Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Old Shatterhand is Dead

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy alapvető szakasz van, amelyet egy párnak át kell élnie, hogy elérjen egy virágzó egyensúlyt - írja a Huffington Post „A szerelem három év után kezdődik” című könyv nyomán, amely szerint ezek a szakaszok a harmonikus együttéléshez vezetnek. Az első szakasz a „mi” (a te meg én): A találkozás, a…..
Old Shatterhand is Dead 2020.07.29 07:04:17
  Ha tudná. Ha tanulná és figyelné a történelmet s napjainkat.   *** Tudná, hogy izomból még egy népet se tudtak hosszú távon lenyomni és kiirtani. Hogy -- pláne egy harcos nép -- annál vadabbul áll ellen, minél jobban meg akarják fojtani.   *** A Bölcs ezért kiegyezik, széleskörű…..
Old Shatterhand is Dead 2019.11.09 11:48:47
@Ekrü: ez mekkora baromság már te jó ég!
Sokáig úgy volt, hogy a teljes idegösszeomlás után muzulmán vallásra tért Sinead O’Connor soha többet nem zenél, aztán elérkezett 2019, és O’Connor visszatért. Egyelőre új lemezről nincs szó, csak arról, hogy koncertezik, és ezt megteszi majd Budapesten is, az Akváriumban, méghozzá még idén,…..
Nem kérdés, hogy a Huawei kiváló telefonokat készített az elmúlt években és a marketing tevékenységük is példaértékű. Mára már komoly szerepet vívott ki magának az okostelefonok piacán és ezt a sikert természetesen a P széria legújabb modellje is csak fokozta. Cikkünkből kiderül, hogy érdemes-e…..
Old Shatterhand is Dead 2017.05.23 18:32:55
Bár jól ismerjük őket, a blog indítása óta még nem foglalkoztunk hazai szállodákkal, ezt a hiányosságot pótoljuk most. Közeleg a gyereknap, mutatunk három olyan hotelt, ahová bátran mehettek gyerekkel. Fontos részlet, hogy a bemutatott szállodákhoz  kuponos elérést adunk, így most a teljes árnál…..
Vajon mi vesz rá pár igen jól élő, a hatalma teljében lévő politikust és pártot, hogy ilyen picsafing dolgokkal, mint a CEU rombolja le hatalmát? Pedig pont a Fidesz az a párt, amelyik anno rájött arra, hogy a kilencvenes évek elején jellemző programoknak ideje lejárt. Emlékeztek még, mint ment a…..
Old Shatterhand is Dead 2017.04.07 14:46:25
@Voznyák Pista2: édes istenem, mikor egy nyilvánvaló kretén próbálja hajlítgatni a valóságot az mindig megmosolyogtat pista. és te különösen jól csinálod.
A kaliforniai NOFX is abszolút az a punk banda, akik a műfaj dallamosabb oldalán állva, simán megkapták azt a címkét a kilencvenes évek elején, hogy abba a sorba álltak be, ahonnan még néhány elódázott lábujjköröm levágási periódus és ki is pottyannak majd. Úgyhogy csak a…..
Nagyjából egy hónappal ezelőtt robbant a bomba, amikor is megrázó videó készült Laci bácsi gasztrobűneiből. Egy összeállítást készített Ivassalkapcsolatosproblemak mikroblogger Benke Laci bácsi konyhai ámokfutásából, amit főzés címen szokott rendezni különféle tévéműsorokban. Az ország gyakorlatilag…..
Old Shatterhand is Dead 2017.02.06 06:53:34
@estónia: es neked is, laci bacsi 30 evvel ezelott is szarul fozott.
Old Shatterhand is Dead 2017.02.06 06:57:02
@Fánkevő Fáncsi: o bazmeg, most hogy igy vegigolvastalak, te baszod egy csoro kis rosszindulatu mumajer vagy, aki ugatja ezt az egeszet.
miert nem olyan dolgokban probalsz velemenyt formalni, amihez mar majdnem ertesz? mondjuk vizmelegites.
Old Shatterhand is Dead 2017.02.06 11:56:52
@Jehuda: ez a legaltalanosabb ostobasag, ne vedd magadra, majd mindenki ezzel jon. A fine dining a gasztroszakma csucsa. Es igen en rendszeresen eszem ilyen ettermekben, de ehesen SOHA nem tavoztam.
Nekem egyre inkabb az az erzesem, hogy akik ezzel a nem lakunk jol dologgal jonnek elo, azok meg a budos eletben nem ettek vegig egy ebedet/vacsorat egy tisztesseges helyen.
Bár a 2018-as országgyűlési választásokig van még majdnem másfél év, a legtöbb nagy politikai párt lassan elkezdi a felkészülést a következő parlamenti választásokra, kialakítja a politikai stratégiáját és a kampányüzeneteit. Noha a demokráciákban a választások rendszerint legalább két-, de…..
A Red Fang, amikor berobbant 2009 körül, nekem az idióta klipjeik miatt ragadt meg a hosszú távú memóriámban. A Prehistoric Dog klipjét boldog-boldogtalan megosztotta, úgyhogy nem volt nehéz emlékezni rájuk később. Maga a videó viszont amellett, hogy rohadt ötletes volt, jó zenei…..
Old Shatterhand is Dead 2017.01.03 06:36:01
Gyereknevet választani nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Egyfelől sokszor ott a családi nyomás, másfelől a divat – mindkettő könnyen oda vezethet, hogy az ember egy idő után megbánja a döntést. Az indokok azonban még ennél is meglepőbbek lehetnek...
Old Shatterhand is Dead 2016.12.20 09:09:57
@Segna: atyauristen...
Old Shatterhand is Dead 2016.12.20 09:13:46
@para_noir: a konrad is gaz. ha lenne ver a pucadban karolyt, vagy kalmant valasztanad. az ottokar akkor tokeletes, ha ki akarsz baszni a gyerekeddel.
Old Shatterhand is Dead 2016.12.20 09:16:28
@ComLo: vessetek a mokusok ele, de biztos vagyok benne, hogy teged se hivnak fekete farkas almosnak.
Igen, tudom. Döglött oroszlán, SZDSZ nevű párt már nem is létezik. Azonban minden olyan alkalom, amikor az LMP vagy más – jobb híján újbalosnak nevezhető – párt, mozgalom, szellemi műhely, blogszerkesztőség, magánszemély olyat mond (mondjuk elneoliberálisozza magát), amitől politikusok és…..
Az édes lépes méz a legtöbb ember számára ínyenc finomság, folyékony arany, azonban ezért a finomságért a méhek fizetik meg a valódi árat, hiszen munkájuk gyümölcsét elveszik tőlük...
Pedig nagyon bíztak benne...
Old Shatterhand is Dead 2016.12.05 15:36:00
@szdan: idiota barom...
Old Shatterhand is Dead 2016.12.05 15:37:39
@Sascha Braun: azt sem tudod mi az a liberalizmus te retardalt kreten...
Ki ne emlékezne arra, hogy a "Varjúdombi mesék" mennyire el tudta cseszni a szombat reggeleket? Kinek állt ez érdekében? És a "Mátyás, a házimanó" vagy a "Szekrénymesék"? A Magyar Televízió és a kereskedelmi tévék 10 legrosszabb műsora után legutóbb gyerekkorunk traumatikus mesesorozatait tárgyaltuk…..
Old Shatterhand is Dead 2016.11.30 18:25:20
@Tökönrúgott Feleségek: dehogy volt jó...
Tényleg van annak valami diszkrét bája, amikor egy Bayer Zsolt nevű egyén értekezik az újságírás kapcsán becstelenségről, az a Bayer Zsolt, aki azzal büszkélkedhet, hogy nála penetránsabb, mocskosabb szájú, ordenáré, fajgyűlölő gondolatairól ismert publicistát nem sokat hordott még hátán a…..
Old Shatterhand is Dead 2016.11.18 08:31:51
@MACISAJT: te sokkal nagyobb okádék vagy terry blacknél szabó márk!

a minisztériumból tolod nap mint nap a kommentelést, téged ezért fizetnek.

te is a testedből élsz, te mocsadék parazita.
A Big Bang Theory/Agymenők főszereplője, Sheldon Cooper (Jim Parsons játssza a BBT-ben), akinek a gyerekkorát mutatná be a Sheldon című új sitcom, mely stílusában a Már megint Malcolmot (Malcolm in the Middle) idézné. A 12 éves csodagyerekről szóló sorozathoz a CBS a Deadline információja szerint…..
Old Shatterhand is Dead 2016.11.09 12:18:00
@Terézágyú: ez igaz lehet.
A mai napon a Szegedi Ítélőtábla felmentette a vádlottakat a Sukoró-ügyben emelt vádak alól. Kimondta, hogy nem követtünk el törvénysértést, feladat- és hatáskörünkben jártunk el. A bíróság rögzítette azt is, hogy az állam érdekét szolgálta az ingatlancsere, a Magyar Államot hátrány nem érte, az…..
Old Shatterhand is Dead 2016.10.27 15:26:19
Október 7-én jelenik meg a kaliforniai NoFX, tehát a világ egyik legviccesebb, politikailag abszolút nem korrekt punkzenekarának új, sorban a 13. lemeze First Ditch Effort címmel. Sok mást ehhez nem is lehet hozzátenni, úgyhogy tessék alább meghallgatni a 33 perces, 13 számos cuccot itt lentebb, az…..
Old Shatterhand is Dead 2016.10.10 21:02:41
Kritizátor Macska-egér harc 2016.10.02 14:00:00
A mai napon, kereken harminc éve, hogy a magyar közönség először láthatta Ternovszky Béla és Nepp József mára kultikussá vált animációs filmjét, a Macskafogót. Talán nincs még egy hazai rajzfilm, ami ennyire beleégett volna a tudatunkba, és aminek a zseniálisan megírt szövegeit ne idéznénk fel…..
Vendégszerzőnk, Jeszenszky Zsolt írása   Ha sikertelen lesz a népszavazás... ...megbukik a Fidesz? Belecsap a ménkű Orbánba? Felszedik a síneket a felcsúti kisvasúton? Mészáros Lőrinc visszamegy gázszerelőnek?..
Old Shatterhand is Dead 2016.09.27 08:27:30
Old Shatterhand is Dead 2016.09.22 11:11:55
@midnight coder: az IS harcos nem azert fejez le, mert nem vagy muszlim. Azert fejez le, mert gyuloli az eletet.
Old Shatterhand is Dead 2016.09.22 12:22:54
@eßemfaßom meg áll: Nem. A sajatjat.
Old Shatterhand is Dead 2016.09.22 12:28:30
Az elmúlt időszakban, ha velem tartottatok megismerhettétek már a világ leghosszabb repülőjáratait, és a világ legforgalmasabb repülőtereinek tavalyi listáját. Most nem rangsort szeretnék veletek ismertetni, hanem el szeretnélek repíteni titeket a világ 5 legkülönlegesebb repülőtereire. A következő…..
Már megint,ugye? Mi az, hogy legjobb? Mi az, hogy legrosszabb? Tudjuk, hogy mennyire szubjektív ez az egész, de be kell látnunk, hogy kevés zenekar van, amelynek minden egyes termése aranyat ér. Vannak olyanok, ITT találtok is egy listát róla, ez az összeállítás viszont közelről sem…..
Old Shatterhand is Dead 2016.09.04 16:03:37
@gwr: már meg ne haragudj, de pl a belinkelt angel and the gambler annyira, de annyira szar, annyira méltatlan az iron maidenhez, hogy arra szavakat nem lehet találni. énekelhetné dickinson, de megmenteni ő sem tudná.

az a lemez SZÉGYEN.
A vasúton mozgatható rakétakilövő állomásoktól a groteszk módon kivégzett felsővezetőkig sok mindent olvashatunk erről a világtól elzárkózott diktatúráról (más kérdés, hogy mennyi igaz ezekből a hírekből). Az azonban talán kevésbé közismert, hogy az országnak külön…..
Old Shatterhand is Dead 2016.09.04 08:28:50
@micsoda?:
1 nezz utana, novunk
2 igen, es?
3 ja mert ott nem
4 egyaltalan nem tiszteletre melto
5 mar miert lenne kar? Eleg jol meg lehet ezeket becsulni.
6 igy van
7 ez vicc?
8 ne hallgass magyarorszag is elkepesztoen korrupt, a legkorruptabb orszag az unioban.
+1 Te vagy trollkodsz, vagy kreten vagy
Old Shatterhand is Dead 2016.09.04 08:29:48
@a BircaHang Média szerk.: te idiota fideszes birka. Takarodj mar innen a komcsi propagandaddal.
Old Shatterhand is Dead 2016.09.04 09:34:33
@a BircaHang Média szerk.: egy fideszes soha ne hivatkozzon tenyekre, mert abbol csak szarul johet ki, te nyomorult.