Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eboué

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat órakor kezd a vb-n a magyar ifjúsági válogatott. Első ellenfelünk a toronymagas esélyes Fehéroroszország. A hazai csapat átlagéletkora egy évvel magasabb, náluk alig van 1992-es az 1991-esek mellett, nálunk csak a csapat fele utolsó éves ifi.A magyar küldöttség vasárnap…..
Még sünözéstől zeng a fülünk, de már itt az újabb angol bajnoki forduló. Jelen esetben a harmincegyedik. Azoknak, akiknek már fogalmuk sincs, hogy ki kivel van, egy gyors helyzetjelentést. A Manchester United áll az élen, egy ponttal megelőzve a Liverpoolt, néggyel a Chelsea-t, de…..
A szakvezetés feláldozta a második magyar–finnt a csapatkerés oltárán, reméljük, sikerült levonniuk a megfelelő következtetéseket, és megtalálni azoknak az embereknek legalább egy részét, akiket érdemes lehet beépíteni a vb-keret harmadik-negyedik sorába. Ahogy jeleztük,…..
Eboué 2009.04.03 23:53:25
Nem értek a jégkoronghoz, és a cinikusabb emberek divatdrukker kategóriájába tartozom.
Ez egy felkészülési meccs volt annak érdekében, hogy a vb-n, a tétmeccseken minél felkészültebben játszunk. Mondhatjuk azt, hogy Pat feládozta a meccset, csak tegyük hozzá, hogy minek érdekében. Annak az érdekében, hogy minél sikeresebben szerepeljünk a vb-n. Ami nyílvánvalóan magasabb helyen álló cél. Számomra kifejezettem bátor, nagyon emberi és okos döntésnek tűnik, hogy olyan játékosoknak is lehetőséget adott, akik egész évben keményen hajtottak azért, hogy bekerüljenek a válogatott keretébe. Ha ezeken a meccsken teszem azt 10 nem stabil játékos közül csak 2 bizonyít és jogosan bejátsza magát a vb keretbe, már nyertünk. Ez ugyanis erősebb csapatot jelent, ami jó Pat-nek, a csapatnak, neked, nekem, mindenkinek. Azok a legnagyobb emberek akik ilyen döntéseket meg mernek hozni, adott esetben az árral szemben (bár ahogy észreveszem az 'ár' hokiban sokkal enyhébb, mint pl a fociban).
Az Omarozás szlovákozás gusztustalan volt, ugyan nem ismerlek, lehet hogy nálad nem, de százszor többet adtak ennek az országnak, mint sokadmagunk.
Különösen érthetetlen ez a morgás ezekben a napokban. Mikor, ha nem most vegyük észre, hogy vannak sokkal olyan dolgok, amiket meg kell becsülnük. ki gondolta volna 10 éve, hogy Miskolcon az A-csoportos válogatott csapatunk kap egy 6-ost a világ egyik legjobb csapatától, azután, hogy 1 napja megvertük őket?
Jön az újabb világbajnoki selejtező, jön az újabb három dolog – a hatos csoport kivételével mindent lehet szakérteni. Babos vagy Fülöp? Vaskó vagy Gyepes? 4-1-4-1 vagy 4-2-3-1? Látjuk-e a szőröstökű, svédek elleni csapatot, vagy öngyilkos bekkelésbe menekülünk? A…..
Eboué 2009.03.28 18:54:50
@Titi120: padozik Dzsudzsival
pepsifoci.hu/node/28811
Melepő a kezdőcsapat, bár idén gyakorlatilag nem láttam egyiküket sem játszani a klubjaikban. Én bízom a mesterben, ő töltött el velük öt napot.
Biztos vagyok benne, hogy be fogja küldeni Gerát, és az bármilyen állásnál is lesz, jót fog tenni a csapatnak.
Még talán a legvérmesebb ellendrukkerek is csak egy soványka londoni ikszben bíztak, de a United őket is meg tudta lepni azzal, hogy darabjaira hullott a Fulham ellen. Szombaton a Craven Cottage-i kettőnull árnyékában bújt meg Hiddink első veresége és az Arsenal…..
Eboué 2009.03.24 23:03:28

Ha valakinek, akkor Rooney az, akinek kijárt ez a mostani piros.
www.youtube.com/watch?v=CkwuZgCbAdY
@Strigo a divatdrukker:
szerinted tényleg a bírók felfogásával van baj??
A videó fényében különösen vicces ez a mondatod:
"Nekem az bassza a csőröm, hogy manapság valakit ötször-tízszer fel lehet rúgni/lökni/megakasztani/beleszállni/stb. , gyakran taktikai elemként alkalmazva az ellenfél legveszélyesebb játékosának darálását büntetés nélkül."
Rojtosra mantráztuk az angol futball európai dominanciájáról szóló dolgozatot, ma eldől, hogy a zátony négy csapata közül a két könnyebb feladat elé néző megél-e az odavágón megszerzett előnyből, és a történelemből táplálkozó papírformával, vagy egyikük lábon lövi…..
Még meg sem száradtak Jamie O'Hara könnyei, máris újabb forduló Angliában. Szörnyű titkot kell megosztanunk Veletek: nem szeretjük a hétközi fordulókat. Sokszor el is felejti az ember, hogy lesz, aztán megörül, hogy dejóestefociatévében, majd rájön, hogy a csaja nem tud…..
Eboué 2009.03.04 22:38:45
Első blikkre nyugis forduló elé nézünk. Azonban a kupaforduló közelsége, a sok sérült és az ingadozó formák miatt a big5-nak sem lesz könnyű dolga a hétközi fordulóban. Rangadónak talán csak Everton-Arsenal-t lehet nevezni, de pikánsnak ígérkezik Barton visszatérése…..
Eboué 2009.01.28 21:06:53
 A világ kisebb, mint valaha: a híradókban nézzük a görögországi zavargásokat, miközben a görög anarchisták egyik központi figurája itt jár közöttünk Budapesten. A Zóna.hu munkatársaként interjút készítettem a magyar fővárosban tartózkodó, Spártából származó…..
Nemzetközi karrierbe kezdtünk: írtunk egy cikket az IIHF honlapjának, amely meg is jelent ott. Az eredetit utánközöljük örömmel, noha sok újdonságot törzsolvasóink aligha tudnak meg belőle – a legszélesebb publikumnak szántuk, ismeretterjesztő célzattal. Sok különbség…..
Előző nap összefoglaló, most pedig beharangozó, az imádott hétközi forduló, amely felborítja a futballszurkoló életét. Az ember megnyugszik előre, hogy nincs BL, végre olvashat egy jó könyvet, feltehet egy James Brown lemezt, vagy megnézheti a House-t, de nem, a kedves FA-nek…..
Az európai kupák - főleg a kisebbik - miatt, ismét vasárnapra tolódik a hangsúly a Premier League-ben. Múlt héten a két tökutolsó randevúja számított a forduló meccsének, most a két éllovas csúcstalálkozójára fog gerjedni a focirajongók nagy része. A Chelsea - Pool mellett…..
Hát nyertünk. Vártuk, hogy így lesz, reménykedtünk benne (25 ezer néző tett ugyanígy a helyszínen), majd elveszítettük kicsit a hitünket az első félidő után, de a végére főnixként támadt fel bennünk újra, és őszintén meg tudtuk tapsolni a csapatot a lefújás után. Egy…..
Kéthetes PL-böjtön vagyunk túl, mégsem lehet azt írni, hogy semmi nem történt az angol labdarúgásban. Az átigazolási piac utolsó pillanataiban fontmilliók cseréltek gazdát, a válogatott meg hat pontot hozott a selejtezőkön, hurrá hangulatot teremtve a szigeten. Így a…..
Nou San Trafford Forrj be, csont! 2008.02.25 16:31:00
A hétvégi Birmingham-Arsenalról már a harmadik percben  tudtuk, hogy nem lesz mindennapi mérkőzés, fájdalmasan nem. Martin Taylor szerelni próbálta Eduardo da Silvát, és ez a próbálkozás agyonvágta a meccset és mindenek felett ellenfele további pár hónapját is. Illetve csak…..
1. A spanyol bajnokság még tartogathat meglepetéseket, kár, hogy a tavalyi évhez hasonlóan nem feltétlenül két remek, egységes, taktikus csapat versenyfutására gondolunk, hanem arra, hogy a kevésbé gyenge győz majd a végén. 2. Groteszk módon a Juventus elleni Roma-vereségnek…..
Félidőben a Real Madrid vezet, de ez az egyetlen bíztató dolog a királyi gárdával kapcsolatban, amit elmondhatunk. Második a Barcelona, amelyik régen látott gólzáporos teljesítménnyel jelezte, hogy nem adná fel a küzdelmet. Harmadik helyre szép csendben az Atlético Madrid kúszott…..
Boxing Day. Ezen a napon - vagy 27-én - régen a szegényeket ajándékozták meg a gazdagabbak, vagy éppen a nekik dolgozó szolgálókat és munkásokat, és hagyományosan rókavadászatot tartottak. Azóta pördült egy párat a nagy gyurmagombóc a Nap körül, a rókavadászat már tiltott,…..
Eboué 2007.12.27 01:01:10
Volt itt tegnap ez a meccs. Chelsea-Liverpool. Nem volt valami nagy durranás, sőt, igazából csak becsületből néztük Heinrich kollégával együtt, volt néhány jelentéktelen kommentárunk bizonyos játékosok megmozdulásairól és megállapítottuk, hogy Lampard neje nagyon kapná, aztán…..