Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denever1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frissitve: 2016. 10. 24.   Summary: I tested a few roll 35 mm films which was exposed at the 1956 Hungarian freedom fighting. 4 of them have cellulose nitrate base and 2 acetate cellulose. Opposite of the well known Kodak statistic where the last time manufactured nitrate film for…..
Vannak férfiak, akik idővel nemesednek, mint egy jó bor. Sean Connery a legjobb példa erre, hiszen amíg fiatal korában elsősorban a külsejével hódított, idősebb éveiben fényévvekkel vonzóbb lett női szemmel nézve. Érett, sármos férfiként nekem személy szerint sokkal jobban bejött, mint James Bond…..
denever1 2016.08.08 17:17:47
A Bubi, azaz a fővárosi kerékpárkölcsönző – ha nem csúszik újra – fél év múlva indul, a Budapesti Közlekedési Központ viszont már készül a növekvő biciklis forgalomra. A város több pontján új forgalmi rendet alakítottak ki, hogy megkönnyítsék a kerékpárosok…..
A magyar Spektrum gyártott egy Behálózva című ismeretterjesztő-sorozatot, amely november 2-án, 16 órakor indul. Barabási Albert-László erdélyi születésű hálózatkutató munkáját mutatják be, aki most Bostonban él, kutat a Harvardon is, és ő találta ki a skálafüggetlen…..
denever1 2013.11.02 06:19:33