Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richan

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, mert tananyag, vagy szakdolgozat már voltunk, de lexikonban szócikk még nem. Mostanáig. Tudjuk, van abban valami perverz, amikor az ember a maga szobrát faragja, de minket sem a szerénységünk miatt szeret az olvasó, szóval megírtuk, itt lehet megnézni. Ha az elmúlt tíz…..
Ha érdekelnek az autók, biztos te is belefutottál már a Discovery Channel Autókerekedők című műsorába. Ebben Mike a kereskedő, és Edd, az ex-topgeares szerelő részről-részre megvesznek, rendbe pofoznak majd eladnak egy klasszikus típust. Felmerültek benned kérdések az autókkal…..
Richan 2014.03.12 18:07:00
@Venona project: Köszönet az infóért!
Van belőlük mindenféle: kicsi, nagy, olcsó, drága, elsőkerekes és összkerekes, a vásárlók feje zsong a sok rövidítéstől: SUV, SAV, crossover és miegymás, de valójában mindegyik ugyanabba a kategóriába tartozik. Telekjárók ezek, melyek korlátozott mértékben, de el tudnak…..
Richan 2013.11.01 23:03:25
@ommm:
Minden tisztelet a türelmedért, nevetséges hogy ennyi idióta ide jár trollkodni,elégedetlenkedni,Suzuki kereskedötöl a terepjáró oktatòig.Színvonalas,szòrakoztatò teszt volt,persze-van még jòpár SUV ezeken kívül,de ez itt ennyi volt,így is elég sok minden belefért. Ha nem tetszik lehet nézni Barátok Közt-et,esetleg X Faktor-t.ha egyik másik ember tényleg olyan okos mint ahogy gondolja lehet saját müsort,vagy autós site- ot indítani...
Mégegyszer gratula az egész TC stábnak,csak így tovább!!!!