Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netes

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen várt termék végre megérkezett! Még videó is van hozzá! 25 font, van rajta Kitty, maci, minden ami kell, 1db AA elemmel működik. Egyébként semmi extrát nem tud, de ez kérem a Hello Kitty vibrátor, már a létezésétől is el kéne mennünk! :)ShinyShiny..
PMate Te milyen gyorsan gépelsz? 2007.12.21 16:35:00
 Találtam egy nagyon aranyos weblapot, amelyen megtanulhatunk gyorsan gépelni, és akár le is tesztelhetjük, hogy valójában milyen gyorsan is tudunk gépelni. Sajnos csak angol szavak vannak, de azért így is érdekes. (szerintem) Én 60 mp alatt 47 szót írtam és nem hibáztam, de ez…..
PMate Nagy feladat vagy mégsem? 2007.12.21 15:47:05
 Amikor az első bejegyzést írtam, akkor már megvolt az elképzelésem, hogy milyen oldalt szeretnék készíteni. Az első szempont az volt, hogy ne legyen szükség folyamatos frissítésekre! A tartalom állandó legyen, ne változzon. Még egy két cikket felviszek rá (majd holnap) és…..
PMate Az első bejegyzésem 2007.12.21 11:46:24
 A nevem Papp Máté, és a kedvenc témám a Keresőoptimalizálás. Eddig csak hobbi szinten érdekelt, de úgy gondolom, hogy már elértem egy olyan szintet amikor érdemes lenne komolyabban is foglalkoznom a témával. Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy legyen egy hely ahol a kezdők…..