Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laczek

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először láttam ezt az egyszerű szerkezetet, csak elismerően csettintettem. A faéknél kicsivel bonyolultabb padra lenyűgöznek egy rendes, széria motort, aztán bárki felülhet, megtapasztalni a Harley-életérzést. Born to be ride, wild to be free, épp csak a hajadat nem fújja a…..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
laczek 2014.08.17 20:07:19
Épp Göbivel ültünk az irodámban, amikor Marci hívott, aki a Velvetnél dolgozik. Autót akart venni, mert a biztosító kifizette a korábban elpusztult Zastava (Yugo) árát. Elmeséltem, hogy nem olyan rég vettem egy Bogarat, és hogy volt egy példány, amit megnéztem ugyan, de hosszas…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Így járt Kopasz, a Becsületesnepper az első Faluvégi Faroláson, fogadjátok szeretettel: Az előző pályanapok után elhatároztam, hogy nem hagyok mindent az utolsó pillanatra, mindent megcsinálok időre.  A múltkori fékproblémám után csak a fékolajat és a hátsó féktárcsát…..