Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SDEJC

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Februárban egy eddig még nem látott kiegészítő vált elérhetővé TS2016 alá, név szerint a Shanghai Maglev. Az Union Workshop fejlesztői úgy gondolták itt az ideje, hogy ne csak sínen, de mágneses betonpályán is vezessünk vonatot. Lássuk, hogy sikerült ez nekik!..
vonatmagazin TS2016: Semmeringbahn 2016.02.05 20:36:52
Rendszeresen jönnek ki TS (Railworks) alá a már-már sablon látványvilággal, és vezetési élménnyel rendelkező brit, német, és amerikai kiegészítők. Nem szoktunk írni róluk, mert habár mindegyik jó, meg szép alkotás, de csak a szokásos, semmi extra. Van azonban, amikor a szokásos összegért valami…..
Néhány nappal ezelőtt, pontosabban augusztus 14-én az Engine-driver.com közzétette az alábbi képet, ami azt taglalja, hogy kinek milyen lehetőségei lesznek a frissítésre. A tovább gombra kattintva mi is szemügyre vesszük a lehetőségeket.   Már rendelkezem a TS2015-tel Akkor…..
Aki olvasta a korábban megszűnt SimWorld Online Magazint, annak bizonyára ismerős lehet a cím szerkezete. A helyzet az, hogy ez nem véletlen. Ugyanis ezzel a cikkel kívánok visszatérni az íráshoz, immáron itt a VM blog keretein keresztül, kizárólag, mint író. Első cikkemnek pedig…..
Az Északkeleti Folyosó a legújabb generációs Siemens csúcsmozdonnyal A Train Simulator 2014 (szeptembertől már 2015-re változik az évmegjelölés) elődjei a Rail Simulator majd a Railworks 1-2 idején alig jött ki évente 3-4 olyan új kiegészítő az alapprogramhoz amely valamilyen…..