Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aeren

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 http://mlm-atveres.blog.hu/2011/05/30/botanoo#comment-formA fenti blogról folyamatosan törölték az értelmes hozzászólásokat, és betelt a pohár, nyitottam egy normális blogot a témának.Az alábbi volt a kommentem, szerintem ez sehol se sértő, csak alátámasztottan cáfolta Bagee…..
Modorosblog Az önérzetes ügyfél 2010.08.19 07:00:00
-Hallod, teljesen kivagyok. Nap mint nap hívogatnak ilyen telemarketinges csicskák kiváló ajánlatokkal, meg hogy ide meg oda fektessem be a pénzemet - ha volna mit... lerázom őket persze folyton azonnal, ahogy az adatvédelmet meg az esetleges jogi következményeket hozom szóba. Kértem…..
Aeren 2010.08.19 14:22:59
@BéLóg: Kapufának hivják a BME egyik tanárát (A Bangó Margit Egyetem), mert mindig ez volt a szava járása a ponthatáros karókra (Hát ez kapufa volt, de kifele pattant, höhöhö).
A másik hozzászólást nem tudom hova tenni.
Aeren 2010.08.19 14:44:13
@darkmirjam: Ezt én sem értettem. Ha nem akarom, hogy összeöntsék, akkor nem egy "vodka-narancsot" kérek, hanem kérek szépen egy 5 centis vodeszt, meg egy pohár (2-3dl) narancslevet. Aztat nem szokják összeönteni.

@Püspök utcai gombaszedő: 2001-ben tanultunk a szárnyai alatt (illetve én 2004-2005-ben szakirányon is), most hogy igy mondod, rémlik valami, szerintem mi is tanultuk ezt, de már nem igazán emlékszem.
Ez az az entitás-relációs diagrammos cucc volt? Mi azt csak gondolatolvasós feladatnak hivtuk, mert nem a jó megoldás volt a lényeg, hanem annak a megoldásnak a kitalálása, amit PTZ fejében megszületett(különben a fele pontszám biztosan ugrott).
Aeren 2010.08.19 14:51:11
@sydo: Neeeeee... Most megvilágosodtam :)
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
A kampány első állomásán  Kedves barátaim! Bár bíztunk a győzelemben, de az végül elmaradt. Tegnap zárult le a civilbudapest.eu nevű igen civil kezdeményezés szavazása, ahol szerény személyem helyett Magyar György ügyvédet választották az úgynevezett civilek…..
Filmdroid Avatar tv spot 2010.07.18 14:42:43
A Fox és James Cameron úgy döntött, hogy augusztusban újra a mozikba küldi a hatalmas sikert elért Avatart, a film ezúttal 8 perccel lesz hosszabb, eddig még nem látott jeleneteket fog tartalmazni. A stúdió hozzá is látott a marketinghez, egy tv spotot mutatott be, amelyet még…..
Aeren 2010.07.19 11:01:09
@koimbra: Na az biztosan nem én voltam. Én ugyanis megnéztem :)
Bár nem kenyerem az ilyen blogolós hozzászólás, de én sem értem a fikázó emberek motivációit. Ha nem tetszik valami akkor lesz@rom, nem irogatok és virulok otthon, hogy mennyi figyelmet kapok. Az imádókat sem értem, hogy miért válaszolgatnak ezeknek.

Én spec megnéztem 3d-ben aztán IMAX-ban is. Aztán másodszor és harmadszor. Aztán BlueRay-en. Szerintem 2D-ben(igaz, csak BR-en láttam) is szép a film, nem csak a 3d viszi.

Sztori? Van a filmnek, nem is kevés. Eredeti, soha sem láttunk még ilyet? Semmiképp, de ezt már kielemezték. Sőt, képregényt mutattak a kék bajszos macskanőről Tarzan mögött, volt egy másik történet, ami még jobban hasonlitott erre a sztorira mint a Pocahontasé. De sztori volt, és engem spec lekötött a film végéig(nem nagyon találtam kivágandó jelenetet).
Aeren 2010.07.19 11:45:16
@Falshang: A könyvvel már szemeztem, ezek szerint érdemes lenne belekezdeni?