Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crln

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elköltözni másik országba mindig érdekes és izgalmas lehet az itthon maradt honfitársaknak. Ez különösen igaz akkor, ha valaki északra veszi az irányt és meg sem áll Svédországig. Krisztina és családja 2018-ban költözött ki, mert a férjével fiatal koruk óta vonzódtak Skandináviához, de még sokáig…..
crln 2019.08.13 18:59:21
A második évad kilencedik részéhez érkezett a Westworld az HBO-n. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményeit...
Irtsunk nagy bogarakat!  Paul Verhoeven kellett ahhoz, hogy ebből a lássuk be nem túlságosan acélos alapötletből készült alkotásból kultfilm legyen. Habár a bemutató idején hatalmas bukta volt ez a Robert A. Heinlein könyve alapján készült műremek, az évek során mégis…..
Ötödik epizóddal folytatódott az HBO-n a Westworld című sorozat. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész eseményeit...
Egy mai törléses sztorin szemléltetjük, mikor a legnagyobb szívás a fapados. Burgaszból ma minden légitársaság elvitte a néhány órás reptérzár miatt szopórollerre pattant utasait, kivéve a Wizz Airt. FRISSÍTÉS: kiderült, hogy mit láttak az utasok, mennyire gyenge volt megint az infomációáramlás,…..
Mutatok neked egy valódi lakást, ami tényleg kevesebb, mint 40 négyzetméter, mégis több helyisége van, mint a legtöbb 100 m2-es lakásnak. Nem árulok el nagy titkot, hogy egy multifunkcionális lakásról van szó, telis-tele multifunkcionális bútorokkal. És pont ettől nagyon izgi és neked is látnod…..
Egy halom pénzt költöttél az új laminált parkettádra és már alig várod, hogy járhass rajta? Megértem, ezek a legszebb izgalommal teli percek. Azonban fogadd meg ezt a 3 gyakorlati tanácsot, hogy később se kelljen bosszankodnod!..
crln 2016.11.15 21:33:42
@Hortenz: ott a pont...
Te is futottál már bele hamisított luxustermékbe? Nos, sajnálatos módon ez a parfümökkel sincs máshogy, ráadásul a kémiai és egyéb összetevők miatt sokkal nagyobb kockázata van, mint egy kamu Michael Kors táskának... Egy kevésbé feszegetett, de sokak által (sajnos) tapasztalt téma - Miről ismerheted…..
....és Las Vegas..
crln 2015.09.13 21:38:16
Belsőség Fékez az UAZ 2014.02.12 18:06:44
Hatvanról, állóra fékez a 3909-es. Mondjuk sokszor vezettem az ilyen mentőt a seregben, de azon kívül, hogy egyszer - egy hasmarsos újoncot szállítva - lebontottuk vele a Nagyrőcei kereszteződésben egy jobbkezet meg nem adó Octavia egyharmadát, nem emlékeztem rá, hogy ennyire…..