Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Crazy One

2 bejegyzést írt és 474 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes módon, alig olvasni arról, hogy megszűnt a fogyvéd, legutolsó nevén NFH. Mintha az ötlet is a két ünnep között született volna meg egyik pillanatról a másikra. Felesleges tagadni, a fogyvédnek menni kellett, meg kellett szűnnie. Éppen a neve miatt: mindent csinált, csak nem védett. Pláne nem…..
Szia mindenki :) Ugye a nyitó posztban arra kellene a választ keresni, hogy ki vagyok, miért indítottam a blogot,meg a hasonló általános kérdésekre. Na most, hogy én ki vagyok, az tökmindegy. Blogoltam világ életemben, volt blogspot is, meg a wordpress, de mindegyiket meguntam, hátha a blog.hu…..
Együttérzünk Dániellel, de sajnos lehet, hogy ez a legtöbb, ami a helyzetből kihozható, szakértőink ugyanis ezt írták: "sajnos a hiteligénylésről azt kell tudni, hogy néhány jogszabályban meghatározott minimális előíráson túl a bank saját üzletpolitikája alapján maga határozhatja meg, hogy ad-e…..
The Crazy One 2016.07.29 17:55:44
A megalázott kisember keserű panasza. Nem nagy dolog, hiszen effektív kára nem származott belőle, de azért ki az, aki szívesen kullog végig a biztonsági szolgálat gyűrűjében az egész áruházon, pláne ártatlanul? Tisztel Homár! Panaszom mögött inkább súlyosabb emberi érzelmek mintsem egy nagy…..
Otthon Melege Program a "rászorulóknak" - írta címnek olvasónk, és hát a sztori alapján az NFM szerint egy rászoruló legfőbb ismérve nem az, hogy ipari műemléknek beillő hűtőben tárolja a tejecskét, hanem hogy alapnak tekinti a kiszemelt pályázat naponkénti elolvasását, és kellően éber és gyanakvó…..
The Crazy One 2016.07.29 08:16:14
Utazni jó. Utazni drága. De a legdrágább a megbízhatatlan helyen történő vásárlás.  Tisztelt Tékozló Homár! 2016. május 25-én a Bravofly oldalon 2 db repülőjegyet vásároltam a Budapest- Istanbul járatra június közepi indulással természetesen útlemondási biztosítással. Néhány nappal később…..
The Crazy One 2016.07.28 09:37:12
@The Crazy One: picsát, nem pizzát :)
Percek óta azon töprengek, hogy hogyan készülhetett Kiskunmajsán a Jonathermál fürdő árlistája. Marika néni a pénztárban aggódott, hogy kinek adhat családi jegyet, a vezetőség meg azt találta legegyszerűbb megoldásnak, ha az Alkotmánnyal összhangban szórakoznak a fürdőgatyás népek? Vagy eleve…..
The Crazy One 2016.07.27 17:07:01
@tokapi: Zsuzsika nem volt a barátnőm, a Tyúkász haverom szeretője volt. Ő odadta mindenét, nekem a személyi igazolványa kellett.
rettenetes dolgok vannak ott: amikor hárman vagyunk a szaunába, a haverom, egy cseh öregasszony és én. A haverommal megbeszéltük, hogy milyen csúnya ez a szőrös meztelen cseh öregasszony, az kimegy és kiderül, hogy magyar :)
The Crazy One 2016.07.28 09:24:20
@Terézágyú: igen, a visszatérő probléma, a munkáltatóval szembeni lojalitás. Dolgoztam olyan helyen, ahol az utolsót is kifacsarták belőlem, sőt még azután is kétszer. Az állandóan mondat ekkor ugye ez: " ha te így, hát én is így"
Na ott megfigyelhető volt az, hogy nem egy perc, hanem egy másodperccel nem maradtunk 18:00,00 után. Megírt email ott maradt draftban, mert szori, lejárt a munkaidőm. Másnap reggel meg 08:58-kor még hozzá sem értünk a számítógéphez, mert 9-től vagyunk fizetve.
Aztán van az cég, azzal a főnökséggel, ahol felfogták azt, hogy a stresszmentes melósnál jobb befektetés nincs. Halisten én most egy ilyen cég felé buszozok. Hogy mikor megyek ebédre? Majd ha raérek. Haza mikor? Majd ha végeztem.

No de visszaterve a konkrét esetre: amikor a város megvette a termált a maffiózótól, akkor semmi nem változott, csak az alkalmazottak bére, 80 euróval lefelé. Merthogy ennyit keres egy városi alkalmazott. Aztán ebből következik a nemebaszomkörbe mentalitás, és az, hogy az ember nem dolgozni járnak, hanem kibekkelni valahol 8 és fél órát...
Olvasónkat be még engedte a Westen pakolórendszere, kifelé viszont már nem mehetett a reggel ugye ugyanannyira lejárt bérlete miatt, amit szerinte egy heti 3x mindössze 4 órát, természetesen munkaidőben nyitva lévő helyen lehet kiváltani szigorúan készpénzért. Ha ez tényleg így van, és erre a D útra…..
The Crazy One 2016.07.27 09:26:16
@Manyecs: neeeee, mert elkepzelem :D
The Crazy One 2016.07.27 09:40:35
@Manyecs: aki szabad, annak mindent szabad :)
The Crazy One 2016.07.27 18:42:13
@Nick-son: mert ötödikén, ha napközben rendezed a számlát, akkor este felnyílik a sorompó...
via GIPHY Van az úgy, hogy a boltban jónak tűnik valami, aztán később mégis kiderül, hogy jobb lett volna otthagyni. Olvasónk arra volt kíváncsi, hogy tehet-e ilyenkor valamit azon kívül, hogy eladja valami fb-csoportban vagy odaadja a kutyának játszani. Tudatos fogyasztó…..
The Crazy One 2016.07.26 21:48:05
@neet: sportsdirect.
@Kenderice: tehát ne is árulom úszáshoz dolgokat, ha még egy nyomorult uszodát se képes felhuzni az uzlettérben. Tényleg soha semmi felelőssége nincs a vevőnek?
The Crazy One 2016.07.27 07:50:14
@Kenderice: igen, te vagy a törvényi passzusok szerelmese, így akkor azt is tudod, hogy akár itt is, számtalanszor téma volt az elállás és hogy miért is szar: mert visszaélnek vele. A jogalkoto azért találta ki, mert a netrol képek alapján meg technikai leírás alapján rendelsz. A gyakorlatban úgy képzelte el a működését, hogy megerkezik, nem kell rohannod a kipróbálással, mert 14 nap, de annyi idő alatt csak időt tudsz rá szakítani, hogy KIPRÓBÁLD és el tudd dönteni, kell-e. Ehelyett mi van? A 14.napon bejelentem az elállást és a rá következő 14. napon visszapostázom. 28 napot nálam volt a termék.
Ezt hogy akarod törvénybe ültetni az üzletek esetében kipróbálható és nem kipróbálható termékekre? Maradjunk a dekatlonnál, sátrak. Faszán ki vannak állítva, belefekhetsz, látod, hogy elfértek, de kipróbálni mégsem tudod, mert a meglepetés éjjel jön, meg a legnagyobb melegben, aki sátorozik. Vagy a barlangász cuccok. Ott mit akarsz kipróbálni? Vagy értesz hozzá és tudod mit veszel, vagy nem értesz hozzá, de akkor ne menj barlangász felszerelést venni. Lépjünk egy sorral balra, ott a biciklik vannak. Aki szeret szineszkedni, az ráülhet és mehet a boltban pár kört. Ki tudtad próbálni? Lófaszt, órák után rajossz, hogy a legolcsobb nyereg nem is kényelmes. Visszaviszed, mert az országúti bringát nem tudtad kipróbálni országúton, a Mountain biket meg hegyen? Ugyan kérlek, nem véletlenül nincs szabály. Illetve van: nem és semmit! Marad az ügyfélorientált üzletpolitika, amivel szintén nem illik visszaélni: vidd vissza eladhato állapotban, ne talalgass hibás teljesítésről és akkor igenis vissza fogják venni a kettő euró tizenkilenc centes kecsua úszószemüveget...
Június 20-dika nehéz nap lehetett a Szerencsejáték Rt. informatikusainak életében, akik a történtek alapján elsőre nem is bírtak élni a hirtelen támadt bizonyítási lehetőséggel. Olvasónkat vígasztalja az a tudat, hogy a lottónyertesek élete amúgy is egy rémálom - ha már a lottós cég nem képes egy…..
The Crazy One 2016.07.26 12:11:46
The Crazy One 2016.07.26 17:52:08
Na, kedves olvasók, így akciózik  egy tudatos fogyasztó. Nemcsak hőbörög, amikor úgy érzi, hogy nem kapta meg, amit ígértek neki, de fogja magát, és egy határozott, bizonyítékokkal megtámogatott levelet ereszt a cégre. Bravó. Kedves Hilda! Nemrég küldtem mailt a…..
The Crazy One 2016.07.25 20:16:54
The Crazy One 2016.07.26 08:22:20
@Manyecs: iszaptérdű? Nálunk úgy hívják őket:)
The Crazy One 2016.07.26 08:40:40
@Manyecs: tényleg szeretjük Alsóörsöt:)
via GIPHY Klasszik szégyenletes apróbetűs megoldást alkalmaz a Protect. A szép színes, figyelemfelkeltő előoldalon fűt-fát ígér, a hátoldalon aztán kicsit pontosítja a dolgokat. Sok egyezés nincs köztük. Nem baj, ha sokan tudnak róla. Kedves Homár! Kellemetlen meglepetés…..
A Homáron májusban szerepelt már a soproni Hotel Fagus, mert olvasónknak csak a helyszínen sikerült értesülnie arról, hogy a szálloda felszámolás alá került, és lőttek a családi pünkösdi hosszúhétvégézésnek. A hotel új tulajdonosa akkor közleményben igyekezett megnyugtatni a kedélyeket. Károsultak…..
The Crazy One 2016.07.01 14:50:07
@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: mert egy tróger vagyok és mocskos a pofám :D
The Crazy One 2016.07.01 15:48:41
@gabors: másra most nem vagy kíváncsi? :D
Gyula aztán nem pöcsölt. Dokumentált, reklamált, elállt, fizetési meghagyott és végül bíróságig jutott a céggel. Tanulságos történet.   Lehet, hogy néhányaknak segítségére lesz az én történetem. Rövid verzió a képek kedvelőinek:- Extreme Digitalnál rendeltem fényképezőt- a futárnál beikszeltem,…..
The Crazy One 2016.07.01 12:04:27
@atpijkamo112: jééééééé, 110 komment után jött a leghasznosabb. Ezt jó tudni. Úgy is írhatnám, hogy ez FONTOS!
The Crazy One 2016.07.01 12:18:13
@nyakira: az nekem is tetszett.
Én a vonatjegy kifejezés hallatán még kígyózó sorra és alig látható betűkkel nyomott, kunkorodó fecnire assszociálok, szóval már az otthoni nyomtatás lehetőségét is óriási hujjogással köszöntöttem most, hogy megtudtam, hogy létezik, de olvasónk témában összegyűjtött kérdései ezzel együtt is inkább…..
The Crazy One 2016.05.23 13:24:44
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: utoljára finta ede fingatta meg őket, amire tudunk. Kíváncsi volnék, a háttérben mennyi szerelmes levelet kapnak a következetettség totális hiánya miatt.
Atpi a krónikás, ő biztosan darabszámra meg tudná írni, mennyi poszt lett leszedve a békesség kedvéért...
Nincs kész a szoba időre? A wifi csak a recepció falára tapadva él? Hajszál volt a levesben? Nem tiszta az ágynemű? Mik ezek a problémák ahhoz képest, ha az ember érkezéskor azzal szembesül, hogy bezárt a hotel, ahova nyaralni indult, annyira, hogy felszámolják, úgyhogy a befizetett pénze is ugrott!…..
The Crazy One 2016.05.21 10:48:25
@igazságos1..: igi köszönjük :)
The Crazy One 2016.05.23 06:15:39
@atpijkamo96:Aztán este 5-kor megáll az élet, csak tévézni lehet meg baszni.

El Hévízen pontosan így van! :)
Hát a hülyének is megéri! Kivéve a webshopot, ugye. Nem is adták oda. Az eset analóg a hirhedt Media Marktos esettel, ahol már megismerkedhettünk a feltűnő értékaránytalanság fogalmával. Itt csak ismétlünk, hogy tudjuk. Tisztelt Homár Hilda, Történt, hogy a Samsung…..
The Crazy One 2016.05.20 13:22:29
@enrico palazzo: "Ha valamit elbasztam, akkor elbasztam "

Ügyfél rendel mindenféle kramancokat, vinné a futár, az sms után hív a cégbe, hogy inkább visszamondja. Tisztességes, igaz ?
The Crazy One 2016.05.21 08:48:11
@bolondok közt viktor a király:
Az elallashoz való jog az fogyasztói jog, nem a webshopok találmánya. Tökmindegy hogy leszarja valaki, nem kérdezni kell, hanem bejelenteni és visszakuldeni. Ugyanaz, mint a vásárlók könyve: obegatnak, hogy nem adta át a boltos. Nem is kell kérni, meg kell fogni is körmölni.

Ezenfelül, van egy átvételi és megfizetési kötelezettség, amit az összes kipipált ÁSZF tartalmaz. Na, ezt szokták leszarni a fogyatékosok...
Igazán cseles a Vodafone, ha ez az Európa Napijegy nevű szolgáltatása tényleg így működik, márpedig eléggé úgy tűnik, hogy így.  Szóval, aki külföldre megy, az nagyon gondolja át, hogy mit szeretne, mert napi egy sms-sel egy hét alatt 8000 forintba fog kerülni a buli - még, ha az arról is szólt…..
The Crazy One 2016.05.20 07:40:35
@Phil Necro: neeeeeeee :D
Olvasónk meggondolta magát a T-home-mal való telefonos megbeszélést követően, és le is mondta az előző nap megrendelt szolgáltatást. A Telekom viszont ezt nem igazán akarja tudomásul benni. Megkérdezzük, mennyire jogos ez.    Szia! Leírom a sztorimat mert már nem tudom hová fordúljak vagy mit…..
The Crazy One 2016.05.19 13:09:18
@atpijkamo96: most regélhetnék a széttépett áldozatokról, meg ilyenek, de nem, azért annyira mégsem.
Stopperrel mérte, hogy mennyi ideig tartott neki egy házinyúl elpusztítása. Néhány másodpercnél tovább sosem jutott az egyébként fürge állat a kifutón belül. A hiúz meg nem ette meg, hanem csak legyilkolta, simán passzióból, aztán kifektette az áldozatát, mint a vadászok, meghajolt a gazdi előtt és ment halászni :D
Meg, hogy vett neki tehenet a paraszttól. Azt se ette meg, csak játszott vele. Úgy mondta, akkora a karma, mint nekem a lankadt faszom…

Kellegyhiuznekemis.hu
The Crazy One 2016.05.19 14:58:56
@The Crazy One: benéztem, ott a voda...
Közhely, de az embernek minden esetben eszébe jut, amikor tömegközlekedési járatra várakozik feleslegesen, hogy ha ilyen szolgáltatást nyújtana egy mobilszolgáltató, vagy cipészmester, akkor nemhogy felkopott volna az álla, de hozzávágták volna már a cégért, mint Mekk mesterhez minden epizód…..
The Crazy One 2016.05.18 17:06:01
@Dávid András: akarod mondani a diszpécser nem látja benn, hogy hol vannak az autóbuszok és a késést jelenteni kell, mint a kommunizmusban?
The Crazy One 2016.05.18 21:12:24
@igazságos1..: lakhatsz nálunk. Gyűsz?
The Crazy One 2016.05.19 07:27:47
@macihagyma: dijazom, ha nem vagyok egyedül a gondolataimmal...
Az Erste azt állítja, hogy értik egymást valakikkel. Miklós levele alapján ezek a valakik nem az ügyfelek. Kedves Homár, Egy érdekes kis történetet szeretnék megosztani veled a magyar bankvilág legaljáról. Családunk minden tagja az ERSTE banknál vezette a számláját…..
The Crazy One 2016.05.18 14:58:54
@atpijkamo96: "nemtom itt miből vezetted le"
volt már róla szó, repjegyes sirámoknál
The Crazy One 2016.05.18 15:09:59
@atpijkamo96: pár dologra valóban. Mondjuk Manyecska szexuális életét elég sokáig követtem, de fel kellett adnom.
Egy repülőút előtt vagy után csomagokkal megpakolva, időkeretbe szorítva az ember igazán nem vágyik még egy kis extrafaxnira, pláne, ha előre fizetett a dologért. Andrással együtt mi is kíváncsian várjuk a PlusAirportLine magyarázatát.  Kedves Homár! Az imént írtam az alábbi emailt egy reptéri…..
The Crazy One 2016.05.18 08:10:56
@Dávid András: "Amúgy az életben te mit teszel egy ilyen helyzetben? " Ha beszólnak nekem? Nem lehet gond, mert mindig van nálam néhány hitelesített másolatom az anyakönyvi kivonatomról. először is azt rántom elő és megmutatom, mert név nélkül ugye nem ugatunk.

" jellem béli problémákra utal" az, hogy te kérkedsz azzal, hogy te névvel és képpel írsz a Homárra hozzászólást, ahol rajtad kívül mindenki egy "hozzá(M) hasonló nímand...," igen, az bizony súlyos jellembéli hiba. a miérteket nem magyarázom, feljebb te magad írod az indokot. Tudod: a, az idióták és a tapasztalat. Vedd észre magad, gondolkozz el azon, miért is ad lehetőséget a blog.hu a regisztrációra, aztán gyere, szívesen látunk.
"De kösz hogy itt voltál!"
The Crazy One 2016.05.18 08:24:20
@Dávid András: De gyökér, rajtad kívül mindenki álnevet használ. Mert ez egy ilyen hely. Segítek: Sztálint se anyakönyvezték Aurelia Buendía néven, valamint Dr. Jozef Vengloš is már visszavonultan éi nyugdíjas életét és sosem tudott magyarul.
A kertészeti és erdészeti termékek nem közeli barátaim, mert általában veszélyes elemek és rémes hangok jellemzik őket, így rettegéssel vegyes csodálattal tekintek kezelőikre, és mélyen bánt, ha ilyen csalódás éri őket. Természetesen a személyes viszonyuláson túl…..
The Crazy One 2016.05.17 13:42:26
@atpijkamo96: nekem is ez jutott eszembe. A szénkefénél szikrázott? Mesélj még te szerszámhasználó ember. A sarokcsiszoló lapja meg kopik, igaz?
  Mindig azzal vádolják a BKV ellenőröket, hogy a pénz miatt büntetnek meg gyanútlan utasokat mondvacsinált okokból. Szerencsére nem minden ellenőr ilyen anyagias, tudunk mutatni ellenpéldákat is, amikor az ellenőr puszta önzetlenségből szívat. Jelen állás szerint a BKV járatain cigizni és csövezni…..
Néhányan már unják, hogy mindenkinek a Békéltető Testületeket ajánljuk, aki nem jut dűlőre egy fogyasztóvédelmi ügyben egy céggel, de ettől még mindig ez a legjobb esély egy viszonylag gyors és hatékonyabb megoldás megtalálására. Kivéve, ha nem. Üdvözletem! Tavaly vettem az Euronicsnál egy Nokia…..
The Crazy One 2016.05.13 11:51:16
@Hóhér az utolsó barátod: tehát akkor sokadszor is: a fogyvédnek sírni csak nettó időhúzás. Nem az a feladata, hogy egyéni panaszezeléssel foglalkozzon. Ma Magyarországon a bíróságon kívül nincs más intézmény, ami nem javasolna, vagy ajánlana, hanem DÖNT. Persze ez nincs ingyen, az ügyvéd sem, de ha igazad van, akkor nem jöhetsz ki rosszul belőle. Persze nem lehet baszni is, meg szűzen maradni is.