Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Temüdzsinn (törölt)

0 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy mostanában elvégzett felmérés szerint az olaszok 59 százaléka azt állítja, hogy nagy segítséget jelent számára, ha foglalkozik saját spirituális kérdéseivel. Sokan merítenek pozitív energiát ebből – és mi tagadás, nem csak Itáliában! Terjedni látszik egyfajta…..
Nem értek a politikához. A március 15-ei miniszterelnöki beszéd most mégis elgondolkoztatott. Orbán Viktor elég energikusan fogalmazott: „Nem tűrtük el 1848-ban, hogy Bécsből diktáljanak nekünk, nem tűrtük el 1956-ban, hogy Moszkvából diktáljanak, most sem hagyjuk, hogy…..
Temüdzsinn (törölt) 2013.11.28 04:01:40
@Izrael misztériuma:
"Ha megölik a zsidókat, Istent is megölik"

Isten a zsidók előtt is létezett. Ez egy nagyon butuska de megvezető mondat!

" Amikor ezt látta, az asszony megtért, keresztény lett, Jézus, a Bárány kinyilatkoztatta magát neki, feltárult előtte Izrael szenvedéseinek megváltó szerepe, amely része az egyetlen Bárány megváltó szenvedésének"

Megtagadtátok és keresztre feszítettétek Jézust 33 évesen! Fölösleges ez a folyamatos vakítás! Mert sokan látnak!
Egy olyan tapasztalatról szeretnék most beszélni, ami egy kicsit mindenki lelki életének része, ha nem is esik gyakran szó róla. Bizonyos fokig mindannyian átélünk elkülönültséget, izolációt, egyedüllétet. Ha akarjátok, és megengeditek nekem, mondanék valamit a papi,…..
Temüdzsinn (törölt) 2013.12.02 04:19:51
Shlomo Sand, izraeli történész tavaly ősszel magyarul is megjelent világhírű könyvét olvasom, melynek címe: “Hogyan alkották meg a zsidó népet?” (The Invention of the Jewish People). A könyv bemutatója épp a házunkban volt, amelyen maga a szerző is megjelent. Mindaz,…..
Temüdzsinn (törölt) 2013.11.26 13:03:39
@Izrael misztériuma: Persze-persze :-). Ilyenkor mély hallgatás vagy terelés jön :-).
Temüdzsinn (törölt) 2013.12.01 10:52:55
@Izrael misztériuma: Annyira összezavarodtál hogy nem írtál semmit.......

A bűn pszihológiája: tagadás, hallgatás, elfogadás.

A 2. fázisban vagy.

Régebben még tagadtál.....
Kéznyújtás címmel ez év szeptemberében a freiburgi érsekség olyan lelkipásztori irányelveket bocsátott közre, melyek megkönnyítenék, hogy az elvált újraházasodottak szentségekhez járuljanak. Gerhard Ludwig Müller érsek, a Hittani Kongregáció prefektusa az irányelvek…..
Temüdzsinn (törölt) 2013.11.24 16:56:53
Temüdzsinn (törölt) 2013.11.25 12:28:15
@Dr. szpahi:

" "globálisan kötelező mikrochipekről", az szerinted nem paranoiás, pánikbeteg?!"

Pedig nagyon is erre megy a dolog!

" ezek egyetlen céljáról, az Egyházrombolásról"

Ez kicsit olyan megint mint amikor a bankár világról beszélünk az nektek fasizmus!
A Igazságról kell beszélni, a valóságról. Aztán ezt ki-ki értékeli a maga módján.
Az Egyház pedig önmagát rombolja........
A Torre di Venerére való emlékezésnek kellemetlen a levegője. – e mondattal kezdődik Thomas Mann novellája, a „Mario és a varázsló”. Mindez, ti., a kellemetlen emlékezés, nagyon is igaz a november 14-i bemutatóra is a megújított Erkelben, amelyet – a sors iróniája – épp…..
Nem is olyan régen érdekes rádióadás hangzott el a Kossuthon. A műsorban egy vizsgálat eredményeit közölték. A Stanford Egyetemen végzett kutatás szerint a metaforákkal történő társítás nem csupán egy gondolati társítás, de azt is meghatározza, milyen megoldásokat…..
Egy kis faluban született, egy vidéki asszony gyermekeként. / Egy másik faluban nőtt fel, ahol harminc éves koráig ácsként dolgozott. / Ezután három évig vándorprédikátorként élt. / Sohasem írt könyvet. Sosem vállalt közhivatalt. / Sohasem volt családja vagy otthona. Nem járt…..
Temüdzsinn (törölt) 2013.11.10 07:42:20
@misihanna: Kedves Misihanna!

Néked sem ártana értőbben olvasni, s mi több némi kritikus hozzáállást tanúsítani!

A zsidókat a vezetőik irányították nem?! És elég szépen követik őket a mai napig nem?!

Jézus sosem volt zsidó.......de persze a mainstream ezt állítja, az Igaz tanok pedig eltűntek....érdekes.

Maguk a zsidók azok akik sohasem fogadták el őt messiásnak! Nem is az ő messiásuk, hanem a szkíta népeké!

Természetesen a bibliában is benne van még sok helyen az erre való utalás, de amikor elolvassátok, akkor el kezditek a sekélyes történelmi ismereteitek és a hittanórán belétek vertek alapján értelmezgetni, és torzítani, pedig csak el kéne fogadni azt ami a bibliában le van írva!
Nem olyan bonyolult ez! Olvasol - értesz! Ne hagyd hogy megmagyarázzák neked, hogy te mit olvastál és az mit jelent! Csak józan fejjel és nyitott szemmel olvass!
Temüdzsinn (törölt) 2013.11.11 05:55:08
@misihanna: Akkor Betlehem városa még nem is létezett. Történelem hamisítás hogy ott született.

Szerinted talán még az angyal is zsidó volt ugye?!

Főleg Galileában tartózkodott ami a gojok földje. Galil hag gojjim. Gojok földje.

Hogy lehetne zsidó egy isteni származású lény?!
Nem mindig szoktam papi ruhában utazni, mert olyankor rendszerint akad egy útitárs (főleg, ha enyhén spicces…), akinek ellenállhatatlan késztetése támad, hogy elmesélje az életét, ami persze végül nem használ se neki, se nekem… Viszont letagadni sem szoktam az egyházi…..
Temüdzsinn (törölt) 2013.11.09 04:16:04
@bélaybéla: Előbb-utóbb ennek vége lesz. Néhány évszázadonként az emberiség megszabadul a kártevőktől.......ez a tapasztalat. Éled, ébred a világ!
Sokan úgy gondolkodnak Isten akaratáról, mint ha az valami fátum szerű, megmásíthatatlan határozat lenne, ami a mi emberi hozzáállásunktól függetlenül mindig és feltétlen megvalósulna.  Amit Isten akar az úgy lesz és kész. Ez a kép hivatáskeresésben olykor egészen bénítóan és félelmet ébresztően…..
Temüdzsinn (törölt) 2013.11.04 19:46:00
@bélaybéla: Van egy Kassai-féle Sólyom fantázia nevű íjam :-). Jó kis darab!

Viszont az Egyiptomiak tudtommal Atlantisziak míg a Magyarok Szkíták. Ez két külön "brancs" .

Az Atlanti-Lemúr konfliktusnak, ami manapság is zajlik az "örökösök" között ( Angolszászok-Arab világ ), a résztvevői mindig is a Szkíta népek ( vagy a Göncöl népei ) ellenségei voltak.
Temüdzsinn (törölt) 2013.11.05 03:21:20
@khamul: Jaj megjöttek a "rendőrök". Dehát ez egy keresztény blog: fő a szeretet ( nemlétező ), igaz? Tolarencia......és a többi.
Kamu-ember ( Khamul ), gratulálok:-)
Temüdzsinn (törölt) 2013.11.05 14:34:54
@matthaios: Nézz magadba!