Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anomália

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
anomália 2015.10.26 22:05:40
@kilgore.trout: Csak a Réka témához: a reklámban tűnt fel, hogy ő lesz a vendég. A bejátszásokban az arckifejezése fogott meg, ezért néztem meg végül. Nem az ostobasága kavart fel, hanem az a teljes érdektelenség, amit az ő kicsi áloméletének határain kívül létező hétköznapi világ iránt tanúsít. Igénye sincs semmi olyan információ befogadására,ami nem közvetlenül érinti Rékát/Norbit/a kölyköket/a bizniszt. Norbi meséli neki,hogy mi történt a nagyvilágban! Bakker!! Mikor Fridi hosszasan magyarázza, hogy miért nem jó a nép arcába tolni a csudaretikült, meg,hogy tudja-e mennyi az átlagfizu. És látom Réka arcán azt a teljes értetlenséget: Milyen fizu? Mi van? Átlagemberek? Mi van? és szinte hallom a fogaskerekek csikorgását a pici fejében.
Odalépett Pankához és a következőket mondta szó szerint: Ez most nagyon fog fájni, te kis hülye. Na itt borult el az agyam. Olvasónk kislányát vitte vérvételre, ahol ahelyett, hogy a félős kislányt megnyugtatták volna, elkezdett minősíthetetlenül viselkedni vele a műveletet…..
anomália 2012.11.05 21:08:03
@Turchi: Igen!! A fent említett gyerek a mozgásérzékelőktől a lakásban, amik pici fénnyel jelzik a mozgást. Ki kellett iktatnunk a villogást, mert csak erről beszélt, többször nekiment a falnak, ajtónak, mert nem tudta levenni róluk a szemét. Semmilyen magyarázat, észérv nem használt.Oltás:smafu mozgásérzékelő: para a köbön.
hogyvolt Éden hotel - 2x28 2012.04.20 07:50:00
Tegnap a Pandorán nyilvánvalóvá vált, hogy Csírában még annyira sem lehet megbízni, mint eddig, színészi teljesítménye pedig legalább olyan ijesztő, mint Brokié. Csíra megkapta az édenhoteles geciség mértékegységeként is ismert Fehér Pókmajom nevet, mert kiérdemelte. Hiper…..
hogyvolt Éden hotel - 2x25 2012.04.17 06:00:00
Az előző héten Műanyag Pokahontasz utoljára rázta bele a szilikont a kamerába, Csíra visszatárt, hogy tovább hazudozzon, Hiperről meg kiderül, hogy egy elviselhetetlen picsa, aki Meláknak riszálja a csontos seggét, közben Elemzőból meg bebújós papucsot taposott, jól. ÚjPéter…..
hogyvolt Éden hotel - 2x20 2012.04.06 06:00:00
A feléhez ért a kaland, és ma egy faszi hullik, mindenképpen a férgese lesz, bárki megy, az a nagy büdös igazság. Szarban van mindenki, mert Omár védett, és azt csinál, amit akar, a kérdés az, hogy Terror mennyire hülyítette meg, illetve az ÚjPéter-koalíció elég erős-e ahhoz,…..
anomália 2012.04.06 08:31:54
@Neretil: Természetesen szabad országban élünk- vagy inkább szabad hotelben- Edina ott, azzal és akkor kefél , amikor kedve szottyan.
Pusztán annyit fűznék hozzá, hogy ezen események interpretálása az ő kicsi szájából számomra hiteltelen.
Az ártatlan naivság hamis látszatát kelti, így ha Máté lekoptatja, ő mártír lehet.
Ez nem érzelmes viselkedés.
anomália 2012.04.06 08:37:26
Egy új találmánnyal, a papírpalackkal próbálná zöldebbé tenni a bor útját a fogyasztóhoz a Greenbottle angol cég, számolt be a The Guardian. Az eredeti verzió tejhez készült – ez beválni látszik, jövőre például már fel is kerül az Asda szupermarketek polcaira…..
hogyvolt X-faktor 2x11 - 3. döntő 2011.10.31 09:00:00
Harmadik döntő, és rockest az előzetes ígéretek szerint, ez utóbbit fenntartásokkal kezelem a múlt heti „szerelmes dalok” után. DevilNóri mai külseje egyenesen sokkolja a teljes stúdióközönséget, zavart összesúgásokat és „húbazdmeg”-tekinteteket látok…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
A Való világ a nézettségi csúcsra hág nap, mint nap, mintha az egész ország elvesztette volna a távvezérlőt és csak az RTL Klubot tudná nézni. VV Jerzy egyet fingik, és címlapra kerül, Gigi fejfájása miatt akár a nemzetbiztonsági bizottságot is összehívhatják, Alekosz…..
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közzétette az öregségi nyugdíjasok ellátásainak összegét születési idő szerinti bontásban (pdf). Az öregségi nyugdíj a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényben meghatározott életkor elérése és…..
Abby az autóban, Joe hátul ül a bébiszitterrel, Lukáról beszélgetnek, hogy mennyire hiányzik a fiának és Abby reméli, hogy nemsokára itthon lesz. A kórháznál Pratt és Sam, hálálkodik nekik egy szépségszalonos nő, akinek meggyógyították a fiát, bár erre senki sem emlékszik,…..
Brazil testvéreinknek van egy olyan áldott jó szokásuk, hogy regényeket sorozatosítanak. Mint mi a Rózsa Sándort, meg a Falu jegyzőjét, csakhogy Brazília hússzor akkora, mint Magyarország, úgyhogy a telenovelákban sem kispályáznak. Az Escrava Isaurát meg sem állították…..
Erre varrjanak szociológusbajusz-szálakkal borzasított gombot: kollégánk, B., a hétvégén tanú volt egy esküvőn, ahol a nemzetiszín szalagos néni pikk-pakk levágta a vőlegényt egy számla nélküli ötezresre. Az indoklás volt a legszebb: azt mondták, négyen jönnek, de hat lett…..
A kisebb kábeles adók elég elhanyagolt helyzetben vannak, hiszen a kutya nem ismeri őket itthon, és ha az olyan fanatikus sorozatrajongók, mint pl. winnie kolléga a sorozatjunkie-n nem ír róluk, akkor itthon fogalmunk sincs arról, hogy kik állnak az olyan sorozatok mögött, mint a…..
Egy tisztességes, jól nevelt nő (angolkisasszony) ugyebár mindig pontosan tudja, hogy éppen ki dugja meg hátulról, mert ha nem, akkor nincsenek mentő körülmények, úgymint sárban fetrengés, befogott száj, halálfélelem, vagy kavargó rendőrségi gyakorlók susogása. Bánó is…..
Lehet kritizálni a magyar szinkront, de csak addig, amíg nem hallgattunk bele, mondjuk egy szinkronizált X-aktákba a Pro7-en. Ott Scullynak egy negyvenes, dohányos családanya adja a hangját, vagy lehet, hogy harmincas, de akkor férfi. Rosszabb, mint a nyolcvanas évek kalózvideóinak unott,…..
Az Axe dezodor úgy látszik megvett egy egész rekesznyit a magyar férfimagazinok körül keringő szilikonozott szoláriumcsajokból, biztos 10-et vesz, tucatot kap akció volt valamelyik plasztikai sebészeten. Nem volt elég ugyanis Kustánczi Lia, de most itt van Dundika, a playmate is, aki az…..
Babonás nap van a kórházban, mert négy beteg gyors egymásutánban távozik közülünk, és a hullaházból az az infó jön, hogy a babona szerint vagy három, vagy hét halál van, már ha csoportos a téma, ugye. Nem tudom, hogy itthon ezzel hogy vannak az orvosok, meg kéne kérdezni.…..
comment:com Coen, Bruce Lee, Nalin 2007.04.17 17:08:00
Peches ember, akinek ma nincs Cinemaxa, ugyanis Coen-nap van, vagy micsoda. Na jó, az hogy "nap", az túlzás, de két Joel Coen-filmet is legurítanak egymás után. A Kegyetlen bánásmód nekem az egyik kedvencem, igazi ütős komédia Catherine Zeta-Jonesszal és Clooney-val…..