Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruhahaha

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyian vannak, mint a magyarok, gyógyszereket és újságírókat csempésznek Szíriába, tárgyalnak a Hilton szállodalánccal, a brazil és a marokkói kormánnyal és lenyomták a brit médiacézárt. Értelmetlen pótcselekvés vagy a XX. század technikájára épülő bázisdemokrata…..
Tisztelt Közterület-felügyelet! Ma reggel találtam egy papírpacát az autóm szélvédőjére fagyva. Csak úgy pőrén, zacskó nélkül dugva az ablaktörlő gumija alá mállott a gyűrt-tekert saláta. Elsőre az ugrott be, hogy eredetileg talán valamilyen nyomtatvány lehetett. Az…..
Michael Knight Már megint einstand 2011.12.15 14:10:00
Matolcsy György és az Orbán-kormány egészen egyszerűen pofátlan. Méghozzá elképesztően az. Ez jutott eszembe, amikor elolvastam a hírt, miszerint a kormány még egy évig az államkasszába szedi be a maradó magán-nyugdíjpénztári tagok pénzét. Pedig mostanság kellett volna…..
Bruhahaha 2011.12.16 10:05:11
@version: azért mert van néhány aljas gazember, aki hatalmat kapott félrevezetett és átvert emberektől még nem biztos, hogy az átvert emberektől el kell fordulnod. De, ha minden magyartól el akarsz fordulni, akkor nem légy magyar, felejtsd el a nyelvet, a kultúrát és legyél angolszász/német/stb. bérenc gyökerek nélkül. De azt ne feledd, hogy gyökerek nélkül nem nő ki egy növény sem a földből...
Attila küldte be az alábbi panaszt, melyben arról ír, hogy a Zalaegerszegtől Budapestre tartó gyorsvonat Győrben annyira megtelik, hogy utána már csak komoly harc árán lehet bárkinek is felszállnia. Ez a hering-jelenség ismeretes, főleg a diákokkal zsúfolt csúcsidőben, vasárnap…..
Az alábbi levél beküldőjét a névrokona el akarja tiltani a saját neve használatától, illetve megkülönböztető jelet szeretne belerakatni. Mikor kötelezhető erre valaki? Kedves Zugügyvéd! Tanácsot szeretnék kérni a blog nagy tudású olvasóitól.Először is kérem,…..
Adminisztrációs hiba miatt rendkívül állapotot hirdetett az Országgyűlés. Hambulda Béla egyéni indítványát olvasás nélkül szavazta meg a Fidesz-KDNP-frakció. „Reggel ködös volt az idő, és a gyerek is köhögött” – indokolta a törvényjavaslat…..
Bruhahaha 2011.11.05 19:15:45
@Link Elek: a twitteren ott volt, amíg nem tiltották le a twitter és a facebook elérését, de csak azt írta, hogy hülye, aki nem utalja át rendkívül gyorsan október és november és decemberi fizuját az Államadósság Növelő Központnak
Nem tudni, hogy történt, mindenesetre Schmitt Pál még nem tudja, hogy aláírja-e az alkotmányt, Gyurcsány Ferenc MSZP-s, és jövőre semmi képpen sem lesz adóemelés. De legalább 1 évvel tovább alhatunk. Adminisztrációs hiba folytán hajnali 3-kor tavaly hajnali 2-re állították…..
Bruhahaha 2011.10.31 19:03:52
@különvélemény: inkább előre 242-őt, addigra biztosan kihal a királyi család
Valamikor 1981-ben, a 18 éves James Alan Hetfield meglátta Lars Ulrich 17 éves dán fiatalkorú hirdetését az egyik helyi újságban, és válaszolt rá. Kb. ilyen egyszerűen alakult meg a Metallica, igaz, az első találkozás után kellett még pár hónap, mire ’81 októberére…..
Különösen ha piros rendszámom van, és ízléses matt feketére fényeztettem le az ultraelegáns autómat. ..
Réthelyi Miklós javaslata után felmerült, hogy akár a középiskolások is fizetnének a következő évek középiskolásainak is zsebpénzükből vagy diákmunkás fizetésükből. Mivel a nem keresőkorúaktól nem lehet pénz formájában beszedni az önkéntesen kötelező támogatást, a…..
Hogyan veszünk rá valakit, hogy órákig nézze a termékünket? Online játékkal! A Volt Stockholm kreatívjai arra gondoltak, reprodukálják az egyre népszerűbb "aki utoljára engedi el az autót, megnyeri" játékot, ezúttal online formában.   A dolog…..
Bruhahaha 2011.06.24 19:55:25
@valójábannemberci: nem mindegyik, itt vagyok például én is, mint üdítő kivétel:-)
1 hét kocsiért 15 órát ülni a gép előtt tökre nem gáz. Gondolj bele 3 haveroddal le akarsz menni a Balcsira, a fennlétet szétdobjátok és négy óra már lazán nem sok...
vagy számszerűsítve 1 hét autóbérlet kb. 50 rugó, ez majdnem 3500 forintos nettó bér, havi szinten nettó 600ezer...te mennyit keresel?
Hogy annak is legyen mivel eltöltenie az időt, aki nem jön a ma esti találkozó megbeszélő találkozóra, kiteszek egy posztot mára is. Érdekes ellentmondás, hogy míg az autópályák fölötti nagy kijelzőkön rendszeresen hirdetik, hogy leállósávban csak vészhelyzetben álljunk meg,…..
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
Bruhahaha 2011.03.31 21:12:24
@sanche: valszeg feldobta a drog beszerzőjét, azért tűnt el fél óra alatt a drog a véréből. Valahogy ki kellett magyarázni, hogy ne nyírják ki szegény ártatlant
Bruhahaha 2011.03.31 21:25:58
@Bikli néni: de a gondatlanság is hiányzik, ezek szerint ez egy a kettő közötti állapot...a bűntetőjog meg nem életszerű ezen kérdésben...
Praxis Orvoshoz soha többé 2011.02.13 06:00:00
Az orvosok bizony sokat tudnak hibázni. Megérthető, hiszen emberek. Nekem is megvan az oka, hogy nem járok orvoshoz. Semmilyen körülmények között sem.  Néhány példa: - Gyerekorvoshoz vittek egyszer, mert tele voltam piros kiütésekkel. Miután rájött, hogy valószínűleg az…..
Bruhahaha 2011.02.13 23:08:46
@radiologus.hu:
a köszönés meg úri huncutság...

ha nekem a főnököm azt mondja, hogy itt egy ügyfél, én meg azt, hogy bocs, de most megyek reggelizni, akkor az ebédet már a cégen kívüli ebédlőben fogyaszthatom el munkanélküliként...
Bruhahaha 2011.02.13 23:16:12
@rikavagyok: nem volt hívás, nem voltak ilyen körülmények, nem volt osztály miegymás...csak spontán várakozás
Nyilvánvalóan, ha van köszönés és pl. valami, hogy miért várunk, én sem írok bejegyzést, de nem volt és ez már nem első ilyen tapasztalatom sajnos...
Bruhahaha 2011.02.13 23:19:12
@rikavagyok: már húztam le alvás nélkül ennyi időt és nem bulizás miatt, igaz utána nem keveset aludtam...
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
Bruhahaha 2011.01.30 11:57:04
@Bruhahaha: aztán a rendőr állapítsa meg, hogy a balesettől halt-e meg vagy a "segítségnyújtástól" - megmentve mások testi épségét és talán életét
Bruhahaha 2011.01.30 16:53:06
@metal: az a baj, hogy legalább 7% szerint másokat összetörni, mert barom hülye valaki, az normális és megengedhető cselekedet. Nem lenne baj, ha bevezetnék pszichológiai alkalmassági vizsgát, pl. műszaki helyett- nagyobb értelme lenne kiszűrni az ilyen állatokat, mint megtanulni, hogy működik a porlasztó..
Belsőség Megéri vagy nem éri? 2011.01.22 16:20:00
Zoltántól kaptuk az e-mailt, melyben egy érdekes hirdetésre hívja fel figyelmünket. Az eladásra kínált autó, egy 1.4-es, benzines Nissan Note önmagában még nem lenne túl érdekes, ám a négyéves autó valami miatt mintegy félmillió forinttal olcsóbb, mint a többet futott…..
Bruhahaha 2011.01.22 21:12:03