett a blog október végén, hurrá!), ideje újra számot vetnünk szánalmas kis életünkkel és mindazzal, ami valóban foglalkoztat és befolyásol minket. Az év Top 5…..
 - SPOILERMENTES -* Réges régen, egészen pontosan harminc év elteltével a Birodalom bukása után az annak romjain szerveződő Első Rend, míg a Lázadók örököseként az Ellenállás feszül egymásnak a hatalom megszerzéséért. Végre megint úgy tűnik, mintha a távoli galaxisban…..
FashionKilla 5 őszi trend 2015.09.03 13:32:43
Ugyan az időjárás egyelőre még nem utal az ősz megérkeztére, ettől függetlenül az iskolák megnyitották kapuikat, valamint a ruhaboltok polcain is az évszaknak megfelelő darabokkal találkozhatunk. Utóbbit boncolgatjuk…       Báránybőrbe bújva A hetvenes évek után…..
Oscar Isaac azért jobban fest kék izéként az Entertainment Weekly hasábjairól kiollózott jelenetfotókon ill. borítóképen, mint anno Arnold egy másik képregényből szalajtva. UPDATE: Egy tegnap kimaradt forgatási képen kívül további mutánsok, valamint egy eddig meg nem…..
Hedley Lamarr 2015.07.16 22:42:32
Modorosblog A LinkedIn-jelenség 2015.06.27 20:45:33
Hogy milyen gyorsan változnak a dolgok, ahhoz elég csak példának okáért egy jó régi (na jó, csak 2009-es) posztunkra visszanézni (A közösségépítő oldalak, ami még egyértelműen az iWiW-ről szólt - az alján némi "egyéb"-kategóriával, mint pl. a MyVIP vagy a Facebook:   A…..
aeon flux az új pókember pedig... 2015.06.23 18:45:00
A Variety-nek hivatalos források is megerősítették, hogy A lehetetlenben megismert, majd a Majd újra lesz nyárban ismét felbukkant Tom Hollandra esett a választás: ő öltheti magára Pókember piros-kék gúnyáját. Ezt először a következő Amerika Kapitányban teszi, amelyet majd…..
Ha egyszer találkoztál Clint Eastwooddal, azt többé nem feleded el. Valószínűleg így lehet ez a valóságban is: 193 centiméteres magasságával, szikár vonásaival és mindig fürkésző kék szemeivel tuti, hogy beleégeti magát az ember retinájába, és eme megjelenéshez határozott…..
A Star Wars Celebration keretében leleplezett előzetes nálunk is szétvetette a házat (én voltam olyan merész, és képkockáról képkockára szételemeztem), és most már magyarul is végigborzonghatjuk. Gondolom, sejtitek, kinek a hangján szólal meg Han Solo a trailer végén. Ja, és…..
Hedley Lamarr 2015.04.29 13:00:49
@m.martin91: a sitten megtört. a hangja.
Az elsőajtós őrületben én ott tartok, hogy az éjszakai buszokon ez a módi, de úgy látom, rég túlhaladt rajtam a történelem. Nem tudom, hogy az egész macera mennyire éri meg a BKK-nak, de különbséget nem látok a budaörsiek és a budakesziek között, úgyhogy tényleg fura a más…..
Judit elég rutinos versenyzőnek tűnik gáz fronton. Figyeljük meg, milyen lazán, mintegy mellékesen veti oda, hogy volt már CO mérgezése is. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem egyből a márkaképviseletet hívta, megspórolt volna magának egy agyvérzést. De, ha már utólag kell…..
Josh Trank (Az erő krónikája) meglehetősen érdekes dolgokat nyilatkozott a javában készülő Fantasztikus négyes-újrával kapcsolatban. Szokatlan dolgokat. Olyasmiket, melyek ritkán merülnek fel egy szuperhősmozi kapcsán: a rendező ugyanis hard sci-fihez hasonlította a balesetet…..
Hedley Lamarr 2015.01.27 22:27:30
@REMY: @E900:
de akkor mondjátok már el ti mit láttok ebből a filmből a klip, a színészek és a fekete-fehér testvérpár alapján, mi szórakoztató várható, amitől mondjuk ez jobb remake mint a Csodálatos Pókember a maga sztoriján belül?
Miután JJ Abrams elhúzott egy másik univerzumba, egy darabig úgy volt, hogy az első két rész forgatókönyvében jókora részt vállaló, ám rendezésben teljesen szűz Roberto Orci veszi át a stafétát, ám végül ő is dobbantott, így a Paramountnak gyors utánpótlás után kellett néznie, mert a Star Trek…..
Bence elégedetlenül dünnyög a bajsza alatt, pedig akár üdvözölhetné is, hogy a Remingtonnál győzött a Girl Power (oké, kicsit úgy tűnik, a józan ész fölött is). Kedves Tékozló Homár! Az alábbi egyben humoros és felbosszantó sztorit szeretném megosztani veled, ezt a…..
aeon flux trailer: get hard (2015) 2014.12.19 19:00:00
Will Ferrell egy gazdag pénzeszsákot alakít, aki már attól összeszarja magát, ha meglát egy afro-amerikait az utca másik végén, erre kiderül, hogy adócsalásért 10 év börtön vár rá, ahol valószínűleg már az első napon kicsinálnák, ezért felbérel egy börtönviselt(?)…..
Egyszer minden véget ér. Peter Jackson most utoljára látogat Középföldére, hogy befejezzen egy olyan történetet, amely szimpla kincskeresésnek indult, végül gigantikus háborúba torkollott, egy olyan csatába, melyben emberek, törpök, elfek, orkok és más lények küzdenek meg az…..
Hedley Lamarr 2014.11.17 16:29:45
@Pisti, az aragorn: igen, és elég idegesítő mert le sem lehet szedni manuálisan, inkább az angolt néztem meg
Adam Sandler... ne, ne, olvass csak tovább... Szóval Adam Sandler egy visszahúzódó cipészt alakít, aki talál egy öreg stoppológépet a pincében, melyet felhasználva csoda történik: a megjavított cipőkbe bújva azok tulajdonosának személyazonosságát is felölti, azazt a szó…..
Ugyan Hollywoodban 10-20 évenként késztetést éreznek arra, hogy újrameséljék az Exodust, de el nem tudom képzelni, ki fog majd bele újra - akár 50 év múlva is - Ridley Scott karrierjének legnagyobb szabású filmje után, melynek megérkezett az utolsó, epikus, nem... !EPIKUS!…..
A nemjóját! ..
Hedley Lamarr 2014.11.06 22:10:04
@totorohun: igen sajnos újat nem mutat, lassan már a Stop Shop-béli gúnyolódás szintjét ütik ezek a csöpögős trailerek és drámahegyek.

@danialves:
Ugye, remélem legalább a színészi játék kicsit feldobja hamár a film fele CGI, greenscreen akárhogy is hívjuk! :D
Az aktuális S.H.I.E.L.D. ügynökei epizód reklámszünetében pillanthattak bele először a nézők az épp forgó Ant-Manbe (melyben az idősebb Hangya oktatja ki a fiatalabbikat), továbbá a Bosszúállók folytatásának forgatásáról is kaphattak néhány képkockát, melyek közül valamiért pont Scarlett Witchet…..
Hedley Lamarr 2014.11.06 18:23:46
@theus: azért ez a csaj más filmekben is sokkal szebb, mint a két drogos testvére!
Ahogy azt korábban is jeleztük, hamarosan új és Európában többé-kevésbé egyedülállónak mondható mozi nyílik Budapesten, egészen pontosan a Bécsi úti Új Udvarban, méghozzá Arie Yom-Tov, a népszerű Gozsdu udvar alapítójának új fejlesztése keretében, amely a Buda…..