Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megtürt személy

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels)  Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a…..
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
Itt kell lenned, hogy elhidd, de ha itt vagy, elhiszed. Simán. Mert neked is megvolt, ezerszer. Átlagos ügyintézős nap itthon. T. Homár, Egy kis szösszenet, a mai napomról. Lennének unalmas fényképek és emailek, de minek ezzel még hosszabbá tenni a mai napi teljesítményem. Álljon itt a nyers…..
Hogyaszongya, tegnap beköltöztek nyolcan, és rögvest izomból buliztak is, de ezt mi nem láthattuk, mert akkor ment élőben, és úgy nehezebb, de asszem nem lehetetlen kiblőrözni a szájukból a piát meg a cigit, meg Vivit. Mármint nem a szájukból kellett volna kiblőrözni Vivit, hanem en bloc, mert kis…..
Kiböjtöltük, meg is érdemeljük, amit kapunk. A póverdbáj első látásra kísértetiesen egy sima Való Világra hajaz, amihez azért kellett megvenni a póverdbájt, hogy az Endemol ne pereljen, de majd ha kiderül, hogy a 12(?) beköltöző között lesz olyan, aki titkos feladatot kap a nézőktől, akkor lehet…..
Mindenki dobjon el mindent!!! Gyúrós Báttya for Prezident beszél a testépítésről. A Priceless termék ezen a linken elérhető. Közérdekű rovatunkat olvasták. Ma Ádám kimondja a nevet! Végre megtudjuk kivel megy párbajozni. Jaj, de várom már azt a pillanatot. De ezen túl még…..
megtürt személy 2014.03.13 19:19:52
@odie1: ha lenne egy kis eszük a szavazóknak, adamot küldenék vissza, ezzel teljes kétségbe ejtve a bent lévőket :)
addict Ilyen érzés az első csók 2014.03.12 11:50:08
Rég aratott ekkora sikert egy vírusfilm a neten, talán Van Damme spárgázós Volvo reklámja szaladta ilyen gyorsan körbe az összes interneteket, néhány nap alatt közel 25 milliós nézettséget produkálva. Ezúttal egy kedves kisfilm hódította meg pillanatok alatt a fél világot,…..
megtürt személy 2014.03.13 09:27:21
Az eheti blogajánlót az köti össze, hogy mindhárom ajánlott poszt szerzője hölgy (ha már tegnap nőnap volt…), és az ebből adódó szemlélet szerintem mindhárom íráson érezhető is. A három helyszín pedig Csehország, Olaszország és Svédország. (fotó:…..
megtürt személy 2014.03.09 19:26:16
@maxval a gondolkodó birca:
Dom Perignon

De a Cristal szerintem finomabb.
megtürt személy 2014.03.09 19:50:28
@Don Kartasch [Warwickshire, UK]:
Samsung GT-I9506 (Galaxy S4)
Arányaiban csak a polgárháborút megszenvedő szírek és a románok produkáltak nagyobb növekedést tavaly a Németországban frissen letelepedett külföldiek között, mint mi, magyarok. Több mint 28 ezer magyar döntött úgy, hogy inkább Németországban folytatja. Elgondolkodtató…..
megtürt személy 2014.03.08 11:11:33
@maxval a gondolkodó birca:
szerinted Magyarország 1990-ben az 1490-es német szinten volt? Jézusom
A közelgő parlamenti választások egyik nagy port felvert hozadéka, hogy az egyre több külföldön élő, de magyarországi lakcímmel rendelkező választó csak személyesen voksolhat. Ma azzal foglalkozunk, mi is a teendő (még senki sem maradt le semmiről, legalábbis jogilag), miközben…..
Ismét természetesen akar kinézni VV Veronika, ami, elnézve a műmelleket és a feltöltött csalánszájat, tök jogos kérés. Veronika első körben menten drasztikus lépésre szánta el magát, és kivetette az ajka fölé beszúrt piercinget, így kell ezt, nem szarozni, anyám is egyből…..
megtürt személy 2014.03.06 09:39:01
A mai történet Norvégiába visz minket (igaz, némi ázsiai kunkorral), és kiderül, hogyan lehet önkéntesként elindulni, milyen gyermeket várni az északi országban, milyenek az emberek, és szeretnek-e dolgozni a norvég fiatalok. A képeket is a szerző, Kata küldte, amiért köszönet…..
megtürt személy 2014.03.04 16:26:10
Mielőtt elásnátok a posztolót, amiért a norvégok véres verejtékkel összerakott szociális hálójában héderezik, jusson eszetekbe, hogy annak a pénznek a nagy része abból származik, hogy a jóisten pont oda tette az olajat.

www.origo.hu/gazdasag/20130911-norvegia-nem-tudja-eldonteni-hogyan-koltse-el-az-olajbol-szarmazo-penzet-az-uj-kormany-valtoztatna.html

"A norvég olajalap időközben a világ legnagyobb független befektetési portfóliójává duzzadt, értéke jelenleg 570 milliárd euró körül áll."

Egyébként meg vegyétek úgy, hogy az én és a haverok által fizetett jelentősen túlárazott norvég szolgáltatások árában ez is benne volt.
(Vazze, egy út menti csehóban 5300 Ft volt egy hamburger menü.)

--------------------------------------------------
Visszatartott, cenzurázott stb.
Márc. 4. 16:14
megtürt személy 2014.03.04 18:17:24
@Kövérmadár [swe]:
látszik hogy sosem volt gyereked. Nem írnál ilyen hülyeségeket, ha belekóstoltál volna a gyereknevelésbe, eltartásba.
Az egész gyerek témában meglehetősen korlátolt a véleményed, gondolkozásod.

Ah, mit is magyaráznék annak, aki szerint a gyerek összehozás összehasonlítható az autótervezéssel...

-----------------------------------------------
Visszatartott, stb. 17:40
Rékasi majdnem meghalt, Détár Enikő ünnepelt, harsogja a mai Blikk. Igaz, két külön cikkben. Berki Krisztián heréjét kivágják, tudtuk meg a Borsból. Kivágják, persze, de nem a zacsit Berki alfeléből, hanem a kivasalt gojszijáról készült fotót az újságból, hogy mókás…..
megtürt személy 2014.02.28 18:05:02
hacsaknem A nemzet választ? 2014.02.08 16:27:48
Úgy fest a dolog, hogy a Fidesz közvélemény kutatási adatokból kirajzolódó, fölényes, magabiztos előnye ellenére is nyugtalan Nemzeti Választási Iroda magától értetődően nemzeti küldetése és felelőssége teljes tudatában úgy döntött: semmit nem bíz a véletlenre.…..
megtürt személy 2014.02.09 13:30:12
@maxval a gondolkodó birca:
milyen saját dolgába?!
Hány évet éltél te Magyarországon?
megtürt személy 2014.02.09 13:33:46
@maxval a gondolkodó birca:
te annyire vagy pártfüggetlen, mint amennyire a kutyám macska
A villába jónőként bekerülő Koch Izabelláról kiderítette a Blikk (nemigen volt nehéz dolguk), hogy két éven át egy nevelőintézetben lakott, mert voltak gondjai a piával meg a fűvel meg a gina nevű cuccal, nahát. Az egykori szobatárs szerint a két év nem volt elég a…..
Békemenet rendszeresen független szervezetnek mondja magát. Ezt most is eljátszották, amikor négymillió példányban küldtek ki brosúrát minden magyar háztartásba. A sajtótájékoztatón Fricz Tamás közölte: "a CÖF független a pártoktól és kellően kritikus is velük szemben.…..
megtürt személy 2014.02.04 22:15:57
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:

Tudod mit mondanak a kibicre?
Határozott és tántoríthatatlan hívei vagyunk az egészséges étkezésnek, gyerekek esetében hatványozottan, mégis, ami egyes iskolákban zajlik, az már túllép a józan ész határán. Nemrégiben egy hatéves kisfiút függesztettek fel 4 napra Angliában azért, mert egészségtelen…..
Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de…..
megtürt személy 2014.02.01 17:24:32
@tena_lady:
"Nők Lapjás cikkhez csak annyit, hogy ha már ők is írnak róla, akkor kezd nagy méreteket ölteni a felháborodás. Nem kifejezetten bulvárlap. "

Isten őrizz bulvárlapnak hívni.
Ízelítő:

Sírjánál elevenedik meg Zámbó Jimmy
Igazából szerelem - februári szerelmi előrejelzés
Schobert Norbiék rajongóikkal ünneplik tizedik évfordulójukat - galéria
Kulisszatitkok az idei királyi esküvőkről
Újra házasodik a monacói trónörökös
Várkonyi Andrea lemondott az esküvőről
Kifosztották Gundel Takács Gábort
Tatár Csilla elárulta, miért lépett ki a Sugarbirdből
Az ELMŰ fájdalommal tudatta, hogy otthagyja mindannyiunk kedvenc késedelmikamat-generátorát, és ezentúl a saját honlapján fogja prezentálni az elektronikus számlákat. Ezzel az összes díjnetes ügyfelüket rákényszerítik, hogy náluk is regisztráljanak, különben mehetnek vissza a…..
Subba Karma 2014.01.03 13:17:13
 Nagy volt a pofája a BMW sofőrnek, de a sors utolérte ..
Határátkelő Csendesebben ütnek 2014.01.01 06:52:00
Mint azt tegnap megígértem, az újév első napján kicsit még visszatekintek a tavalyi évre, és röviden beszámolok az idei tervekről is. Ne várjatok túl hosszú posztot, mégis csak január elseje reggel van. (Szolgálati közlemény: a szilveszterezős képgaléria - azért, hogy…..
megtürt személy 2014.01.01 18:41:00
@diggerdriver:
Na, megint egy mini William Jennings Bryan.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás,
íródott 2014.01.01. 17:16
Magyarország
megtürt személy 2014.01.01 19:25:44
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:
"Semjén egyébként magánemberként kiváló ember"

Ne fokozd!

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás,
íródott 2014.01.01. 19:11
Magyarország
megtürt személy 2014.01.01 19:26:47
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:
"Ez egy magyar ostobaság, bocs. Sehol máshol a világon nem kérdés (szinte sehol)"
Ha te nem látod a párhuzamot, az csak azt jelenti, hogy nem akarod látni.
A szüfrazsettek álláspontját is ostobaságnak mondták, hiszen sehol máshol, nem volt ilyen kérdés (szinte sehol)

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás,
íródott 2014.01.01. 18:50
Magyarország
MI?! Erőt, egészséget, körbe-körbe. ..
megtürt személy 2013.12.31 00:14:16
@Xezs:
hülyeséget ne írj már! Én voltam sorkatona, csak a hozzád hasonló barmok gondolják azt valami lélekemelő tevékenységnek.
Ma látszólag három teljesen különböző posztot ajánlok a szokásos vasárnapi blogajánló keretében, ám egy dolog mégiscsak összefűzi a karácsony utáni / alatti svéd leárazások harcosait, a durbani fürdőzőket és az indonéziai hegyi túrázókat – ez pedig a kihívások…..
megtürt személy 2013.12.29 22:55:19
@lexrex: szívesen bemutatnék nekik néhány számlát...
Lenne döbbenet a magyar árak láttán.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás,
íródott 2013.12.29 22:00
Magyarország
megtürt személy 2013.12.29 22:55:19
@diggerdriver:
"Egy szocialista rendszer kőbaltát gyártó gazdaságának 20milliárd dolláros adósságát nem lehet összehasonlítani egy Audi motorokat gyártó ország adósságával. "

Ott volt az is.
1990, a GDP 66,3%-a
2009, a GDP 82,7%-a

De szerencsére a rengeteg hitel után, már annyira jól élünk, hogy te is Magyarországon maradtál.

"Akkor vezesd le nekem hogy miért igazságos. "

Mert forgalmi adót is pont akkora százalékot fizetsz, ha egy szakadt Fordot veszel, mintha egy Mercedest. Miért lenne igazságosabb magasabb jövedelemből magasabb százalékot fizetni?

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás,
íródott 2013.12.29 22:21
Magyarország
megtürt személy 2013.12.30 08:27:48
@holl gold:
"Persze Arlandan sem ket filler a parkolas (1 honap kb. 1 ezer Skr)"

Azért ez nem kibírhatatlanul drága. Emlékszem mikor Ferihegy 2 közelében még csak a mostani business parkoló létezett, 10 napra több mint 30 ezret fizettem.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez egy visszatartott, cenzúrázott (aka ellenőrzött) hozzászólás,
íródott 2013.12.30 03:45
Magyarország
Ha az országos beharangozó kampánya ellenére valaki még nem tudná: Kasza Tibi Thaiföldön pihengél pár hete a csajával. Önimádata miatt viszont még ott távol a napsütéses menő helyen messzi faszba' sem bír leszakadni a netról. Képes még onnan is állandóan…..
megtürt személy 2013.12.27 11:21:00
@kakaszem:
szerencsére léteznek nők a kaszanője és küvéangyal között is.