Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borleszk (törölt)

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában akaratom kívül elég sok kanadai produkcióval találkozok, és a közeljövőben sem lesz másként, mivel akad még 1-2 gyöngyszem. Ez is egy, mondjuk úgy; kivételes darab.Továbbá már ideje volt egy sokkolóbb, undort keltő filmnek is,  hiszen a többség ezt szereti. Ne…..
borleszk (törölt) 2011.02.09 14:53:58
borleszk (törölt) 2011.02.09 16:22:51
Chuck Palahniuk regénye alapján készült a klasszikussá vált Harcosok klubja (Fight Club) és a kevésbé jól sikerült Fulladás (Choke - a könyv Cigányút címen jelent meg). A szerző bejelentette, hogy a Snuff című regényének is el fog készülni a mozis változata (már ha eljut…..
borleszk (törölt) 2011.02.09 14:57:33
Itt egy újabb adag bizonyíték, hogy én igenis "dolgozom" azon, hogy minél tökéletesebb listát állítsak össze, hiszen mégiscsak a 10 legparáztatósabbat keressük. Korábban már beszámoltam egy fél tucat műről, amiben rémisztgetést ígértek, helyettük viszont jóformán…..
borleszk (törölt) 2011.02.02 09:06:27
@bakke: szerintem az a The Thing (A Dolog) Kurt Russel-el. Carpenter film.

legalàbbis az az egyetlen film emlékeim szerint amiben a vérbol is 'màszik' valami...
borleszk (törölt) 2011.02.02 11:34:35
@purga: pedig abban van hogy megkattannak a szanhuzo farkasok es kinyirjak egymast. mind1, megkérdeztem imdb-n, ott 20-30 perc alatt vàlaszolnak :)
Pozitív visszajelzést kapott az az ötletem, hogy készítsek egy amolyan "TOP 10 legfélelmetesebb film" bejegyzést, ezért szépen, lassan, neki kezdek a "tanulmányi anyagok" beszerzéséhez, ill. megtekintéséhez. Azonban, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, és ami a…..
borleszk (törölt) 2011.02.02 09:20:16
Az agy - The Brain (1988) Rendezte: Ed HuntNem tudom, hogy mennyire fogtok ennek örülni, de most egy kicsit visszakanyarodunk a '80-as évek "gumiszörny" filmjeire, ismételten Kanadából. Úgy tűnik, hogy anno ez az ország volt a műfaj fellegvára, vagy mi.A rendezőnek ez…..
borleszk (törölt) 2011.01.31 17:30:26
Természetesen mindenki emlékszik a már azóta is sokszor emlegetett TOP 10-es listámra. Írtam akkor, hogy minden bizonnyal fogok még elég durva filmeket találni, amik átrendezhetnék a sorrendet, de ezzel nem szeretnék bíbelődni. Persze attól még beszámolok ezekről. Nos, nem sokat…..
borleszk (törölt) 2011.01.30 21:25:26
eloszor is respect purga, a blog nélkul sosem tudom meg hogy ilyen 'gyongyszemek' léteznek. màsodszor érdemes elolvasni ezt az interjut is amiben rendezo baràtunk elmagyaràzza hogyan jutott el Carl Jung szinkronicitàs elméletétol Kurt Cobain ongyilkossàgàn keresztul a vomit gorehoz. asszem el is hiszi :)

www.fecalmatterdiscorp.com/slauvomitdolls.html

tovàbbà ha ez a filmtorténet lebrutàlisabbja és probàljàtok felkutatni ugyanezt màs 'muvészeti' àgakban akkor iràny Edward Lee könyvei, mindenekelott a The Bighead. csak angolul jelent meg, karàcsonykor olvastam el (yeah), egy reatardàlt hidrokefàliàs feju eltorzult fickorol szol (ugy képzeljétek el mint az elefàntembert csak rommà gyurva) aki végigöli a kornyéket. talàn a legkreativabb megmozdulàs amikor két màsik szereplo (szadista parasztok) levadàszik egy öreg nénit akinek a végbele az oldalàn van kivezetve egy zacskoba. 'jobb mint a segglyuk' felkiàltàssal megdolgozzàk bizony. hogy a rape utàn megetetik vele az egyik csàvo kulàjàt az màr csak hab a tortàn.
 Meir Zarchi 1978-ban 80.000 dollárból készítette el a Köpök a sírodra brutális filmet. Ultra erőszakossága miatt több országban is betiltották, egyes helyeken csak megvágva, de még így is R 18+-os kategóriába sorolva adhatták le. Az erőszakos filmet egy nem hivatalos…..
Nacho Vigalondo időutazásos filmje nagyon megtetszett Hollywoodnak, így az Időbűnökből (TimeCrimes) feldolgozást fognak készíteni. A jogok jelenleg a DreamWorksnél vannak és az Oscar-díjas Steve Zaillian írja a forgatókönyvet. A jóember tollából származik az Amerikai gengszter…..
borleszk (törölt) 2011.01.19 11:50:28
Az iPhone 4-gyel fantasztikus minőségű videókat lehet készíteni, részben erre is épül a termék marketingje. A gyártó úgy döntött, hogy ezt  be is bizonyítja, megkeresték az Oldboy és a Thrist rendezőjét, Park Chan-wookot és felkérték arra, hogy forgasson egy rövidfilmet…..
Az elkövetkezendő időszakban nem lesz hiány űrlényekből, jönnek, pusztítanak, mi pedig jobb esetben popcornt majszolva hátradőlve élvezzük, ahogy szétkapják a bolygót, majd az amcsik (hát ki más?) visszavágnak, rosszabb esetben pedig szétunjuk magunkat a látottakon. Shia LaBeouf…..
George Lucas a 70-es években ötlötte ki a Csillagok háborúja univerzumot és ebből azóta is kényelmesen megél, sőt további projekteknek ad zöld utat ebben a témában. Elvileg hamarosan kezdődik az élőszereplős Star Wars sorozat forgatása és A klónok háborúja rajzfilmszéria is…..
Néhány napja Damon Lindelof leszállította az Alien előzményfilmek forgatókönyvét, amellyel a stúdió teljesen elégedett volt, mivel az egyik legfőbb kívánságuk az volt, hogy PG-13-as besorolást kaphasson a produkció és ezt teljesítette a szkript. A főszereplő kiléte még nem…..
  Néhány hete a kezembe került egy riportkötet, mely szerintem az utóbbi idők egyik legérdekesebbje a műfaján belül. Mindez azért is különös, mert Kordos Szabolcs Tilos a belépés című könyve nem egzotikus tájakon, veszélyes terepeken játszódik, hanem olyan helyeken, amelyek…..
borleszk (törölt) 2010.10.20 16:57:14
Filmdroid Feketén-fehéren 2010.10.18 21:30:00
A Lumiere-fivéreket gondolom senkinek nem kell bemutatni. Egy csapásra megváltoztatták a világ menetét. Nézzétek meg az alábbi kis szösszenetet 1895-ből.   A fekete-fehér filmek egészen más hangulatúak, mint színes társaik, a némafilmek pedig csak fokozzák ezt a…..
borleszk (törölt) 2010.10.19 06:38:56
Filmdroid Kedvenc rendezőid? 2010.10.16 08:00:00
 Megint játszunk egy picit. A dolog épp úgy zajlik mint korábban, én leírom nekem kik a kedvenceim, aztán aki szeretné, csatlakozik és leírja szépen a sajátjait. Ma, a filmrendezők vannak soron. Nem számít él vagy már meghalt, aktív vagy visszavonult, kiégett vagy sem, egész…..
borleszk (törölt) 2010.10.17 14:08:18
Marcus Dunstan rendezésében készült a The Collector horror, a mozikban ugyan nem termelt sokat, de valószínű hozott DVD-n annyit, hogy elkészülhet a folytatás. A második felvonás a The Collection címre fog hallgatni és 3D-ben fog elkészülni.Arkin (Josh Stewart fogja újfent…..
Ki a felelős, ha egy színész karrierje leszállóágba kerül? A nézők, a stúdió vagy esetleg maga az aktor egója, mikor azt hiszi, hogy bármihez is nyúl, az arannyá változik? Egy kezdő színész nyílván nem válogathat, bevállalja amit elé tesznek. De mi van azokkal, akik már…..
Mi a fene?! Michelle Rodriguez játssza a főszerepet a Citizen Jane akciófilmben. Eddig még oké, de ez Orson Welles 1941-es klasszikusának, Az aranypolgárnak (Citizen Kane) az akciósított változata (vagy ilyesmi). A hivatalos szinopszis úgy kezdődik, hogy Az aranypolgár 70.…..
A MyProtein arra kérte az olvasóit, hogy szavazzák meg, ki a legkeményebb akcióhős (Ultimate Action Hero), a beérkezett közel 2000 szavazat alapján az élen Sylvester Stallone végzett, aki 2008-ban a Ramboban gyilkolta halomra az ellene felvonuló bátor katonákat, majd a The…..
borleszk (törölt) 2010.09.22 15:45:05
@koimbra: legkozelebb ha bàrmilyen hust, sajtot, tojàst tolsz jusson eszedbe hogy éppen 'hasznàlsz' :) - ezek 20%a protein..magyarul feherje.

mellesleg a MyProteinnek elsosorban nem olvasoi vannak hanem hasznàloi, ugyanis egy élsportolokat tàmogato elismert sportkiegészito gyàrto. olyan 'szteroid' termékekkel àrasztja el a piacot mint: torulkozok, ruhàk, vitaminok es tejbol, szojàbol kivont fehérjekivonatok
borleszk (törölt) 2010.09.22 16:20:23
@ZF2: nekem meg nem. de mostmàr meg van beszélve ;)
Joaquin Phoenix egy szép nap (?) úgy döntött, hogy nem folytatja a színészkedést, inkább rappernek áll. S lőn...Phoenix a zenei életben találta magát, leszőrösödött, alig lehetett ráismerni. Casey Affleck pedig elhatározta, hogy készít róla egy dokumentumfilmet, ezt idén a…..
borleszk (törölt) 2010.09.17 20:22:58