Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1kutyabarát

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik sem úszta meg balhé nélkül a választási vereséget - és hogy ez mennyire fontos a Fidesz, mi sem jelzi jobban, minthogy nem kis részben épp a propagandakiadványaik adnak teret a párt belügyeinek. Az azonban csak nézőpont kérdése: áruló-e Toroczkai László?..
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..
1kutyabarát 2015.10.15 00:10:10
Adatkéréssel fordultam június közepén Seszták Miklós, frissben kinevezett nemzeti fejlesztési miniszterhez, azt tudakolva, hogy a 2003-as paksi üzemzavar hulladékainak elszállításával kapcsolatos problémák kezelésére vajon van-e a minisztériumnak bármiféle elképzelése?…..
 Újra és újra felröppennek a hírek kutyatámadásokról az országban. A legutóbbi esetnél két gyereket támadtak meg a család kutyái. A hab a tortán, hogy az egyik kereskedelmi média híradójában a hír végén hozzátették, hogy nem tudni, meg voltak-e kötve a kutyák.  …..
A Hunvald-ügy 145. Az új tanú 2013.11.03 01:08:51
Affenébe, már megint! Nekiálltam szépen megírni az aktuális szösszenetet arról, hogy biza’ érdekes dolgok történnek manap- ság az ilyen-olyan ügyekben, legutóbb például a Molnár-ügyben. Tetszetek tudni, hogy új, mindent eldöntő tanú került elő most a másodfokú…..
Van egy jó hírem jobbra és balra is. Mindazok, akik úgy töltöttek be állami vezetői tisztséget (közigazgatási és helyettes államtitkárok) vagy a Kormány, illetve a miniszterelnök döntése alapján államtitkári juttatásokra voltak jogosultak (országos parancsnokok és…..
Vastagbőr A legjobb Orbán-beszéd 2014.02.13 09:01:00
Hallottad már a legjobb Orbán-beszédet? Biztos hallottad, élőben adta a TV, vagy ott voltál az Astorián 2007. október 23-án. Orbán tökéletes felvázolta a helyzetet, hogy merre kellene tartania az országnak. Aztán 180 fokot fordultak és pont az ellenkezőjét teszik, amit a keleti…..
1kutyabarát 2014.02.14 22:41:57
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Ismét egy önjelölt minősítő, aki csak önmagát minősíti.