Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ant Rax

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paul Pogba távozása a Manchester United csapatához a korábbi csapattársait sem hagyta hidegen és a sajtó szerint Buffon és Dybala is becsapva érzezte magát. Az angol óriásklub világrekordot jelentő 89 millió fontért igazolta le a francia középpályást, s ezzel Pogba négy éves torinói kalandja véget…..
Úgy látszik az első könyves horrorírók tömegestül vették be tavaly a piacot itthon, itt van ugyanis egy újabb regény 2013-ból. A Jegroth-ess álnevet használó író első művének a kicsit meghökkentő Foghányás címet adta, ám az alcím elég beszédes és jól összefoglalja az…..
Anno a Ház az erdő mélyén kibeszélős-elemzős írásom elég nagy népszerűségnek örvendett, nem tudom, hogy azért, mert jó volt vitatkozni a film zsenialitásán, vagy csak mert tényleg megérdemelte a különleges bánásmódot. Így most kísérleti jelleggel ezt megismételném egy…..
Korábban csak egy teaser volt, aztán plakát, most pedig ez. Mit ne mondjak, első ránézésre nem több a többi olyan kannibál filmnél, amik 30-40 éve készültek. Ja és jöhetne már egy "felnőtt" verzió is, mert ez így kevés a lelkesedéshez. ..
Az a helyzet, hogy készülgettem én filmekkel anyák- és gyermeknapra, csak hol időm nem volt kritikaírásra, hol kedvem (amikor végre kisütött a nap?! jó, most pont nem, szerencsétek). De ímhol három film, amiben különböző aspektusokból közelítik meg a szülő-gyermek…..
Természetesen a tegnapi poszt csupán egy gyengécske bolondok napi tréfa volt, idén sajnos csak ennyire futotta. Azért a többségnek leesett a poén, persze vicces volt látni a komolyan vett reakciókat is:) Akkor most vegyük komolyan magunkat! Először is lássuk, hogy milyen záró…..
Ant Rax 2014.04.03 19:36:48
@purga: Tudom,hogy rajtam kívül nem sok embernek tetszik,de engem megfogott valamiért!?
Én soha nem megyek a nyájjal.Ha tetszik és mindenki fikázza akkor is:)))))
Különben jó lett az évad záród!(nem az ápr 1-es) hiányozni fog!
Jókat derültem rajtuk!(főleg a neveken)ezért is regisztráltam.
Ant Rax 2014.04.14 19:11:16
@Dr.Jones: Nem szeretnélek megbántani,de ekkora hülyeséget rég olvastam.Mi a francnak néztél végig három ismétlem három évadot nem részt ÉVADOT ha dögunalom volt számodra???????
Az utolsó rész egész érdekesre sikeredett. Az évad összességében fasza volt. ..
Ant Rax 2014.04.02 17:28:54
Ant Rax 2014.04.02 19:29:34
@Terror Dzsoni: Az első verzió Dzsonikám még nekem is undi............mondjuk a harmadik is:)))))
Bár velősnek velős........
Lassan szó szerint a végállomáshoz érkezik a negyedik évad, ennek hangsúlyozására most végre sokkal több szereplőt láthattunk. Bár sejthető módon az igazi izgalmakat a végére hagyták, mert eme epizódunkat leginkább a "vihar előtti csenddel" tudnám jellemezni. Marlboro Man,…..
Egy hétköznapi fickó egyik este kap egy rejtélyes hívást, hogy ha végigvisz 13 tesztet, akkor multimilliomossá válik, miközben persze minden lépését kamerákkal ellenőrzik. Hősünk belemegy és az előzetes láttán át fog lépni bizonyos határokat... Túl sok újdonságot nem…..
Ügyesen beszopattak minket a legutóbbi sneak peakkel, hiszen attól kellett tartanunk, hogy megint csak egy csapat útját követhetjük. Hát nem. Hanem kettőjét. Azért már ez is valami. Az epizód bár eseménydús volt, azonban jobban belegondolva van min bosszankodni. Akkor…..
Ant Rax 2014.03.15 06:57:37
@Baranyai Virág: Én úgy látom kezd a sorozat elbúvárosodni:)
Igaza van annak aki szerint majd az évad záró részeinél pörögnek fel az események.
Szemétség ,mert aki függő (mint mi)még ahogy egyik kedves barátom mondotta:még ha csillámporos pónik rohangálnának akkor is kitartanánk.
Ant Rax 2014.03.17 14:13:01
@Baranyai Virág: Pont most néztem meg a 14.részt.Nem spoilerezek,de a felétől végig sírdogáltam.Na ez a dráma!Nem az ,hogy mitől rúgjunk be.Különben mindenbe igazad van.Sajnos!Remélem az új évad kevésbé lesz profit orientáltabb.
Ant Rax 2014.03.17 17:53:24
@Baranyai Virág: Pont ezért jó a sori,hogy nem csak a nők és a férfiak.Még a különböző korosztályok is megtalálják benne ön ön magukat.Az én kislányom pont Lizzi korú.Valószínű engem ezért érintett meg jobban.A virágos résztől meg még most se térek magamhoz.
Na jó a többit Purga talking show után:)Lebaszarintank minket Virág:)
Hiába duzzasztották az idei évadot 16 részesre, ez a második etap egy nagy lufi. Az eddig történtek lényegét fele ennyi játékidőben is el lehetett volna mesélni. A mostani epizóddal pedig elértük (remélhetőleg) a mélypontot: a semmit ilyen szépen ritkán tálalják. De…..
Ant Rax 2014.03.12 18:53:00
@Baranyai Virág: Nekem nem jönnek be az AIDS-es filmek.Különben Leónsziónak szorítottam!Ezért juszt se nézem meg.:)
Ant Rax 2014.03.13 09:43:02
@doggfather: Azt hiszem akkor maradok a kill joenál.Elég vegyes kritikát kapott úgy,hogy kíváncsi lettem rá.Szeretem a megosztó filmeket.
Ant Rax 2014.03.13 12:30:18
@doggfather: Köszi most néztem meg a bemutatóját.Az alapján nem tűnik rossznak.Erről a filmről se halottam még.Pedig úgy nézem elég sok díjat nyert.
Még egyszer kösz:)
A sztori abból a jól ismert alapfelvetésből indul, hogy egy fiatal színészlányka meddig képes elmenni, hogy híres legyen... Ne nézzetek így rám, a hivatalos szinopszis egyelőre ennyi. Az előzetes pedig csak hangulatot ad konkrét információk helyett, de az legalább súlyos.…..
Ugyan a mostani epizódban sem láthattunk mindenkit, de a szereplők számát figyelembe véve nem lehet panaszunk, már csak azért sem, mert jöttek újak. Mivel szereplőink nem igazán találkoztak egymással, így maradjunk a jól bevált csoportos felosztásnál. Gyalogkakukk, Kadét és…..
Fellélegezhetünk, egy rész alatt letudjuk, hogy a többi szereplőnek mi lett a sorsa a Börtön Ostroma után. Az epizód felépítése ennek megfelelően nagyon egyszerű: egy csoport feltűnik, majd jön a következő. Visszatekintés nincs, csak előre! Vajon kik élték még túl? Lássuk…..
Ant Rax 2014.02.21 11:04:11
Ant Rax 2014.02.21 17:41:26
@Terror Dzsoni: Sajna Dzsonikám én már csak a családnak főzők húsi levest(állítólag nagyon jót)azt is csak tarja csontból:))
Purga felhívnám a figyelmed ,hogy nem kell ahoz hulla ,hogy valaki kannibalizájon.A röfi is frissen vágva jó:)
Előbb utóbb eljön az idő mikor elfogynak a készletek.
Erre ajánlanék egy filmet ami nem egy világklasszis,de a témába vág A végzet napja a címe.Vagy a nagy nagy kedvencemet a Fog és köröm.
Ant Rax 2014.02.26 11:20:14
@Terror Dzsoni: Dzsonikám járkáló fanokat nem bántunk.Tiltja a szabályzat.Na,de az önjelölt filmesztéták.........Na az már más történet:)
A törzsolvasók talán már megszokták, hogy egy-egy film kapcsán annyira fel tudom magam húzni kritikaírás közben, hogy szabályosan "kiabálok". Nos, ez most sem lesz másképp, ugyanis az alábbi alanyuk ritka dühítőre sikeredett. Az írás spoileres lesz, de mivel a poszt…..
Gondolom az olvasók többsége emlékszik még a kissé csalódást keltő A bűn éjszakájára. Úgy néz ki, hogy a folytatás már majdnem kész is van, erre a fenti trailer a bizonyíték. Sok újdonságot horror terén most se fogunk kapni (inváziós film helyett üldözős, hűha),…..
A humoros zombifilmeket szeretjük, csak az előzetesből pont a humort spórolták ki. Na jó, az, hogy fagyott hallal vernek péppé egy fejet, az bíztató, de engem akkor sem győztek meg, hogy ez jó lesz. A történet semmi extra: négy jóbarát elmegy vadászni, aztán hirtelen egy…..
Amikor felálltam a moziszékből (keddi premier előtti vetítés, ugye), akkor az első gondolatom az volt a filmmel kapcsolatban, hogy erről kurva jó kritika lesz. Végre megszállt az ihlet! Mert tudom jól -bár senki se mondta ki-, hogy az utóbbi írásaim nem voltak túl izmosak (mármint…..
Ant Rax 2014.01.23 18:29:32
@Near93: Hát Near ez hatalmas duma:)
Purga amit a kritika előtt írtál önkritikát sajna jogos!
Azt,most nem fejteném ki,hogy miért,de ez a kritika jól sikerült.Csak így tovább!
Többször is utaltam rá, hogy a januárban gyenge horrorokat tárnak elénk. Ám ezúttal kétfrontos támadást hajtottak végre a jóízlés...akarom mondani a minőségi ijesztgetés ellen. A Paranornal Activity: Marked Ones-nak hamarosan híre-hamva sem lesz, ezúttal 77,4 %-os csökkenést…..
Ant Rax 2014.01.21 13:11:13
@Bogoj: Belőlem nem váltott ki ekkora hatást max6 pontocskát adtam rá,de csak ,mert szellem mentes!
Remélhetőleg holnapra kész lesz az a bizonyos toplista, addig is íme néhány meglepően jól sikerült darab. Avagy ezeket eddig én miért láttam? Ráadásul végre sikerült egy kicsit Amerikán kívülre is tekinteni. Az egyszerűség kedvéért haladjunk ábécé szerint! 1.…..
Ant Rax 2014.01.05 10:58:50
@Near93: Szerintem nézd csak meg a Go Goa Gone nem fogsz csalódni.Még a legszőrösebb szívű kritikusok is pozizítivan nyilatkoztak róla.Az IMDb pontszáma is 5 felül van.Bár Purga a maffiás és a drog részére tette a hangsúlyt hatalmas poénok vannak benne.Főleg amikor nem tudják eldönteni,hogy akik megtámadták őket vámpírok vagy zombik(film közepe erdős jelenet.)
Ant Rax 2014.01.05 17:18:15
@koimbra: Szerintem nem fogsz csalódni!
Nagyon király:)
Ant Rax 2014.01.05 19:33:42
@Near93: Szerintem Koimbra csak viccelt evvel a Bollywoodi mi a szösszel.Köze nincs a filmhez.Különben volt idő amikor a koreai filmeket is beskatulyázták most meg mindenki ázsiai film fannak tartja magát.
Ne tévesszen meg senkit a naptár, még a 2013-as évből jöjjön három folytatás! (Megjegyzés: a cikk egy kissé másnapos állapotban íródott.) 1. Insidious - A gonosz háza / Insidious: Chapter 2 Rendezte: James Wan Anno kérdeztétek, hogy miért nem írtam róla, amikor még ment…..
Ant Rax 2014.01.02 15:24:28
Ant Rax 2014.01.03 06:51:15
@Varin: Kösz!de a szervezetem nem bír elviselni több úfós,szellemes,és egyéb paranormális filingbe játszódó filmecskét!
Ant Rax 2014.01.04 15:25:54
@Befőtt: Kazis filmre gondolsz?