Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kugel2

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellenek a gondolatok, mert őrület alakul ki a táblán! Világos lép! A ,megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
kugel2 2021.04.07 06:59:11
Sakkozz mindennap! Barbárság 2020.12.01 03:26:14
Nagymesterek játszották a partit. Remek a megoldás! Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Olvasónk egy olyan parfümös csalásba futott bele, ami azt mondja, hogy ők azért nem csaltak, mert előre szóltak, hogy csalni fognak. Szimpatikus üzleti modell. A Premium Perfume Shop márkás parfümöket kínál kedvező áron, mármint ezt állítja magáról, ami eleve hogyan lehetséges, ugye. Már a kezdő…..
Az Intrepid múzeumhajó fedélzetének egyik szegletében a vietnámi háborúban használt repülőgépeket állították ki. Típusismertető helyett néhány érdekességet osztanék itt meg a nagyérdemű olvasóközönséggel a tematikusan összegyűjtött példányokról. Azt egyből észre lehet venni, hogy amerikai részről a…..
Nincs egy hete, hogy hosszasan okoskodtunk arról, honnan ismerhető fel az a webshop, ahonnan nemhogy rendelni nem szabad, de megnyitni sem az oldalát. Hát a Gearbest.com-on még a Homár gyanakvásból olvasztott és szkepticizmussal csiszolt nagyítója sem nagyon lát kivetnivalót: ez az egyik legnagyobb…..
Attilláék nagy útra készültek, mindent jól kitaláltak, és még itthonról, a Wizzair oldalán béreltek autót Los Angeles-be az AVIS-nál. Végül egy igazi ügyfélszolgálatos bénázásba botlottak, ráadásul május óta nem is reagálnak az utólag is benyújtott panaszra. Jó sokat buktak a sztorin, aztán…..
  Manapság, amikor a neten bármilyen hosszú és távoli utazást, bármilyen extrákkal könnyedén le lehet szervezni otthon a fotelből, egy repülőjegy és egy repülőtéri autóbérlés intézése egy kis semmi, kezdő turistáknak való feladat, amihez elég, ha ismerjük az aranyszabályt: bármilyen irtózatos,…..
Nem csak a panírozott kínai csirkével vannak gondok, hanem Viktor szerint a Milka praniléból is kimaradt az eperlekvár. Legalábbis a csomagoláson látható termékfotó ránézésre nem azonos a dobozban található termékkel. Biztos új recept, vagy megszaladt a fotosop: Tegnap vettünk…..
kugel2 2013.11.20 15:54:23
Az élet ismét a Homárt igazolta, minthogy a Mongolian Barbecueról korábban megjelent kritikák kapcsán az új tulajdonos utólag olyanoktól is elnézést kért, akikkel soha nem is találkozott. A kérdéses poszt az itt olvasható információval frissült, úgyhogy remélhetőleg senki nem…..
A strand nem a Homár kedvenc helye, ezért hálás, hogy mások letesztelik helyette ezeket a helyeket. Promontor az agárdi Napsugár strandon állapította meg, hogy napsugár az van, árnyék viszont alig. Andrásék a Tóbíró strandot próbálták be, ám amikor otthagyták a cuccaikat 10…..
O.Gy-t jogerősen egy olyan számla megfizetésére kötelezte a bíróság, amiről 2,5 éven keresztül nem tudta a Főgáz értesíteni. A 80 ezer forintos tartozás elvileg nem is létezhetett volna, hiszen az eladott lakásra végszámlát kért. Kérem, ha tud valaki konkrét segítséget…..
Ati egy speciális anomáliát fedezett fel a Vaterán. A Múzeum Antikvárium több árverésén egy "muzeumveteli" nevűfelhasználó áll nyerésre, aki viszont június óta nem vett semmit. Pozitív visszajelzést 3 év alatt egyedül a Múzeum Antikváriumtól kapott, azokat is 10-20-as…..
Talán nem kell ecsetelni, egy online áruházban mennyire hasznosak a valódi humán júzerektől származó értékelések. A Librinél azonban nem ez a szempont, hanem hogy jó színben tűnjenek fel a könyvek. Szerencsére Mooney nekünk is átlőtte véleményét, ami oda nem volt jó, így…..
Balázs külföldön kötött nemzetközi biztosítást a laptopjára, az itthoni Toshiba azonban ezzel nem nagyon tud mit kezdeni. Az meg már kérdéses, hogy érdemes-e repjegyet venni, csak, hogy reklamálhasson az ember.Pár évvel ezelőtt vásároltunk egy Toshiba laptopot Birminghamben (UK),…..
Érdekes egybeesés, hogy míg a jelek szerint a AXA nyugdíjpénztárának magyar tagjai nem kaptak 13 év befizetéséből szinte semmi hozamot, a francia cég rekordnyereséget termelt: Négyszeresére növelte első féléves nyereségét Európa második legnagyobb biztosítótársasága, a…..
Telefonnal nem csak vétel esetén lehet szívni, tökéletes példa erre Tamásék története, akik egyszerre esnek bele a naiv boltos (bár csak alkalmi eladók) és a naiv ügyfél kategóriába. Sürősen pénzre volt szükségünk ezért a Ferenc körút 23-ban lévő Superphone üzletben…..
Mint ahogy azt megtudtuk, Kína az elmúlt 60 kommunista évében és a jövőben is hasonlóan gondolkozik, mint a magyar nép. Most viszont lassan eljön az idő, amikor nem elég, ha kínai gyártmányú a billentyűzetünk, a karakterkészletet is frissíteni kellene. Hundertwasser legalábbis…..
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
Gio egy érdekes tarifapárhuzamot talált a Vodafone-nál. Most 60 ezer forint laptopvásárlási kedvezményt kaphatnak azok a szerencsések, akiket nem zavar, hogy eközben a mobilnetért 2 évig összesen 72, sőt, igazából 81 ezer forinttal többet fizetnek, mint ha online rendeltek volna egy…..
Sajnos nem sikerült a karácsonyi szórásba bekerülnie ennek a hírnek, úgyhogy kisgyerekes körökben biztos sokan kaptak kirakós habszivacs szőnyeget. A termékcsaládot Franciaországban és Belgiumban kivonták a forgalomból, mert a tudomány legfrissebb állása szerint rákkeltő…..